Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BEYLER C3053 Telefonun da SES ŞİFRESİ Veya oyun verdsenize bulamadım
Sponsorlu Bağlantılar
nanenane54
Üye
Konu Sahibi
BEYLER C3053 Telefonun da SES ŞİFRESİ Veya oyun verdsenize bulamadım
Yha harbi oyun yüklen mio bide ses şifresini bulamadım Yha yardım pls
hak yolcusu
Kapalı Hesap
yıldızkare8999yıldız8378kare
taha81
Üye
ya bu şifre olmuyoooo
sirius :D
Üye
Evet olmuyor !Ama arkadaşlar sesi gayet iyi bence dışarda dinlediğinde pek ses gelmio duyamıosun ama buda normal çünkü Xpres music leri bile zor duyyuyorum dersanede.Oun için hiç gerek yok zaten hopörler patlarsa garantiye girmiomuş sanırım
balcan006
Üye
bu telefonalara hiç bişey yüklenmiyo..
ByRam1453
Üye
ya ben telefon kilidi koydum ve unttum şimdi telefon açılmıyor... ne yapabilirm
*#2767*3855# yaptığında telefon eeprom reset atar risk sana ait kullanırsan şifre gider ben de unutmustum ama denedim ve oldu
her_gun
Üye
yha ben telefonu ma oyun yüklemek istiom..nasıl yüklücem?bilgilendirirseniz sevinirim
sea6776
Üye
c3053 oyunu istiosan bulamassın ama e250 nin oyunları calısıyor ben telefonu gecen hafta aldım e250 oyunları nın coqunluqu calısıyor bazaları calısmayabilir calısan oyunlar mesela age of empires 3
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca Ses yükseltme sifreside yoq zaten qereq te yoq sesi coq güzel
kıymık123
Üye
ya arkadaşlar daha once gormustum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum samsung c3053 için virys programı varmıs yani oole duydum link veya baska bişey warsa verin yada format kodları ama format atmak güvenlimi bir bilgi verin lutfen bide telefonum suya dustu ve kırmızı tusu calısmıyor o yuzden format atarken yada virus praogramında telefonun kapanmaması lazım cunku acmak icin cok uğrasıyorum yani bir bilgi verin cunku telefon kapanırsa cok uğrasıyorum tesekkurler