5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
estafurullah kardesım.ilk defa forumda yazmıyorum ;)
neyse kurulumu yaptım.denedım suanlık guzel calısıyor.cokta begendım.
tekrardan tesekkurler,sagol (emek verıyoruz degerını bılene dıyosun ya , bak yıne bılıyorum )
iyi benim amacım her halikarda yardım anasayfada yazıldığı helde yapılamıyor burada da cevap veriyoruz,bundan yakındığım yok zaten sayfalardan anlaşılıyor..;)

Şuanlık değil her zman güzel çalıacaktır emin ol:oke:

İyi dileklerin için eyvallah.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
azyardım lazım.
programları kurdum teli önce pcye usb modunda pcye bağlıyorum.sonra kapatıyorum ve programda flasha basiyorum. programda uyarı cikiyor sonra telin kapamaaçma tuşuna bi kere basıyorum fakat hiçbişi olmuyor.tel acilmiyor programda
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

diyor. nasil yapmam lazım?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Tamam işte tam zmanında Power tuşuna basmıyorsun telin şarjını felanda kontrol et ve anasayfada da resimdeki gbi tam zamanında bas.

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Flash tusuna basmadan sag taraftakı normal modeye al done yazısı cıkana kadar bekle

emretwoolf

emretwoolf

Üye
eyw kardeşim galiba yükledim local made yazıyor suan. acaba simdi format atmam gereklimi?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hayır atmana gerek yok bataryayı çıkar ve teli aç.

pnhsp

Üye
Herkese merhabalar.
Bende 5800 sahibi oldum.Daha önceuzun bir süre wm 6.1 li i900 kullandım .Fw konusunda olsun hiç sıkıntım llmadı wm os larda.
Şimdi 5800 ım var vede ses kalitesinden birçok kişinin beğenmediği dokunmatiğinden çok memnunum(i900 den sonra ilaç)

Yalnız Fw yi tekefon üstünden V50 ye güncelledim.
Kinetic scroll çok iyi olmuş.
Ben Gsm modunda kullanıyorum.
V30 da iken opera üstünden edge ile saatlerce baglanıp mp3 dinlerken şarj mükeldi.
V50 dede fena degil.
Ama 3g de şarjdan çıkmış batarya 50 dk lık sürede 1 çizgiye indi.

Dahası opera 10 bir kaç girişten sonra ne yer imi kalıyor nede ayar kurulduktan sonraki gelen kabul et mesajıgeliyor.
Bitmedi , menu ye basınca gec geliyor.
Bir kerede ekran karardı çalışıyor ama ekranda bir şey yok kapatıyorum ekran sag kosesinde dikey renkli çizgiler beliriyor .

Şimdi bu kadar uzun yazdıktan sonra bana STABIL OLAN batarya ömrü iyi programları imzalamıtacagım bir hackli FW istiyorum sizden.

Konulara baktım ama kafam karıştı.

Hackli Fw yuklersem ORJİNAL FW YE zahmetsizce dönebilirmiyim?
Hackli fw ye hard format atabilirmiyim.
Rom patcher nedir?

Vodafone mobil tv izleyemiyorum tün ayarlar tam olmasına ragmen.

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkü eder, hayırlı günler dilerim.

kivanc18

Üye
ogm jaf programındaki Yeşil ışıklaar yanmıyor neden :((

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
teşekkür ederim güzel çalışma

emretwoolf

emretwoolf

Üye
durduk yere wireles bağlanıyor şimdide.nedenki bu?
tel açıldığında direkman bluetotta açılıyor.
iyice garipleşti yaw.

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
ogm jaf ışıklarını yakmak için ya PHOENIX yada EMEA programlarından birini yada ikisini indirip tüm dosyaları belirtilen yerlere atabilirsin.Bende bu işlemden sonra otomatik yandı ışıklar.(emea programı otomatik vs 50 packleri yüklüyor navifirmden indirdiklerini değilde fw ve hack için indirdiklerini at,Phoenix programınıda kullanman gerekmiyor yüklendikten sonra açmadan jaf ı aç use ını nı seç otomatik yancaktır)

eğer hayla olmuyorsa ini hatası olabilir bunun için forumu araştır ama şunu yaparsan geçebilir bazılarında geçiyor (bende geçti) C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver dosyasındakileri C:\WINDOWS\system32 ve C:\WINDOWS\system32\drivers dosyalarına at bu yöntem xp harici kullananlar içinmiş.Forumdan Alıntı.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ogm jaf programındaki Yeşil ışıklaar yanmıyor neden :((
Gerekli Firmware dosyalarını koymamışsın yorum sayfaların bak bin kere anlatılıdı..:ah
teşekkür ederim güzel çalışma
Sağolasın.
durduk yere wireles bağlanıyor şimdide.nedenki bu?
tel açıldığında direkman bluetotta açılıyor.
iyice garipleşti yaw.
Bu tür sorunlar bulunmamakla birlikte lütfen yaptığınız işi daha dikkatli ve daha iyi yapmanızı öneririm.

Perfect!

Üye
jaf kullanmadan yapamazyız

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle hayır..

cvitae

Üye
Eline emeğine sağlık dostum çok teşekkürler çok deli manyak olmuş firmware :)

drlee

Üye
Yeşile dönmüyor diyen arkadaşlar haklı çünkü verilern yol hatalı. Burada doğrusu anlatılmış.

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
arkadaşlar yazılımı yükledim olmuyor diyenlere söyleyeceğim dosya dizinlerini iyi kontrol edin konu hatasız tekrar teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yazılımı yükledim olmuyor diyenlere söyleyeceğim dosya dizinlerini iyi kontrol edin konu hatasız tekrar teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa
Evet,dostum aynen öyle..
Yeşile dönmüyor diyen arkadaşlar haklı çünkü verilern yol hatalı. Burada doğrusu anlatılmış.
40 küsür var ve 100 küsür kişi bende dahil burdaki yol ile yaptık..
Eline emeğine sağlık dostum çok teşekkürler çok deli manyak olmuş firmware :)
Teşekkürler,kardeşim.:oke:

daksy

Üye
selamlar ustadım bu guzel modifiye için sana ilk öncelikle cok tesekkur ediyorum bi kac sorum olacak bu fw de herşey cok guzel fakat telefondan bi kac sertifika silmek istiyorum fakat silemiyorum daha doğrusu acmıyo sertifika bolumunu bu konuylada ilgilenirsen sevinirim saygılar...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben bu hack işinden hiç bir şey anlamadım acil yardıma ihtiyacım var hemen !!!

Üst Alt