5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

connesary

Üye
anlattıklarını yaptım güzel olmus ama hafıza kartı sifre soruyo? gittimi simdi hafıza akrtım?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
h.kartın şifre soruyorsa onceden h.kartına şifre koymuşsundur fw ile alakalı bir durum değil

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
oldu şimdi PATCHESTE TÜRKÇE KARAKTERLİ PATCH OLDUĞU İÇİN OLUYORMUŞ

--------------- Ekleme ---------------

şu anda türkçe fw gezgini üzerinde çalışıyorum yakında sitede yayınlarım

programı yaptım ve siteye ekledim yöneticinin onayından sonra yayınlanacak

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
oldu şimdi PATCHESTE TÜRKÇE KARAKTERLİ PATCH OLDUĞU İÇİN OLUYORMUŞ

şu anda türkçe fw gezgini üzerinde çalışıyorum yakında sitede yayınlarım

programı yaptım ve siteye ekledim yöneticinin onayından sonra yayınlanacak

nokia editor prosu vardı kardeşim ama çalışmanı tebrik ediyorum insanlara faydalı olması dileğiyle :oke:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
sağol

bir sorun var wireless şifrsini yanlış görüyor şifre harf ve rakamdan oluşuyor

dr.arrican

Üye
Merhabalar:) Bu yazılımı yükledim ben de telefonuma.Bu yazılımı atınca ovi mağaza açılmıyor nedense anlayamadım.Benden başka aynı sorunu yaşayan var mı acaba???? Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi??

Arkadaşlar sorunum düzeldi.Web tarayıcının ön belleğini temizledim sorun ortadan kalktı...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar:) Bu yazılımı yükledim ben de telefonuma.Bu yazılımı atınca ovi mağaza açılmıyor nedense anlayamadım.Benden başka aynı sorunu yaşayan var mı acaba???? Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi??

Arkadaşlar sorunum düzeldi.Web tarayıcının ön belleğini temizledim sorun ortadan kalktı...

güle güle kullan kardeşim :oke:

dr.arrican

Üye
Teşekkür ederim bize bu yazılımı sundugunuz için.Son derece stabil ve sorunsuz çalışıyor firmware :)))

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
faydalı olduysam ne mutlu bana :oke:

Thunderbird

Üye
Emeğine Sağlık Haydar kardeş çok güzel oldu saygılar.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim :oke:

swars

Üye
arkadas son bolumde telefonu ararken not found yazuyor nedendir acaba bi yardım

kardes jaf ta son bolumde
PPM Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C03_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
ne hatasıdır acaba lutfen bi yardım

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
arkadas son bolumde telefonu ararken not found yazuyor nedendir acaba bi yardım

kardes jaf ta son bolumde
PPM Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C03_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
ne hatasıdır acaba lutfen bi yardım

driveri geç tanıdığından oluyor bu hata

akulata

Üye
link silinmiş sanırım yenilersen sevinirim

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
kendi siteme yükledim buyrun link:

sitemin üye sistemini aktifleştirdim sizde üye olup dosya yükleyebilirsiniz ama isimlerinizi forumdaki ile aynı koyun ama şifreleri farklı koyun bu siteden olmayanların üyeliklerini siliyorum çünkü

sitemdeki gözümden kaçmış olabilecek çeviri hatalarını lütfen özel mesaj ile gönderin

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
link verdiğin için teşekkürler bende yeniledim linki ayrıcada süperüyeyim kardeşimin verdiği linkte bir tek rof3 dosyası var isteyen ordanda indirebilir arkadaşlar

efsane_ugur

Üye
kardeşim bende herşey tamamm aam rompac. göükmüüyoor herşeyi normal yükllüüyoorr hatta hafıza kartında pach dosyası bile olusuyoor ama rompac gözükmüüyoorrr

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
araçlarda

aliicii

Üye
Şimdi Benim Anlamadığım Bu Nokia'nın Orjinal Güncelleştirmesimi ? Arkadaş Yazmış Çünkü Onu Eklerim Bunu Eklerim Işığı Düzeltirim Falan . ßénim Öğrenmek İstediğim Orjinal Yazılımmı . Kardeş Işığı Mışığı Boşver . Telefonda Kronometre Yok Onu Ekle Sen veya Var ßén Bulamadım =D

Üst Alt