Turkcell - Canım Ailem Ekonomik Paketi Yıllık Abonelik Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell - Canım Ailem Ekonomik Paketi Yıllık Abonelik Kampanyası
Canım Ailem Tarifesi'nde seçtiğiniz pakete yıllık abone olarak; hem 12 ay boyunca paket ücretinizde indirim hem de her yöne binlerce hediye dakika kazanabilirsiniz.

Yıllık Abonelik yaptığınızda, 12 fatura dönemi boyunca sabit fiyat garantili paket aylık ücretleri ve hediye dakika içerikleri tablodaki gibidir;

PaketFiyat**İçerikKatılmak için
42 TL600dk. Her Yöne
+ 300 dk. Grup içi*+ Haftada 2 Gün Bedava
CANIM EKO
yazıp 2222'ye gönderin
[TBODY] [/TBODY]


  • *Grup içi dakikalarınızı Ekonomik Paketi'ndeki ve Canım Ailem Ek Paketi'ne sahip herkesle yapacağınız görüşmelerde kişi sınırı olmaksızın kullanabilirsiniz.
  • **20 Ekim 2012 tarihinden itibaren Canım Ailem Yıllık Abonelik Ekonomik Paket'in fiyatı 38TL yerine 42TL olarak değişmiştir. 20 Ekim tarihinden önce yıllık abonelik tekliflerimizden yararlanmaya başlayan müşterilerimiz paket ücreti değişikliğinden etkilenmemektedir.
  • ’e Yıllık Abonelik yapın; 12 fatura dönemi boyunca aylık paket ücretinde 42 TL sabit fiyat garantisi ile konuşun. Her yöne ve grup içi paket dakikalarınıza ek olarak, her fatura döneminde her yöne 300 DAKİKA HEDİYE kazanın.
  • Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir. Yıllık Abonelik kampanyasına katılım ve katılım için gönderilen SMS ücretsizdir.
  • Yıllık abonelik yapan müşterilerimiz yıllık abonelik süresi boyunca paket ücretinde gerçekleşecek değişikliklerden etkilenmeyecektir.
  • Yıllık abonelik yaptırdığınız dakika paketinizin ücreti 12 fatura dönemi boyunca sabit kalacak ve fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir. Yıllık Abonelik kapsamında, 12 ay boyunca seçtiğiniz paketin yıllık abonelik teklifinde kalma sözü vermeniz gerekmektedir. 12 fatura döneminden önce kampanyadan çıkılması, kullanılan hattın iptal edilmesi veya diğer operatöre taşınması, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi, paketin iptal edilmesi veya hattın devredilmesi durumunda erken iptal bedeli faturaya yansıtılır. Kampanya süresince tarafınıza sağlanan faydaların (indirim, hediye vb.)bedelleri aylık KDV ve ÖİV dahil 15 TL'dir. Iptal tarihine kadar tarafınıza sağlanan faydaların (indirim, hediye vb.)bedelleri toplamı veya daha lehinize olacaksa iptal tarihinden taahhüt süresi bitimine kadar ödemeniz gereken aylık paket ücretleri toplamı erken iptal ücreti olarak faturanıza yansıtılır.
  • Vergilerde ve/veya mevzuat gereğince ilgili kurumlara yapılması gereken ödemelerde meydana gelecek artışlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının işlem ve kararları nedeni ile yapılması gereken tarife değişiklikleri, tarifelere aynen yansıtılacaktır bu durum sabit fiyat garantisi kapsamı dışındadır.
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
374
yeumyang
yakup6203
Cevap
11
Görüntüleme
1K
yakup6203
yeumyang
Cevap
10
Görüntüleme
518
DarkredBlue61
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
397
yeumyang


Üst Alt