Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SpbSoftware SPB TV v1.02(770) S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA
Sponsorlu Bağlantılar
sefbay2
Üye
teşekkur ederiz
2828gıresun
Üye
arkadaslar bu sertıfıkalama ıslemı nasıl yapılıyo bılen varsa bır cevap verebılırmı
Ediz istersen konudada sertifika işlemi hakkında kısa bir belirtme yap.Üyelerin ulaşabileceği linkleride koyarsan bu durumdan bir nebze olsun rahatlarsın..
Ediz Yiğit
Üye
Konu Sahibi
Valla kardeşim zaten üyelerimize uygulamaları yüklemeden önce okuması gereken bir sabit başlık yaptık fakat dikkat etmiyorlar sanırım bundan sonrada ilk konuya yönlendirme linkleri koyup yardımcı olacağız.
Aziz™
Üye
evet en iyisi konuyu her şekilde hazırlayıp açmak olacak..
xErKaNx
Üye
N73 te calismiyor
playyboyys
Üye
sertıfıka suresı dolmus uygulamaları sırf koymak ıcın koymayın buraya !!!
Konu başlığında Unsigned yazıyor, ayrıca konu içinde soru sormadan önce okumanız gereken linkide koyduk daha ne yapabiliriz? uygulamaların unsigned olduğunu sürekli söylüyoruz zaten, sis paketi düzenlenen tüm uygulamalar unsigned oluyor, bu yüzden kendinizin imzalayarak ya da telefonunuz hackleyerek yükleyebilirsiniz, konu içeriğini biraz dikkatli okulayım...
SymBiaN_KraLı
Üye
Programı N95 e kurdum ama programa girince sistem hatası veriyor
Ediz Yiğit
Üye
Konu Sahibi
Bendede N95 mevcut sorunsuz kullanıyorum.Daha önceki sürüm dosyalarından kaynaklı bir sorun olabilir...
SymBiaN_KraLı
Üye
Hayır ilk defa yükledim bende anlayamadım sorunun kaynağınıGenel: Sistem hatası (-34)bu hatayı veriyor