Cep Özgürlülere Cep Net Paketi Ücretsiz Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

sarıoklar

Üye
    Konu Sahibi
Cep Özgürlülere Cep Net Paketi Ücretsiz Kampanyası
Cep Özgür'lülere Aylık Cepnet Promosyonu

Cep Özgür'lü olmak için bir neden daha!
24 Mayıs'tan itibaren Aylık Cepnet aboneliğini başlatan Cep Özgür'lülere 2. ay Cepnet aboneliği bedava!

Cep Özgür'lüler Cepnet alırlarsa ilk ay ödemeyi takiben 2. ay aylık Cepnet ücretini ödemiyor.

Aylık Cepnet paketi sadece 7,99 TL.

Aylık Cepnet aboneliğini başlatmak için hemen ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya gönder.

Cep Özgür'e hemen geçmek için OZGUR yaz 7048'e gönder.

harock

harock

Üye
Şimdi arkadsm ben suan cep öğrenci tarifesindeym ve aylık paketm var şimdi geçsem bu tarifeye 2. Ayı bedava yaparlar mi acaba ?

sarıoklar

Üye
    Konu Sahibi
yapmazlar.ilk önce cep özgür'e geçmen daha sonra paket alman lazım ki 2.ay bedava olsun.

harock

harock

Üye
yapmazlar.ilk önce cep özgür'e geçmen daha sonra paket alman lazım ki 2.ay bedava olsun.
sağol arkadaşım bilgi için zaten konuda belirtmişsin ama uykusuzluguma ver :D

ilo53

ilo53

Üye
Bugün benim son internet paketim yarın alicam paket ama ben cep özgüre geçemiyorum. Hat başkasının üzerine yaş sınırı mi ne varmış nasıl geçerim.

sarıoklar

Üye
    Konu Sahibi
25 yaş ve altındakiler geçiyor.hattı kendi üzerinize alırsanız geçersiniz.

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Bugün benim son internet paketim yarın alicam paket ama ben cep özgüre geçemiyorum. Hat başkasının üzerine yaş sınırı mi ne varmış nasıl geçerim.

En iyisi yeni bir hat almanız. Adınıza geçirmeye kalkarsanız epey bi uğraştırıyorlar.:bann:

kpln04

kpln04

Üye
Şimdi arkadsm ben suan cep öğrenci tarifesindeym ve aylık paketm var şimdi geçsem bu tarifeye 2. Ayı bedava yaparlar mi acaba ?

valla aynı dertteyim bana bugün vodafone den mesaj geldi cep özgüre geçmem için acaba geçmemi önerir misiniz? ve bu cep özgürün avantajları dezavantajları nelerdir?

harock

harock

Üye
valla aynı dertteyim bana bugün vodafone den mesaj geldi cep özgüre geçmem için acaba geçmemi önerir misiniz? ve bu cep özgürün avantajları dezavantajları nelerdir?
valla arkadaşım en kötü ihtimalle 1 ay sonra yine cep öğrenci tarifesine geçersin;)
ben geçip deneyeceğim

kpln04

kpln04

Üye
valla arkadaşım en kötü ihtimalle 1 ay sonra yine cep öğrenci tarifesine geçersin;)
ben geçip deneyeceğim

geçeceğim ama ben şu an eski cepöğrenci tarifesindeyim ve yeni üyelikte almıyorlar tekrar bu tarifeye dönbilir miyim?birde bu kampanya ne zamana kadar sürecek?

atek59

Üye
geçeceğim ama ben şu an eski cepöğrenci tarifesindeyim ve yeni üyelikte almıyorlar tekrar bu tarifeye dönbilir miyim?birde bu kampanya ne zamana kadar sürecek?

arkadaşım cepöğrenci eski tarifenden cıkan tekrar o tarifeye dönemiyor amaçı zten vodafone nin o cepöğrenci tarifesindeki aboneleri başka tarifeye cekmek bence
kampaya nekadar sürer onu bilmiyorum

harock

harock

Üye
Kampanya 24 hazirana kadar sürüyor ayrıca her hat 1 kez faydalanabiliyor yani 2. Ayı bedava yapmak istiyorsnz 24 hazirandan önce bir paket almak zorundasınız ;)

kpln04

kpln04

Üye
Kampanya 24 hazirana kadar sürüyor ayrıca her hat 1 kez faydalanabiliyor yani 2. Ayı bedava yapmak istiyorsnz 24 hazirandan önce bir paket almak zorundasınız ;)

ama benim paketim 26 da bitiyor bildiğim kadarıyla aynı ay içinde ikinci kez aylık paket alınamıyor o zaman en iyisi geçmemek gibi görünüyor

Üst Alt