Canlı canlı kalbini söktü !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Canlı canlı kalbini söktü !
Uyuşturucu alan dövüşçü antrenman yaptığı rakibini dövüp kalbini canlı canlı göğsünden çıkardı.



Califonia eyaletinin Klamath kentinde yaşayan 26 yaşındaki dövüşçü Jarrod Wyatt beraber antreman yaptığı parnerini feci şekilde öldürü. Wyatt olaydan önce dövüş arkadaşı 21 yaşındaki Taylor Powell ile birlikte halisülasyona neden olan bir hap aldı. Uyuşturucunun etkisiyle içine “şeytan girdiğini” söyleyen boksör feci şekilde dövdüğü Powell’ın dilini gözlerini diğer organlarını bıçakla söktü. California polisi tarafından yapılan açıklamada Amerikalı Wyatt’ın son olarak arkadaşının kalbini canlı canlı göğsünden çıkardığı ifade edildi.

Organlarını ateşe attı

Powell üzerinde yapılan otopside genç adamın aşırı kan kaybından hayatını kaybettiği belirlendi. Wyatt polise verdiği ifadesinde Powell’ın kalbini ve diğer organlarını ateşe attığını söyledi. Yetkililer Wyatt’ı baştan aşağı kan bulanmış bir şekilde arkadaşının cansız bedeninin yanında yakalayarak gözaltına aldıklarını belirtti. Birinci dereceden cinayet ve işkence suçlamalarıyla mahkeme önüne çıkacak olan Wyatt aldığı uyuşturucu yüzünden hareketlerini kontrol edemediğini öne sürüyor. İdam cezasıyla yargılanacak.

İDAM CEZASI ALABİLİR

Birinci derece cinayetten suçlu bulunması durumunda mahkeme boksörün idam cezası alması kararını verebilir. İdam için California valisi Arnold Schwarzenegger’in onayı gerekiyor.

Vatan​
 


One907

One907

Üye
insanoğlu nereye gidiyor böyle ya :S:hmmm
 
Cihandar

Cihandar

Üye
video olsydı daha ii olurdu
 

WitchKing

Üye
bencede video yokmu ?
 
emree17

emree17

Üye
ohaaaa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt