SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
batarya az yesin diye ben arka ışık ayarlama ekledim widgetlerden evdeyken en düşük yapıyorum güneşe çıkınca en yüksek

Anwers

Anwers

Üye
emegine yuregine saglik kardes tesekkurler....

cozep

Üye
arkadaslar ben 15 gunluk deneme surumunu yukledım kaldırdım sonra format atmadan olanı yukluyorum tescılleye baktıgımda 12 gun kaldı dıyor sebebı nedır format gereklımı

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
sen signed olanı yükledin herhalde

Nero9898

Nero9898

Üye
teşekkürler.

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaslar ben 15 gunluk deneme surumunu yukledım kaldırdım sonra format atmadan olanı yukluyorum tescılleye baktıgımda 12 gun kaldı dıyor sebebı nedır format gereklımı

kendimde once trial olani yukledim..ertesi gun c.r.a.c.kli olani yukledim bi sorun cikmadi..

majorx

Üye

birde bu resimlerdeki gibi tam ekran yapa bilsek süper olacak

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
uygulama zaten resimlerdeki gibi çalışıyor

FOXT61

Üye
profosyonel modda tam ekran oluyo ama arka fon olayı gıdıyor...hangı tema kuruluysa onla butunlesıyor program..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
evet resimdekilerde de tema ile bütünleşmiş zaten temanın gösterge tabanı resim olmasından kaynaklanıyor

--------------- Ekleme ---------------

öyle bir tema bulursan resimdeki gibi olur

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Bende program calıstırılamıyor dedı. Ikıncısını yuklemıstım ama yanlıs mı yaptım

eline koluna sağlık ben de bunu arıyordum uzun zamandır ama türkçe versiyonunu yükledim olanı açmaya çalışıyorum ama spb çalıştırılamıyor diye bi hata alıyorum ?

aynı hatayı bende alıyorum acaba nedır sorun

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
telefonu kapatıp açmayı denedin mi

olmazsa hard format at kesin çalışır

dgdizayn

dgdizayn

Üye
olmazsa hard format at kesin çalışır

Hard format nasıl oluyo

Evet en sonunda yaptım. Calıstırılamıyor mesajın cozumu:
Rom patcher yukluyse eger programı acıp hackpart1 ve hackpart2 bolumunu pasıflestırın ve add auto secenegını kaldırın yanı remove auto yapın telefonu kapatıp acın sorun duzelecektır

pinhani24

Üye
tşkler :) nerdeyse 1 senedir bu tlfonu kullanıyorum ayrı bi hava katmış tlfona :) alışma süreci uzun sürebilir ama alıştıktan sonra kesinlikle çok kullanışlı bi program :) bi de eskiden 4 tane kısayol koyabilioduk :) bende şu an 22-23 tane kısayol var :) sadece yandaki kilidi açıyorum ve ne istiyosam ona tıklıyorum :) :)

Εthnic

Εthnic

Üye
iyi gunlerde kullanin arkadaslar...

bozic

Üye
arkadaşlar bu shell de mesajları 3d göstermeyi ve facebook twitter durum widgetlerini bulamadım symbian da yokmu acaba ?

letmax

Üye
profosyonel modda tam ekran oluyo ama arka fon olayı gıdıyor...hangı tema kuruluysa onla butunlesıyor program..

Bu görüntü sadece Windows Phone larda oluyor. Symbian sürümünde kesinlikle sürüm olmuyor. Yabancı sitelerde de bununla ilgili açıklamalar var. Tam ekran olayının bir sonraki sürümde yapılacağı belirtiliyor. Sitenin Resmi sunumlarında da symbian sürümünde çalışmadığı görülebilir.
Sadece windows mobile sürümlerde tam ekran çalışıyor.:megafon:

FOXT61

Üye
bu görüntü sadece windows phone larda oluyor. Symbian sürümünde kesinlikle sürüm olmuyor. Yabancı sitelerde de bununla ilgili açıklamalar var. Tam ekran olayının bir sonraki sürümde yapılacağı belirtiliyor. Sitenin resmi sunumlarında da symbian sürümünde çalışmadığı görülebilir.
Sadece windows mobile sürümlerde tam ekran çalışıyor.:megafon:

<kullandıgın temanın seklı bıcımı ne ıse spb shellı profosyonel moda getırır ısen o sekılde fonu degıstırememek sartı ıle tam ekran kullanırsın umarım acıklayabıldım..

Üst Alt