kıza nasıl açılabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
kıza nasıl açılabilirim
abiler kardeşler ablalar ben 17 yaşındayım.her sabah minibüs durağında gördüğüm bi kız var dünyalar güzeli bi kız resmen aşık oldm ama ona nasıl açılacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım aynı minibüse biniyoruz yanına otur demeyin minibüs bomboş oluyor oda en arkaya oturuyo bende yanına oturamıyorum ama normalde en öne oturuyordum bunu oda biliyo ama bu aralar onun oturduğu koltuğun bi önüne oturmaya başladım artık en geç yarın konuşmak istiyorum sizce ilk ne demeliyim nasıl etkileebilirim tutulurum die korkuyorum lütfen bana yardım edin çıldıracam sonunda:aha:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yavaş yavaş yakLaşıyorsun :ehe 1-2 güne yanına da oturursun .

bizim burada bırak boş doLmuşta , tek kişiLik boşLuk biLe oLsa bayan yanına oturamazsın keyfini çıkar :d:

açıLma konusuna geLince , neyse geLmeyeLim ben de açıLamam çünkü :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ne zamandır böylesin?Biraz daha zaman ver kendine ve ona.Gör,bak,tart,biç,incele :ehe Kız kaçmıyor ya :naughty:
Daha sonrasında bigün kızın indiği yerde in.Usulca sokulup merhaba tanışabilir miyiz de.2seçenek vardır.Tabii ki der ve merhaba diyip isim,okul falan filan muhabbet kendiliğinden gelişir.İkinci durum ise reddeilmektir.Kızın insani durumuna göre fiziki müdahelelerde bulunabilir.O yüzden öyle bi durum sezdiğinde hızlıca topuklayabilmelisin :ehe Ben farklı bi yaklaşma tarzı bilmiyorum.Biraz cesaret gerekiyor sadece.Yavaşça sokulup merhaba demenden ibarettir tanışma :)
Ha bir de o kısa sohbetin sonunda sizden uzun zamandır hoşlanıyorum gibi bişeyler demelisin.Çünkü ilk seferden sonra ikinci sefer konuşabilmenin ve kıza yaklaşabilmenin yolu budur :naughty:

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
valla abim kız bizim burada oturuyomuş meğerse aynı sitede oturuyomuşuz evini öğrendim bizim binanın 3. yanındaki bina ama ben onun indiği yerde inemem o daha ilerde hatta son durakta iniyo ben onu takip etmeye kalkarsam işe geç kalırım ama bi kere eve giderken gördüm köprüde minibüsle giderken benim ineceğim yerde eve giderken ilerde iniyorum bi baktım o taa ineceğim yerden köprüye kadar koştum ama mal gibi konuşmadım ama bugünde görürsem kesin konuşaam ama ne diyecem onu sölreseniz çok ii olur valla

--------------- Ekleme ---------------

yokmu cvp eyy forum halkı

kocaman forumda hiç yardım edecek yokmu yav akşam oldu nerdeyse

emree17

emree17

Üye
BAK Bİ İNTERNET SİTESİ HAZIRLA YARDIM EDERİM ;) hazır htm kodu buluruz romantik olur gzl olr...

veya bi vidyo çek tüm tanıdıın arkilerine adın neyse seni seviyo desinler kıza yaşlılar gençler ;)

pm atabilirsin...

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olacak bu iş ben anlamadım :S

emree17

emree17

Üye
abi kızın adı neyse seni seviyorum diye romantik bi site aççaz bu
diğeri ise vidyo çekcen arkadaşlarına seni seviyo dedirttircen böle anne babalarına kardeşlerine çok romantik oluyo..

celibar

celibar

Üye
vay be! aklıma kıza sevdiğimi söylediğim gün geldi.sevdiğimi söyleyebilmek için neler çekmiştim.4 yıl oldu ama hala unutamadım :( :( :( sonucun ne olduğunu hiç sormayın. bence bu işi fazla uzatmadan kıza biran önce sevdiğini söyle...en azından tanışma faslını hallet.

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
Işte sabah oldu büyük ana geldi bugün söyleyecem başka çarem yok dua edin bana :(

Ne yaıkki kızı göreedim olsun ilk gördüğüm yerde söyleyeceğim inşallah

aLone

aLone

Üye
söyle ya nolcak ne kaybetcen ki

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
söyyleyecem zaten ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum sorun orda resmen tutulup kalıyorum kızı görünce kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyo inanırmısınız evde alıştırma yaparken bile aşırı heyecanlanıyorum ama bugün göremedim ne yazıkki görür görmez ortam müsaitse söyleyecem kafaya koydum

MANYAKUS123

MANYAKUS123

Üye
Vallaha ben direk açılırdım daha kolay yada zaman ver ilk konuş geliştir

Bişey olmaz kendine güven tedbirli ol yetr ve biraz zaman ver ilk konuş sonra geliştir telefonunu al falan

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
ilk muhabbeti nasıl açayım peki ?

MANYAKUS123

MANYAKUS123

Üye
Merhaba de ismini sor

TAMAM AMA DİREK SANA AŞIĞIM DEME KIZ SENİ SAPIK SANAR TAMAM YAVAŞ VE TEMPOLU BAŞLA :oke:

Anladınmı sapık sanr bu yüzden benim dediğim gibi başla yada diğer arkadaşlarımın dediği gibi yoksa yanlış anlar senin sevgini

Dikkatli ol ama kızları anlamak zor hele tanımadığın bi kızı

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
yaa kız zaten bizim oturduğumuz sitede oturuyomuş arada 2 bina var inşallah yapabilirim ama yaa

emree17

emree17

Üye
abbi sakın söleme be daa kızın adını bilmion önce muhabbet kur oooooo çok işin var yuh be adını bilmion da :D

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapacam zaten slm nasılsın ben burak falan derken arkadaş oluruz 1 kaç hafta sonra açılırım

MANYAKUS123

MANYAKUS123

Üye
Abi yaparsın ya

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yaparım abisi lanet olsun bugün kızı gördüm ama hiçbişe söyleyemedim tutuldum kaldım anasını satacam böyle işin haa neyse yarın cuma mübarek gün cuma günü açıklasam büyük allahımda yardım eder inşallah ooffffffff yaaaaa

ama diyeceğim laf aynen şu ''pardon merhaba günaydın kusuruma bakmazsanız size birşey söylemek istiyorum ''diyecem oda ''söyleyebilirsin'' dicek''eğer sizde isterseniz sizinle tanışmak istiyorum dicem sizi her sabah görüyorum gerçekten çok güzelsiniz tanışabilirmiyiz dicem oda evet derse ben burak memnun oldum dicem hayır derse beni dinlediğin için teşekkür ederim der götüme baka baka giderim :(

inşallah yaparım abisi lanet olsun bugün kızı gördüm ama hiçbişe söyleyemedim tutuldum kaldım anasını satacam böyle işin haa neyse yarın cuma mübarek gün cuma günü açıklasam büyük allahımda yardım eder inşallah ooffffffff yaaaaa

ama diyeceğim laf aynen şu ''pardon merhaba günaydın kusuruma bakmazsanız size birşey söylemek istiyorum ''diyecem oda ''söyleyebilirsin'' dicek''eğer sizde isterseniz sizinle tanışmak istiyorum dicem sizi her sabah görüyorum gerçekten çok güzelsiniz tanışabilirmiyiz dicem oda evet derse ben burak memnun oldum dicem hayır derse beni dinlediğin için teşekkür ederim der götüme baka baka giderim :(
nasıl fikir?

nerdeyse 190 küsür kişi bakmış u kadarmı yorum var :(