kıza nasıl açılabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

SULTAN 26

SULTAN 26

Üye
AÇILAMADIM VALLA NE YAPACAM BİLMİYORUM YAV ONU GÖRÜNCE AYAKLARIM YERDEN KESİLİYO SANKİ NEDEFİM DARALIYO NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRIYORUM ELİM AYAĞIM BİRBİRİNE DOLAŞIYO KABUL ETMEZ DİYEDE ÖDÜM PATLIYO HAYATIMDA İLK DEFA ARKADAŞLIK TEKLİFİ EDECEĞİM İÇİN OLUYO BUNLAR HERHAL KIZI GÖRSENİZ ÇOK SAKİN ÇOK GÜZEL AYNI KATE WİNSLET A BENZİYO YA :evet:
güzin ablalik gibi olcak ama bence büyütüyosun yapma böyle oda normal bir insan .....
içinden geldigi gibi dogal davran ne hissediyosan söyle ..red etse bile nolcak ki hayatin sonu mu bu alla alla
hem bugünü yarini yok bu isin ilk firsatta konus istee

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
güzin ablalik gibi olcak ama bence büyütüyosun yapma böyle oda normal bir insan .....
içinden geldigi gibi dogal davran ne hissediyosan söyle ..red etse bile nolcak ki hayatin sonu mu bu alla alla
hem bugünü yarini yok bu isin ilk firsatta konus istee
vallahi ablam aynı senin gibi düşünüyorum ama kızı görür görmez kaskatı kesiliyorum sanki karşımdaki melek te konuşmaya çekiniyorum bunun adı gerçekten AŞK galiba zaten hayatımda ilk defa aşık oldum red edilirsem bana çok koyar

MANYAKUS123

MANYAKUS123

Üye
Abi relax ol yav sen kendine ve aşkına güven yetr

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
aşkıma güveniyorum da cesaretime güvenemiyorum işte ama YAPACAM BU İŞİ BAŞKA YOLU YOOOOOKKK !!!!

MANYAKUS123

MANYAKUS123

Üye
Abi sordunmu bu gün

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
yine göremedimki kızı kardeşim yav off ama pazartesi büyük ihtimal görürüm

WitchKing

Üye
BAK Bİ İNTERNET SİTESİ HAZIRLA YARDIM EDERİM ;) hazır htm kodu buluruz romantik olur gzl olr...

veya bi vidyo çek tüm tanıdıın arkilerine adın neyse seni seviyo desinler kıza yaşlılar gençler ;)

pm atabilirsin...
Bir Gün Geleecek Gülenlere Gülünecek!!! ßy

israili KINIYORUZ .....:nono::nono::nono:
ve sbs süpeeeeer geçti mükemmel bi yaz beni bekliyo...

adam haklı :D

arslansem

arslansem

Üye
Sen hala daha açılamadın mı yahu? :D Gelip ben söyleyecem valla neyinden çekiniyorsun yemez seni ya :D

MANYAKUS123

MANYAKUS123

Üye
Katılıyom

sbs süper geçti 450 aldım yahoooo

SULTAN 26

SULTAN 26

Üye
durumlar nedir merak ettim :)

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
kızı cumadan beri göremediğim için otomatikman konuşamadım pazartesi görürsem konuşacam allahın izniyle

SULTAN 26

SULTAN 26

Üye
hadi bakalim bekliyoruz haberleri :)