Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
Rumman sen Ne yaptın ya bende laptop diyip geçtim canavar olsa gerek bu cihaz kurtarma cd sine gerek yok sadecede c diskindeki belgelerini d ye kopyalaman lazım kendisi ses görüntü anakart yani bütün driverlerini otomatikmen kuruyor şuan pc de sorun yok dimi birde orjinal cd si elinde varmı

Pc de bi sorun yok ama orjinal cd side kutu içeriğinde yok. c diskini d ye otamatik her hafta kendisi kopyalıyor zaten...ben bilgim olsun diye sordum problemim yok da biraz pc problemlerinden de anlamıyorum.Bu cd olmazsa olmuyor mu? dedikleri gibi aldığım mağazaya mı götürmem gerekir?

Love Prince

Love Prince

Üye
selamlar herkese :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
aslında cd si olması gerekir sende eğer cd yi satın aldıgın mağazadan alabilirsen alsan daha iyi olur şayet alamaz isen internetten win7 64 bit indirirsin imaj olarak yazarsın boş bir dvd ye laptopun altında barkot gibi bir kağıt var format attıgın zaman o barkotta sana ait olan legal k E Y ler vardır o keyler ile aktive ediyorsun

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
geceniz güzeL oLsun KardeşLer .. :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
belgesel 2009 yapımı Levent altyazı içindedir diye uyarı yok ondan indirmedim. altyazı sitelerinde altyazı ing-fransızca-ispanyolca

valla öyle ya tr bulunca indirecem artık:)

the twilight samurai diy bir film var 2002 yapımı galiba ben geç izledim ama bayagı etkileyici bir filmdi onuda tavsiye ederim

aleyküm selam hüseyin hoş geldin kardeşim kayıpsın

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah güven abi saygılar :d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sohbet güzeL siz devam edin :D

Tuba

Tuba

Üye
aslında cd si olması gerekir sende eğer cd yi satın aldıgın mağazadan alabilirsen alsan daha iyi olur şayet alamaz isen internetten win7 64 bit indirirsin imaj olarak yazarsın boş bir dvd ye laptopun altında barkot gibi bir kağıt var format attıgın zaman o barkotta sana ait olan legal k E Y ler vardır o keyler ile aktive ediyorsun

cd yi mağazanın vereceğini hiç sanmam çünkü ben sordum bu konularda biraz evhamlıyımda buraya getirisin dediler..Bende şahsen pek bırakmak istemem laptopu orada. :) .bişey olmaz inşallah ama dediğine bakarım internetten başım sıkışırsa seni bulurum ben ağrıtırım başını...:D

Sağolasın güven abi :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi geceler MaxiCep...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
sağol güven:)

--------------- Ekleme ---------------

bi bakıyım Levent tarzımsa seyredirim :)

japon filmi hikayesi güzel

sohbet güzeL siz devam edin :D

:)

cd yi mağazanın vereceğini hiç sanmam çünkü ben sordum bu konularda biraz evhamlıyımda buraya getirisin dediler..Bende şahsen pek bırakmak istemem laptopu orada. :) .bişey olmaz inşallah ama dediğine bakarım internetten başım sıkışırsa seni bulurum ben ağrıtırım başını...:D

est elimden geldiğince yardım ederim cd nin hiç bir hükmü yok sadece olsaydı işini biraz daha kolaylaştırırdı :)

Tuba

Tuba

Üye
levent formattan sonra cd ye gerek var mı yok mu?

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

Yönetmen : Yôji Yamada

Senaryo Yazarı : Shuuhei Fujisawa

Tür : Dram

Ülke : Japonya

Süre : 129 dk.

Konu : Geleceğin klasiklerinden biri olmaya aday bu başyapıt, samurayların yaşam tarzını, alışkın olduğumuz samuray filmlerinden çok farklı bir bakış açısıyla yansıtırken, bir samurayın da duygusal, hatta sıradan biri olabileceğini gösteriyor&
19 yüyılın sonlarına doğru, katı kurallarla yönetilen samuray sistemi, son yıllarını sürmektedir. Iguchi Seibei bu sistemin işlediği son feodal köylerden birinde, düşük rütbeli bir samuraydır. Yaşlı ve hasta annesine ve iki kızına bakmak zorunda olduğundan, günbatımından hemen sonra evine dönüp diğer samuraylar gibi içmeye gitmediği için ona biraz da alayla, “alacakaranlık samurayı” lakabı takılmıştır.
Herkesin aşağıladığı, kendisine hiç güvenmeyen, fakirlik içinde yaşayan, kadınlara özgü görülen işleri yapan bir samuraydır O.
Çocukluk arkadaşı güzel Tomoe’nin yüksek rütbeli eski kocasını tahtadan bir kılıçla yenince, diğer samuraylar ve aşiret reisi bir yana, Tomoe’nin de gözüne girer. Seibei, tam bu yoksulluk ve eziklik döngüsünü belki kırabileceğini düşündüğünde, üstleri ondan aşirete karşı gelen tehlikeli ve güçlü bir samurayı öldürmesini ister. Onurunu kurtarmanın tek yolu, bu tehkikeli görevi üstlenmektir, ama yaşlı annesini, kızlarını ve çocukluk aşkını geride bırakmak buna değecek midir?....
Kurasawa’nın “Yedi Samuray”ıyla karşılaştırılan “Alacakaranlık Samurayı”, gösterime girdiği yıl Japonya’nın Oscar adayıydı.

minoo

minoo

Üye
öhö öhö :D

haltie

haltie

Üye
iyi geceler arkadaşlar:):bye2:

s@hr@

s@hr@

Üye
japon filmlerini pek sevmem ama konusu güzelmiş bi bakalım:evet: