karaofke
Üye
Cep Telefonunun İnterneti Pc'de kullanma
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle telefonum 5230 yazılım sürümü 20.0.05
Vodafone kullanıcısıyım ve 10 gün önce aylık cepnet aldım. Bu interneti usb kablosu ile pcye aktardım. Hızı aşağıda gördüğünüz gibi aşırı fazla(1.07 mb/s)
Şimdi ne güzel interneti bulmuşun bağlanacağına soru soruyorsun diyenler olabilir.
) Asıl sorun; Ben aynı interneti nokia n73 ile bağladığım zaman hızı 0.11 mb/s oluyordu. Bu aradaki uçurum gibi farkın sebebi ne olabilir.
Ayrıca bu interneti aşırı kullanırsam(Örneğin silkroad,knight gibi online oyun oynasam) telefona herhangi bir zararı olur mu? Zarar olması durumunda garanti kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamı dışına alır mı?
Teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
Koskoca forumda bir ben mi telefonun internetini pc'de kullanıyorum
Öncelikle telefonum 5230 yazılım sürümü 20.0.05
Vodafone kullanıcısıyım ve 10 gün önce aylık cepnet aldım. Bu interneti usb kablosu ile pcye aktardım. Hızı aşağıda gördüğünüz gibi aşırı fazla(1.07 mb/s)
Şimdi ne güzel interneti bulmuşun bağlanacağına soru soruyorsun diyenler olabilir.
) Asıl sorun; Ben aynı interneti nokia n73 ile bağladığım zaman hızı 0.11 mb/s oluyordu. Bu aradaki uçurum gibi farkın sebebi ne olabilir.Ayrıca bu interneti aşırı kullanırsam(Örneğin silkroad,knight gibi online oyun oynasam) telefona herhangi bir zararı olur mu? Zarar olması durumunda garanti kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamı dışına alır mı?
Teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
Koskoca forumda bir ben mi telefonun internetini pc'de kullanıyorum