Cep Telefonunun İnterneti Pc'de kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonunun İnterneti Pc'de kullanma
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle telefonum 5230 yazılım sürümü 20.0.05
Vodafone kullanıcısıyım ve 10 gün önce aylık cepnet aldım. Bu interneti usb kablosu ile pcye aktardım. Hızı aşağıda gördüğünüz gibi aşırı fazla(1.07 mb/s) :)

Şimdi ne güzel interneti bulmuşun bağlanacağına soru soruyorsun diyenler olabilir. :)) Asıl sorun; Ben aynı interneti nokia n73 ile bağladığım zaman hızı 0.11 mb/s oluyordu. Bu aradaki uçurum gibi farkın sebebi ne olabilir.

Ayrıca bu interneti aşırı kullanırsam(Örneğin silkroad,knight gibi online oyun oynasam) telefona herhangi bir zararı olur mu? Zarar olması durumunda garanti kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamı dışına alır mı?

Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Koskoca forumda bir ben mi telefonun internetini pc'de kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: antraxer

antraxer

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle telefonum 5230 yazılım sürümü 20.0.05
Vodafone kullanıcısıyım ve 10 gün önce aylık cepnet aldım. Bu interneti usb kablosu ile pcye aktardım. Hızı aşağıda gördüğünüz gibi aşırı fazla(1.07 mb/s) :)

Şimdi ne güzel interneti bulmuşun bağlanacağına soru soruyorsun diyenler olabilir. :)) Asıl sorun; Ben aynı interneti nokia n73 ile bağladığım zaman hızı 0.11 mb/s oluyordu. Bu aradaki uçurum gibi farkın sebebi ne olabilir.

Ayrıca bu interneti aşırı kullanırsam(Örneğin silkroad,knight gibi online oyun oynasam) telefona herhangi bir zararı olur mu? Zarar olması durumunda garanti kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamı dışına alır mı?

Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Koskoca forumda bir ben mi telefonun internetini pc'de kullanıyorum :)
kardeş bendede nokia n73 war ben pcye bağlıyorum ve 921.660 kb hız oluyo yani 1 mb ta ulaşmıyoo ayrıca aşırı net kullanmak tele zara vermiyo aalakası yok yani ben knite oynuyorum sabahtan akşama kadar hiç bir şey olamadı 1 sendedir :)
internet hızını 10 mb yapan arkadaşlar nasıl yapıyolar forumda gormustum yani neti nasıl hzlandırbılırız bılen varsa ne olur cevap yazsın

Phytion

Phytion

Üye
beyler 5570 galaxy mini kullaniyorum interneti pcde kulanmak istiyorum ne yapmam lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt