arkadaşım yükledim herşeyi ama dil otomatik türkçe olmuyor bide yazı tipi değişti eskisine nasıl çeviririm
evet,hata d,oruz sora öbür bana afa tutuyr çok hata dolu isyan dolu...Herhalde sıkıntımın nedenini öğrenemedin ? ?
Hata demekle asıl ben hata ettim bir sıkıntı aslında öyle seninde hata demen benim yüzümden tabi
dostum ben tel hafıızasınıı 10 mb yükselttim,yani sen 77 mb kullanosun yha ben onu 86 yaptıım derken bu şekilde yükselttim işte yani 77 den 10 çıık sen 66-67 falan kullanacaktın.yardımcı olacakmısın arkadaşım ayrıca telefon hafızasıda 77mb oldu format sonrası yanlış bişeymi yaptım
evet,hata d,oruz sora öbür bana afa tutuyr çok hata dolu isyan dolu...
dostum ben tel hafıızasınıı 10 mb yükselttim,yani sen 77 mb kullanosun yha ben onu 86 yaptıım derken bu şekilde yükselttim işte yani 77 den 10 çıık sen 66-67 falan kullanacaktın.
Tel türkçe olmuyor ne demek baba yani zaten bi tek türkçe var telefonun başşka seçeneği yok çok merak ediyorum nasııl başarmış acaba..?
Pm atamıyorsan belkide pm kapatmıştır .. Yada sende sorun vardır ..@n!wa+*R kardesim siteden pm atamıyorum birseyler yazmak istedim sana ama acık form kurallarına aykırı olacaktır nası msj atarım sana
"Yükleme bittikten sonra bütün diller duruyor" :Syükleme bittikten sonra bütün diller duruyor gene ben seçiyorum türkiyeyi sonra dil ingilizce oluyor yeniden diller için ekran çıkıyor türkçeyi seçiyorum yine yeniden başlatıyor
bide şu yazı tipi var pek güzel değil orjinale nasıl dönerim
bi sorun daha var vodafone live dan internete bağlanamıyorum :S

Hacı yol bu şekilde sen birde C2Z.rmp yamasını aktif et bakalım o C yi Z gibi kullanmaya yarar belki işe yarar o yama her telefon için ayrıdır..C2ZMaker.sis diye bi pro var sitede bulursun onu yükle yamanı yap ve deneEvet yaa bende merak ediyorum nasıl başarmış acaba şaşırdım valla :S
--------------- Ekleme ---------------
@n!wa+*R peki sen konu içinde böyle bi uygulama vermişsin
Açılış=SplashScreen.mif
Kapanış=SysAp.mif
*gibi iki dosyamız var.Bir kere koyacağınız resimin formatı ".mif" olmalı aksi takdirde çalışmayacaktır.İstediğiniz resimi mif formatına çevirdikten sonra X-plore proğramı ile C/Resource/Apps klasörüne atın ve üzerine yazılsın mı diye sorar ise evet deyin ve O iki yamayı aktifleştirip aynı zmanda otomatiğe almanızda fayda var telefonu kapatıp açın ve test edin.(ben denemedim.)
ama denemedim demişsin .
Peki kesinliği varmı ? kesin oluyormu ki ? çünkü ben yaptımda olmadı !!

PM açık eğer olmuyor ise msn adresimden de bana ulaşabilirsin.. [email protected]@n!wa+*R kardesim siteden pm atamıyorum birseyler yazmak istedim sana ama acık form kurallarına aykırı olacaktır nası msj atarım sana
PM açık.Pm atamıyorsan belkide pm kapatmıştır .. Yada sende sorun vardır ..

Okudum kardeşim,bende mail attım.mail attım kardesim
!Tel şarjı kontrol edilecekne yaptıysam olmadı
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
hatası veriyor
ne yaptıysam olmadı
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
hatası veriyor
Ondan sonra herşey devam edicektir
Sen o yazıyı görünce power tuşuna bir kere basmamışsındır o nedenle o hata gelmiştir ..
O yazıyı gördüğünde bir kere power tuşuna basman lazım sen basmadın herhalde o yüzden oda telefon aranıyor ... bulunamadı diyor ..

Evet,yükle ve Pc ye tanıt.peki nokia suite nin yüklü olması lazım acaba
onuda yaptım ama inanınEvet,yükle ve Pc ye tanıt.
Sanırım diyorsun birde..İlginç.Merhaba . Bu ev temalarında sanırım orjınaılının ayarlarıyla oynanmıs Asagı resımdekı orjınal ev teması yok. Bunu nasıl bulabılırım eskı halıne