SpbSoftware SPB TV v1.02(770) S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

goksel722

goksel722

Üye
dostum bu ses sorunu bendede var nasıL halledilebilir..

handy1154

handy1154

Üye
Arkadaşlar;;;;;;
cannot open channel hatası veriyo kanallar açılmıyor acil yardım bekliyorum TEŞEKÜRÜKLER:::::

xErKaNx

Üye
bu programin n73 icin olani yokmu. menu ozelligi desteklenmiyor diyor. saygilar

izzeterol

izzeterol

Üye
Tşkler paylaşım için..

apocan0732

Üye
i 8910 kullanıcısym desteklenmiyor diyor pcde rardan çıkarıpmı kurcaz.birde şu sertifika hatası çözemedm gitti.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
i 8910 kullanıcısym desteklenmiyor diyor pcde rardan çıkarıpmı kurcaz.birde şu sertifika hatası çözemedm gitti.

Rardan çıkarıp kurun, sertifika alıp imzalama yaparak yükleyebilirsiniz.

azazil12

Üye
elinize sağlık.bende nokia e66 var bu programa kanal ekleyebiliyor muyuz?

sistemkurdu

Üye
arkadaşım bendede kayıt kodunu kabul etmiyor tam sürüm yapmıyor kayıt etmenin başka bir yolu varmı

ties

Üye
imzana hasta kaldım bendede aynı dert var be bılader :D:D

cyta77

Üye
Bu sertifika sorununu nasıl halledebiliriz?

_kaymak_

_kaymak_

Üye
arkadaşalar ben pek anlamazdım yeni merak saldım. kusuruma bakmayın, ben indirip kurdum çalışıyor ama çok fazla fatura gelmesin diye kapatmıştım hemen, sizde ücretsiz yazmışsınız tamam ama girişte şebeke bağlantısı veya lan bağlantı gerekiyor ama ben bunu anlamadım.

bekir1141

Üye
sertifika sorunu var kuramadım yardım cı olursan sevinirim
Arkadaşım Sana İçinde Sertifikaların Bulunduğu Linki Atcam Ve Daha Sonrada Sertifikasız Programa Ekleme Programının Linkini Atcam işte bu:oke:

yildiz58

yildiz58

Üye
teşekkürler

the_jolly

the_jolly

Üye
tşk

quarter1990

Üye
tşk

hesarekli

Üye
N73 e Kurdum ancak menü desteklemiyor diyor ne yapmalıyım yada uygun versiyonu varmı şimdiden teşekkür

koray-67

Üye
ücretlimi

phasan

phasan

Üye
çok saol bende tel nokıa n97 telefonumda vardı onu silip bunu yüklemeyi düsünüyorum

hicsam

hicsam

Üye
teşekkürler

Üst Alt