tygtyg
Üye
Fatura hakkında
Eski hattımı vodafon kamu 600dk tarifesine çevirişimin ilk ayındayım ilk faturam geldi.Geldide gelmesine kafama bazı şeyler takıldı şimdi bu tarife aylık 40tl ama benim faturam 31,20tl geldi diyeceksinizki daha ne istiyorsun ne güzel işte ama karşı taraftaki bir operatör olunca insan ister istemez kıllanıyor sizcede acayip deilmi ilk ayımdayım bana normalde bir sürü vergi falan filen kaktırmaları lazımken dahada az para alıyorlar önceki geçtiğim tariflerde nerdeyse hoşgeldiniz vergisi bile vardı ilk ayda . Bir arkadaşımdan da vodafonedaki tarifende geçerli dakikalarının hepsini bitirmediysen eğer faturanda indirim yapıyorlar diye birşey duyup gülmüştüm olurmu öyle şey diye birde öyle sandım ama ben 600dk'nın 600'ünüde harcadım hatta ilk 6 ay için verdikleri 600+600 ün ikinci 600ünüde biraz kullanmış olabilirim. Sonuç olarak bu iş nasıl oldu ben çok merak ettim sizlere danışmak istedim
ve turkceldeyken internetten günlük olarak ne kadar konuştuğumu görebiliyordum gerçi orada da kaldırdılar göstermiyorlar artık da vodafonda da göstermiyor internet hesabında faturada karşına ne çıkarsa şansına ancak sorgulama yaparsan oda ücretli müşteri hizmetleride ücretli ama ben başka bir yolunu buldum telefonun sayacını kullanıyorum her kesim tarihinde sıfırlarım