N97-4(mini) RM-555 v11.0.045 HACK

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
N97-4(mini) RM-555 v11.0.045 HACK
1: önce navifirm den n97 mini-rm-555-11.0.045 den 8 adet firmware dosyarını indirin pc de bir yere kaydedin.( telefonunuzun rengi neyse ona göre indirin.)
2:verdiğim bu linkten jaf programını(1.98.62)indirin: :8 mb lık olan dosyayı 1.dosyayı pc ye kurun.
3:bu verdiğim linkten:
bu linkten indirip ve açın açtıktan sonra içindeki tüm dosyaları kopyala deyip C:\Program Files\ODEON\JAF buraya yapıştırın.
4:navifirmden indirdiğiniz 8 adet dosyayı buralara kopyalayın.
C/Progam Files/Common Files/Nokia/DataPackage/Products/RM-555
C/Progam Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-555
(bunları kendiniz oluşturacaksınız).
5: ve verdiğim bu linkteki dosyayı indirip cıkarın masaüstüne ve kopyala deyip 4 üncü şıkta verdiğim yerlere yapıştırın tüm sorulara evet deyin.

6 bu linkteki programı indirip çalıştırın ve remove virtual pket driver seçeneğine basın ok deyin sonra start la başlayan seçeneğe basın şimdi jaf programı çalıştı hata gelicek tamam deyin geçin

gerisi artık flash işlemi bb5 sekmesine gelin manuel flash dead usb deyin (crt-208 seçeneğini kaldırın)sonra use ın deyin ve ordan rm-555 seçin ve telefonu kapatın flasha basın telefonun 1 kere açma tuşuna basın (basılı tutmayın).sonra flash başlayacak ve telefon hackli olacak. çok karışık anllatım ama çok kolay yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: By Y@VUZ, mcahitkar, kimyaci97 ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

dewr83

Üye
BORBEY öncelikle teşekkürler.. ama sorum şu olucak benim versiyon 11.0.102 ne navifrmde bulunuyor nede başka bir sitede.. yardım bekliyorum

integral_b

Üye
sayın hocalarım ben bi turlu yapmadım daha bu aşamada iken bile "6 bu linkteki programı indirip çalıştırın ve remove virtual pket driver seçeneğine basın ok deyin sonra start la başlayan seçeneğe basın şimdi jaf programı çalıştı hata gelicek tamam deyin geçin" Removing Virtual PKEY drivers ...
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)
bu yazı cıkıyor ve jaf acılmıyor bi turlu lutfen yardım edin kafayı yiyecem...:(

--------------- Ekleme ---------------

sayın hocalarım ben bi turlu yapmadım daha bu aşamada iken bile "6 bu linkteki programı indirip çalıştırın ve remove virtual pket driver seçeneğine basın ok deyin sonra start la başlayan seçeneğe basın şimdi jaf programı çalıştı hata gelicek tamam deyin geçin" Removing Virtual PKEY drivers ...
bu yazı cıkıyor ve jaf acılmıyor bi turlu lutfen yardım edin kafayı yiyecem...:(
yaradım edecek kimse yokmu:(

dewr83

Üye
BORBEY öncelikle teşekkürler.. ama sorum şu olucak benim versiyon 11.0.102 ne navifrmde bulunuyor nede başka bir sitede.. yardım bekliyorum

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
v11.0.102 nokia tarafından resmi olarak çıkarıldı ama duyurulmadı. onun hack dosyasını bulmaya çalışıyorum bulursam buraya koyarım.

yaradım edecek kimse yokmu:(
yazdıklarımın aynısını yap bi yerde hata yapıyorsun önce jaf 1.98.62 yi kuracaksın sonra jaf 1.98.65 i indirip içindeki tüm dosyaları jaf programının kurulu olduğu yere kopyalayacaksın. burdaki amaç 1.98.62 de rm-555 yok onun için.

integral_b

Üye
v11.0.102 nokia tarafından resmi olarak çıkarıldı ama duyurulmadı. onun hack dosyasını bulmaya çalışıyorum bulursam buraya koyarım.

yazdıklarımın aynısını yap bi yerde hata yapıyorsun önce jaf 1.98.62 yi kuracaksın sonra jaf 1.98.65 i indirip içindeki tüm dosyaları jaf programının kurulu olduğu yere kopyalayacaksın. burdaki amaç 1.98.62 de rm-555 yok onun için.
sayın hocam ben jaf ile kuramadım phoenix ile kurdum telefona rompatcher diye bir uygulama geldi ancak bu uygulamayı calıştıramadım bi turlu actım menu ile çıktım yuklemeyce calıştıum ama yine olmadı bi turlu hacklemedi hep sertiffaka sorunu yaptı illa jaf ilemi kutmam laım benim bilgisayar ayrıca win7 onla bi alakası varmı lutfen artık kafayaı yiyecem...

dewr83

Üye

bu linki incelerseniz sevinirim.. buradaki dosyayı nasıl yuklucez ben cozamedim.. exe dosyası yukluoum ama navfirmde cıkmıo..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
sayın hocam ben jaf ile kuramadım phoenix ile kurdum telefona rompatcher diye bir uygulama geldi ancak bu uygulamayı calıştıramadım bi turlu actım menu ile çıktım yuklemeyce calıştıum ama yine olmadı bi turlu hacklemedi hep sertiffaka sorunu yaptı illa jaf ilemi kutmam laım benim bilgisayar ayrıca win7 onla bi alakası varmı lutfen artık kafayaı yiyecem...
verdiğim linkten indir patches bu klasörü hafıza kartın ana dizine at rompatcher dan gir ikisini aktif yap hack tamamdır.

bu linki incelerseniz sevinirim.. buradaki dosyayı nasıl yuklucez ben cozamedim.. exe dosyası yukluoum ama navfirmde cıkmıo..
o yüklediğin exe dosyası navifirmde gözükmez ancak phoenix yüklersen onda gözükür ve flash atarsın

bak ilk önce bilgisayardan nokia programlarını kaldır hepsini nokiayaya ait sonra pc ye restart at açıldığında phoenix kur sonra nokia pc suiti kur sonra o indirdirdiğin exe dosyasını kur telefonu pc suiti modunda bağla donanımlar yüklensin sonra phoenixi aç üst köşeden file bas scan product de
aşağıda telefon bağlı diye gözükür sonra üst köşede flashinge bas ordan firmware update bas sonra ordan refurbishe bas flash atıcak.

ferman_

Üye
Arkadaşlar lütfen denemeden yazmayın milleti de oyalamayın n97 mini de tam iki gün uğraştım hecklenmiyorrrrrrrr

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen denemeden yazmayın milleti de oyalamayın n97 mini de tam iki gün uğraştım hecklenmiyorrrrrrrr
nasıl denemeden kendim bizzat denedim ve oluyor. ayrıca birçok sitede var bu yöntem yalan olsa olurmuydu.

dewr83

Üye

arkadaşım boş boş konuşma.. adam keyfinden yazmıo buraya bilgilendirme amaçlı uğraşıp yazıyor zaman harcıyor.. sorularımızı cvplıyor beğenmiyorsan uygulamazsın.:bann:

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

zayimoglu37

Üye
arkd win 7 de jaf hata veriyo phonix ilede bu hack islemi yapilamazmi resimli anlatabilirmisn ben 5800 v59xx phoenix ile hackledim burda anlatilanlara benzer bir seydi ...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
arkd win 7 de jaf hata veriyo phonix ilede bu hack islemi yapilamazmi resimli anlatabilirmisn ben 5800 v59xx phoenix ile hackledim burda anlatilanlara benzer bir seydi ...

phoenixlede yapılır 8 adet firmware dosyalarını at C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-555
sonra verdiğim hack dosyasını yukarıdaki yere kopyala sonra phoenixi aç ve flashla

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

ferman_

Üye
slm hocam n97 mini navifirm de 0592247 yani renk tercihi tr de yok bulamıyorum lütfen yardımmm..

integral_b

Üye
hocam bu n97 kend, kendine reset atıyor acaba ne yapmam lazım...

integral_b

Üye
tam olarak anlamadım daha açık yazarmısın.

hard format at tekrar güncelle.
hocam hard format attım tekrar eski haline döndü yani rom patcher dosyası gitti tekrar hackleme işlemi yapmak zorunda kaldım ve yine kendi kendine reset atıyor bazen peki bu khackleme işleminden sonra neden rompatcher programı kayboluyor ...ve hocam ne yapmam lazım ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt