TRİDENT %100 Türk MALI !!

Sponsorlu Bağlantılar

fenerbahcearena

Üye
    Konu Sahibi
TRİDENT %100 Türk MALI !!
arkadaşlar özür diliyorum ama her foruma girsem çin malı yazıyor. burada bile çin malı telefonlar sekmesinde yer alıyor. ben buna sinir oluyorum. Trident bir türk malıdır. %100 yerli malıdır. Yetkililerde bu hatayı düzeltirseler sevinirim saygılarımla

everest11

everest11

Üye
trident elemanımısın:) bende hep turk malı dıyom anlamıyorlar ınternet sıtesınde yapılıs fılan var

fenerbahcearena

Üye
    Konu Sahibi
yok elamanı falan değilim ama araştırdım bizzat. :)

temasan53

temasan53

Üye
Bende bir Trident kullanıcısı olarak bu cihaz markasının Türk malı olmadığını söylüyorum çünkü daha Türkiyede Bilgisayar yaygın bile değilken Trident marka ses ve ekran kartları üretiliyordu....Eski Pentium 1 , kullananlar da gayet iyi bilirler...Ama Çin malı bile olsa ne farkederki cihaz gayet başarılı yapılmış....

sencen_18

Üye
arkadasım bataryayı kaldırda bak bakalım ne yazıyo orda made ın turkey mi yoksa made ın p.r.c mi ben de aldım ama 3 ay sonra naniş ben telefonuma gözüm gibi bakmama ragmen dokunmatik bozuldu hemde birden oldu nasıl iş bu ...

temasan53

temasan53

Üye
arkadasım bataryayı kaldırda bak bakalım ne yazıyo orda made ın turkey mi yoksa made ın p.r.c mi ben de aldım ama 3 ay sonra naniş ben telefonuma gözüm gibi bakmama ragmen dokunmatik bozuldu hemde birden oldu nasıl iş bu ...

Yazımı iyi okursan Trident markası Türkmalı değil dedim, imal ettirenler Türk firmaları olabilir ve hatta CNC imalat makinaları ile Türkiyede bile üretilmiş olabilir...Ayrıca üşenmeden açtım kapağı ve batarya altındaki etikette MADE IN P.R.C yazıyor.....

everest11

everest11

Üye
nokianın orjinal kulaklıgında bıle chına yazıyo

teomanata

Üye
Türk yada değil telefon güzel , mutlaka içinde çin malları vardır sonuçta,

DERBEDER-34-

Üye
kendimizi kandırmayalım arkadaşlar .... bu hasmı has P.R.C .. ona bakarsan bazı otomobil firmalarıda (fiat,renoult gibi) yok türkiyede üretiliyor türk malı diyor bizim saf halkımıza .. yersen... yada yedirirsen.. bak araştr fiat italyan reno fransız ford american.. bu ona benziyor.. burda fabrikası varmı? yada şemasını bi türkmü çizmiş? proje kime ait? montajı nerde? menşei nersi??hepsine tek cevap .. MADE İN CHİNA yada P.R.C. hani fabrikası nerde kaç kişi biliyor tanıyor markayı?? sen ben. işte araştıran bu alemi takip edenler. sokaktaki adam eline aldımı bı IPHONE diyor sonra trident dedimi he bu içn malı o zaman . diyor ama bu türk malı demiyor.neden çünkü bizde öyle şey yok yada yaptırmıyorlar . hazır avrupalı çini usa sı japonu kafa yorup yapıyorkn biz neden yoralım terletelim ki o tatlı popomuzu. oturup desti izdivaçı su gibyi izlemek varken.. sonrada reklamına 2 tane ciciş 2 tane ikoncan çıkartıp o ve aptalca fok gibi akıcı türkçeyle(!) '' YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI ''deyip zavallı halkıma zokayı yutturur..

fenerbahcearena

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz. Trident markası türk iş adamları tarafından satın alınmıştır. malzemesi tabiki prc gelecek. nokia nın veya ne biliym sony ericson da aynı ama eğri oturup dogru konusmak lazım. Trident i geliştirenler ve imalatı yapımı türkler. bunu sakın yanlış anlamayın araba fabrikalarıda aynı dersniz ama öyle birşey demek istemiyorum. Trident bir kuruluştur ve türklere aittir. bu kadar ucuz olmasıda P.R.C markalarıdır. siz sanıyormusunuz ki nokia telefonun herşeyi macaristanda üretiliyor diye. bataryasında P.R.C telefonunda Hungary yazar. bilmiyorsanız yazmayın arkadaslar. . .

temasan53

temasan53

Üye
Çin olsa ne olur, Türkmalı olsa ne farkeder sanki...Başka işinmiz yok zaten bizim...Cihaz gayet sağlıklı çalışıyor yani daha ne olsun....Sorunları yazalım ve bilenler çözüm üretsin....

kalazakki

kalazakki

Üye
Ben duyduğuma göre iş ortaklarından biri Türk' müş aslında diğer bir bakışla Çin mallarının ucuz olması Çin'de ki nüfus fazla böylece işçi çok çok ucuza çalışıyor. Hal böyle olunca fiyatlarda düşüyor. Diğer Avrupa mallarında sayılı işçi çalıştığından ve gümrük vergisi yüzünden bu kadar pahalılar.

captanmemo

Üye
Trident türk malı olduğunu söyleyen arkadaşım bu siteye bir göz at...
sitede yer alan telefon modellerinden birinin resmi aynı e71 benzemiyor mu?
hatta onun adı da e71 biraz daha araştırırsan google de c'king yaz türk firmalarının telefonları nereden ithal ettiklerini ve isimlerini nasıl değiştirdiklerini anlarsın....

gerçektende büyük bir fabrikaları var ve çok başarılılar. işlerinde...

komandoben

komandoben

Üye
sevgili arkadaşlar ben bu konuları çoktan aşdım ve....
tridentin resmi yetkilileri ile görüştüm sonuç şu TRİDETN tamen TÜRK malıdır ve büyük firmalar çindeki ucuz insan kaynağını kullanırlar çünkü orada hayat çok ucuzdur çoğu firmanın (nokia dahil) çinde fabrikaları vardır ve made in P.R.C yazar bunu engelleyemezsin saygılar......

--------------- Ekleme ---------------

Trident türk malı olduğunu söyleyen arkadaşım bu siteye bir göz at...
sitede yer alan telefon modellerinden birinin resmi aynı e71 benzemiyor mu?
hatta onun adı da e71 biraz daha araştırırsan google de c'king yaz türk firmalarının telefonları nereden ithal ettiklerini ve isimlerini nasıl değiştirdiklerini anlarsın....

gerçektende büyük bir fabrikaları var ve çok başarılılar. işlerinde...

evt o bni ilgilendirmez telefonlarının hepsi taklit değil şu telefonlara bak
aradaki benzerlik mi ikizlik mi anlayamazsın evet trident taklit yapıyor ama onlara yadımcı olabiliriz
şikayet bölümünden
isteklerimiz söylemeliyiz onların arkasında olduğumuzu reklamlarını yaptığımızı onları beğendiğimizi vs onlar bu sayede kendilerini geliştirirler ben TÜRK malı varken yahudi telefonunu alamam .....................
sizi bilmem arkadaşlar .! MUTLAKA BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER VARDIR trident e sahip çıkalım:heyo:

ugurum021

Üye
bir trident kullanicisi degilim ama cihazi kontrol ettim gayet basarili yapilmiş.çin mali mi türk mali mi bilmiyorum ama bugün piyasada olan çin mali telefonlara benzemiyor yani kullanişli bir talafon ii günler arkadaşlar

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
trident çin malı eskiden türk malıydı çine devrietti

olgunmadak

Üye
Made in P.R.C. bundan ne anlıyorsunuz siz ? Pelin Ramiz Cemal mi ? Yoksa Çin Halk Cumhuriyeti mi ? %100 Türk malı diye bir şey yok sadece Türk sermayesiyle oluşturulmuş bir firma. Ayrıca mesaj geliyor okumak yazıyor. Bu mu Türk Malı. Neyse işte...

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
anlamıyorlarki kardeşim

komandoben

komandoben

Üye
tmm bunu soracağım ....
sizi bilgilendiririm

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
kardeşim tridente alınsın diye türk malı diyorlar gerçekte eski modelleri türk malı şimdikiler /100 cin malı

Takipçi Satın Al

Üst Alt