Fatura hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

tygtyg

Üye
    Konu Sahibi
Fatura hakkında
Eski hattımı vodafon kamu 600dk tarifesine çevirişimin ilk ayındayım ilk faturam geldi.Geldide gelmesine kafama bazı şeyler takıldı şimdi bu tarife aylık 40tl ama benim faturam 31,20tl geldi diyeceksinizki daha ne istiyorsun ne güzel işte ama karşı taraftaki bir operatör olunca insan ister istemez kıllanıyor sizcede acayip deilmi ilk ayımdayım bana normalde bir sürü vergi falan filen kaktırmaları lazımken dahada az para alıyorlar önceki geçtiğim tariflerde nerdeyse hoşgeldiniz vergisi bile vardı ilk ayda . Bir arkadaşımdan da vodafonedaki tarifende geçerli dakikalarının hepsini bitirmediysen eğer faturanda indirim yapıyorlar diye birşey duyup gülmüştüm olurmu öyle şey diye birde öyle sandım ama ben 600dk'nın 600'ünüde harcadım hatta ilk 6 ay için verdikleri 600+600 ün ikinci 600ünüde biraz kullanmış olabilirim. Sonuç olarak bu iş nasıl oldu ben çok merak ettim sizlere danışmak istedim

kol@j

kol@j

Üye
kardeş memlekette vodafone dan daha mülayimini bulamazsın
şu linki bir incele http://www.maxicep.com/vodafone-destek-sorun-sikayet/fatura-sikayetim-kobul-edildi-342500.html
bana 45 tl iade yapıldı. Sadece telefonla derdimi anlattım
avea dan sıkıntım oldu dilekçe yaz diyorlar ama ben mahrumiyette çalışıyorum.
Ama nasıl olsa az geliyo diye de konuşmaya abanma
faturanın az gelmesinin sebebi vodafone' a geçişinin fatura dönemindin başlangıcından sonra olması olabilir.
yani şöyle ayın 5'inde fatura dönemim başlıyor ama sen ayın 15'inde vodafone' a geçtin. gelecek ayın 5'inde faturan basıldı ama fatura döneminin başlangıcından faturaya kadar sadece 20 gün kullabmış oluyorsun
sabit ücretinden de oranda yani 3te 1i kısılıyor.
Bunu örnek olarak veriyorum
bedava dakikalarını arada bir sorgulayarak ay içi konuşmanı yapmanı tavsiye ederim.
yalnız özel hizmet numaraları bedava ya dahil olmamayabilir.
ayrıca 444 lü numaralar özel hizmet numarası olarak görünüyor.
aradığınız kuruma göre, 444 lü no yu araması ya bize fatura işliyor ya kurum üstleniyor.
aradığımız kuruma göre değişiyor.

başını ağrıttıysam özür dilerim
hayırlı forumlar

tygtyg

Üye
    Konu Sahibi
kardeş memlekette vodafone dan daha mülayimini bulamazsın
şu linki bir incele http://www.maxicep.com/vodafone-destek-sorun-sikayet/fatura-sikayetim-kobul-edildi-342500.html
bana 45 tl iade yapıldı. Sadece telefonla derdimi anlattım
avea dan sıkıntım oldu dilekçe yaz diyorlar ama ben mahrumiyette çalışıyorum.
Ama nasıl olsa az geliyo diye de konuşmaya abanma
faturanın az gelmesinin sebebi vodafone' a geçişinin fatura dönemindin başlangıcından sonra olması olabilir.
yani şöyle ayın 5'inde fatura dönemim başlıyor ama sen ayın 15'inde vodafone' a geçtin. gelecek ayın 5'inde faturan basıldı ama fatura döneminin başlangıcından faturaya kadar sadece 20 gün kullabmış oluyorsun
sabit ücretinden de oranda yani 3te 1i kısılıyor.
Bunu örnek olarak veriyorum
bedava dakikalarını arada bir sorgulayarak ay içi konuşmanı yapmanı tavsiye ederim.
yalnız özel hizmet numaraları bedava ya dahil olmamayabilir.
ayrıca 444 lü numaralar özel hizmet numarası olarak görünüyor.
aradığınız kuruma göre, 444 lü no yu araması ya bize fatura işliyor ya kurum üstleniyor.
aradığımız kuruma göre değişiyor.

başını ağrıttıysam özür dilerim
hayırlı forumlar

öncelikle başımı ağırtmak nedemek yorumunuzu paylaştığınız için çok teşekkür ederim .Tam olarak tarih kontrolü yapmadım ama 30 günü dolu dolu doldurduğumu tahmin ediyorum ikisizi 444lülerin başına 0212 koyararak aramam gerektiğini biliyorum o hataya kolay kolay düşmem:evet: ve turkceldeyken internetten günlük olarak ne kadar konuştuğumu görebiliyordum gerçi orada da kaldırdılar göstermiyorlar artık da vodafonda da göstermiyor internet hesabında faturada karşına ne çıkarsa şansına ancak sorgulama yaparsan oda ücretli müşteri hizmetleride ücretli ama ben başka bir yolunu buldum telefonun sayacını kullanıyorum her kesim tarihinde sıfırlarım :islik

Takipçi Satın Al

Üst Alt