Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3/S60v5 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

mrtlkr

Üye
n73 te oluyor mu??

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
Elinizde telefon virüsü varmı çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler kasmaz inş

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah kardeşim :D

Tuba

Tuba

Üye
olmuyor rar arşivi bozuk...hataraporu:

! C:\Users\toshiba\Saved Games\Downloads\Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3.S60v5 Unsigned - Türkçe.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu
! C:\Users\toshiba\Saved Games\Downloads\Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3.S60v5 Unsigned - Türkçe.rar: Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3.S60v5 Unsigned - Türkçe.sis dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
! C:\Users\toshiba\Saved Games\Downloads\Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3.S60v5 Unsigned - Türkçe.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmuyor rar arşivi bozuk...hataraporu:

! C:\Users\toshiba\Saved Games\Downloads\Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3.S60v5 Unsigned - Türkçe.rar: Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3.S60v5 Unsigned - Türkçe.sis dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk

Tekrar indirmeyi deneyiniz. Çünkü rarda problem yok.

Tuba

Tuba

Üye
tekrar indirdim ama olmadı yine aynı hatayı verdi.neyse konu güzel sağolasın ben yine v8.051 i yükleyeyim hevese gelip kaldırdıydık...teşekkürler...

sevimli106

Üye
sertifika hatası diyo konuyla ilgilenen var mı?

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
çok saol teşekkürler...

123baver12

Üye
Suanda indiriyorm ancak gerçekten güzel bir çalışma tesekkr ederim

fbliaksu

fbliaksu

Üye
bu program için aktivasyon kodu istiyo

hamlet11

hamlet11

Üye
"güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" uyarısı alıyorum sürekli imzalama da yaptım sorun nerede acaba. Yeni yeni kullanmaya başladım s60 ı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" uyarısı alıyorum sürekli imzalama da yaptım sorun nerede acaba. Yeni yeni kullanmaya başladım s60 ı.

Bu uygulama sertifikalandırmayla yüklenmiyor. Telefonu hacklemeniz lazım.

hamlet11

hamlet11

Üye
pekala, teşekkürler. İmzalama metodu ile yüklenen bir antivirüs pro su var mı acaba?

hamlet11

hamlet11

Üye
teşekkürler.

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşım sağol...:oke:

ozcan87

ozcan87

Üye
hoca desteklemiyor diyo tlf ya bende N82 var ne yapmam gerek?

Üst Alt