sanada selam
Tuba Üye |» Asi_KIZ «|' Alıntı: herkese selam Genişletmek için tıkla ... a.selam asi kız sonyerolsson' Alıntı: sanada selam Genişletmek için tıkla ... selam Erol
|» Asi_KIZ «|' Alıntı: herkese selam Genişletmek için tıkla ... a.selam asi kız sonyerolsson' Alıntı: sanada selam Genişletmek için tıkla ... selam Erol
Perfect! Üye RUMMAN' Alıntı: iyi geceler Halil idare eder... senden ne haber... --------------- Ekleme --------------- iyi geceler sultan Genişletmek için tıkla ... İyim bende bide hayko konseri bitse daha iyi olcak ama bitmiyo
RUMMAN' Alıntı: iyi geceler Halil idare eder... senden ne haber... --------------- Ekleme --------------- iyi geceler sultan Genişletmek için tıkla ... İyim bende bide hayko konseri bitse daha iyi olcak ama bitmiyo
EroL Emekli Yönetici halil09' Alıntı: İyim bende bide hayko konseri bitse daha iyi olcak ama bitmiyo Genişletmek için tıkla ... bitmemesi ne güzel ama sen memnun değilsin heralde
halil09' Alıntı: İyim bende bide hayko konseri bitse daha iyi olcak ama bitmiyo Genişletmek için tıkla ... bitmemesi ne güzel ama sen memnun değilsin heralde
Perfect! Üye ya ben hayko sevmem şu anda kuşadası sahilde ve konser bizim evde gibi önce gripin vardı iyidi hayko pek sevmem işte sabahtır böğürüyo
ya ben hayko sevmem şu anda kuşadası sahilde ve konser bizim evde gibi önce gripin vardı iyidi hayko pek sevmem işte sabahtır böğürüyo
haltie Üye RUMMAN' Alıntı: iyi geceler halit nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... sağolasın nur senden naber nuh peygamberden bahsediyorduk hadi korkutalım bunları erol nerelerdesin kardeşim çok uzun zaman oldu özledim seni
RUMMAN' Alıntı: iyi geceler halit nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... sağolasın nur senden naber nuh peygamberden bahsediyorduk hadi korkutalım bunları erol nerelerdesin kardeşim çok uzun zaman oldu özledim seni
Tuba Üye haltie' Alıntı: sağolasın nur senden naber nuh peygamberden bahsediyorduk hadi korkutalım bunları erol nerelerdesin kardeşim çok uzun zaman oldu özledim seni Genişletmek için tıkla ... ilahi Halit korkuttum mu seni ya ben korkutmak için söylemedim ama bazı gerçekler var bunları da bilelim diye söyledim... ve şuan güldürdün beni slow slow takılırken..
haltie' Alıntı: sağolasın nur senden naber nuh peygamberden bahsediyorduk hadi korkutalım bunları erol nerelerdesin kardeşim çok uzun zaman oldu özledim seni Genişletmek için tıkla ... ilahi Halit korkuttum mu seni ya ben korkutmak için söylemedim ama bazı gerçekler var bunları da bilelim diye söyledim... ve şuan güldürdün beni slow slow takılırken..
haltie Üye ben korkmadın biliyorum zaten onları onlarda korkulacak bir şey yok zaten bu can bize emanet en fazla ölürüz
ben korkmadın biliyorum zaten onları onlarda korkulacak bir şey yok zaten bu can bize emanet en fazla ölürüz
Tuba Üye haltie' Alıntı: ben korkmadın biliyorum zaten onları onlarda korkulacak bir şey yok zaten bu can bize emanet en fazla ölürüz Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyorsun Halit bedenlerimiz emenet bize Ölümden kimse kaçamaz önemli olan hazırlıklı olmak yani hazırlıktan ne demek istediğimi anlıyorsun değilmi (amellerimizden bahsediyorum)
haltie' Alıntı: ben korkmadın biliyorum zaten onları onlarda korkulacak bir şey yok zaten bu can bize emanet en fazla ölürüz Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyorsun Halit bedenlerimiz emenet bize Ölümden kimse kaçamaz önemli olan hazırlıklı olmak yani hazırlıktan ne demek istediğimi anlıyorsun değilmi (amellerimizden bahsediyorum)
Perfect! Üye ölüm allahın emri ayrılık olmasaydı... Çok doğru söylüyorsun nur abla (Abla diyorm ama 10 yaş var)
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Selamün Aleyküm gececiler... Genişletmek için tıkla ... A.s İyi geceler
Tuba Üye halil09' Alıntı: ölüm allahın emri ayrılık olmasaydı... Çok doğru söylüyorsun nur abla (Abla diyorm ama 10 yaş var) Genişletmek için tıkla ... hiç farketmez Halil nasıl istersen benim yaş takıntım yok yasminoz' Alıntı: Selamün Aleyküm gececiler... Genişletmek için tıkla ... a.selam
halil09' Alıntı: ölüm allahın emri ayrılık olmasaydı... Çok doğru söylüyorsun nur abla (Abla diyorm ama 10 yaş var) Genişletmek için tıkla ... hiç farketmez Halil nasıl istersen benim yaş takıntım yok yasminoz' Alıntı: Selamün Aleyküm gececiler... Genişletmek için tıkla ... a.selam
haltie Üye anlıyorum nur yapmak lazım bir şeyler kendi adıma huzursuzluklarım var aleykümselam yasminoz hoşgeldin nasılsın
anlıyorum nur yapmak lazım bir şeyler kendi adıma huzursuzluklarım var aleykümselam yasminoz hoşgeldin nasılsın
Perfect! Üye RUMMAN' Alıntı: hiç farketmez Halil nasıl istersen benim yaş takıntım yok a.selam Genişletmek için tıkla ... Peki ozaman nur abla m
RUMMAN' Alıntı: hiç farketmez Halil nasıl istersen benim yaş takıntım yok a.selam Genişletmek için tıkla ... Peki ozaman nur abla m