SuperOnline Fiber İnternet Heyecanı Başlamadan Bitti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SuperOnline Fiber İnternet Heyecanı Başlamadan Bitti...

Avrupa'nın en pahalı internetini kullanan Türkiye'de, internet servis sağlayıcıları, internet erişiminde kotadan vazgeçemiyor. Türkiye'de kullanıcılar sınırsız internete ancak düşük hızlarda ulaşabiliyor.

Son olarak kullanıcılarını yüksek hızda, sınırsız internet sağlamak üzere yola çıkan Superonline'ın da bu uygulaması uzun sürmedi. Kulacılarına, ilk etapta "fiber internet" sunan Süperonline, 'adil kullanım koşulu' gerekçesi ile internete sınırsız erişim hakkına kota uygulamaya karar verdi.

Buna göre, 15 Nisan 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Superonline Fiber İnternet hizmetinde, limitli veya limitsiz abone olunan paketin download hızının 5 katı GB kadar download; upload hızının 10 katı GB kadar upload adil kullanım koşulu olarak uygulanacak. Fatura dönemi içinde adil kullanım koşulu miktarını geçen kullanıcıların hızları bir sonraki fatura kesim tarihine kadar dowload için 512 Kbps, upload için 128 Kbps'ye düşürülecek. Fatura kesim tarihinden sonra, adil kullanım koşulu uygulanan abonelerin paketleri de ilk haline geri dönecek. Örneğin, 10 Mbps Limitsiz paketteki bir abone, download hızı olan 10 Mbps'nin 5 katı olan 50 GB download'u aştığı zaman adil kullanım koşulu uygulaması kapsamında, fatura kesim tarihine kadar download hızı 512 Kbps'ye düşürülecek.
Süperonline kullanıcıları da karara tepkili. Kullanıcılar, bazı internet siteleri ve forumlarda karara tepki yağdırdı.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Resmi sitesine Baktım ama ücretlendirmede böyle bir şey yok müşteri kaybetmemek içinmi gizleniyor

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye

superonline 10 mbit bir hızda 50 gb .50gb doldurursan ay sonuna kadar 512 hızıyla sınırlandırılacak ve ay sonundan sonra tekrar 10mbit yükselicek yani size 49 tlden başka bir fatura çıkmıyacak

HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN ÖZLEM ELETRONİK SUPERONLİNE 240 40 60 ARAYABİLİRSİNİZ

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
arkdaşım ben ankara çayyolu genel bölge bayisiyim şuandaki hızlarımızı ve kotalarımızı karşılaştırdığınızda ttnet bu yapı altında küçük bir firma gibi kalıyor ve bizde kurulum modem ücretsiz modemlerimiz fiber uygun ve ttnet teki gibi size interneti ana merkezden değil binanızın altına koyduğumız switch lerden geliyor bi işe bukadar yatırım yapılıp sonrada sizlerin böyle laf söylemesi hiç hoş olmuyor
ttnet 8 mb veriyorum diyor 8 mbit veriyormu bi bakın vede kotası nekadar ona bakın

superonline 10 mbit bir hızda 50 gb .50gb doldurursan ay sonuna kadar 512 hızıyla sınırlandırılacak ve ay sonundan sonra tekrar 10mbit yükselicek yani size 49 tlden başka bir fatura çıkmıyacak

HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN ÖZLEM ELETRONİK SUPERONLİNE 240 40 60 ARAYABİLİRSİNİZ

arkadaş biz tt ile karşılaştırma yapmadıkki superonline 49 tll ye 10 bit interneti sınırsız diye herkeze sattı sonradan adil kullanım şartları çıkardı 15 gb tan sonra 512 ye düşürüyor hızları millet enayi değil kutular gelmeden çogu kişi vazgeçti zaten bende alıcaktım ama bu şekilde almam 10 bit sınırsız 49 tl olursa alırım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın ama Türk Telekom'un altyapısını kullanmaktan başka bir çareniz yok...Dolayısıyla ne yaparsanız yapın isterseniz ışık hızında net çıkarın , TTNet'in kurallarına uymak zorundasınız...İlk başlarda bende herkes gibi çok sevindim ama bir hafta bile geçmeden yine herkes gibi hayal kırıklığına uğradım...

Lacrymosa

Üye
Yazıklar olsun ya. 2100 yılında bile kotalı internet yapar bu zihniyet.

Lacrymosa

Üye
Torrent bahane müşteriyi kazıklamak şahane. Torrent'le alakasını mantıksal olarak açıklayabiliyorlar mı? Ben para verip bir internet paketi aldıysam 7/24 indirme yaparım. İstersem Torrent'den indiririm istersem Rapid'den... Ne fark ediyor? Torrent açıkken bir veri aktarımı oluyor. Youtube'dan video izlerken de veri aktarımı oluyor. Adamlar bahane bulamamış bunu uydurmuş gibi geldi bana.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajlarınızda abartılı bir şekilde büyük harf kullandığınız için silmek zorunda kaldım...Lütfen kurallara dikkat edelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt