5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

emirkan25

emirkan25

Üye
yalnız zaten tel ve hafıza kartı formatlı yukledim peki buresimler nerden geldi onu anlamadım ilgilendigin iç,n çok teşekkür ederim

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bir dahaki modifiye sisteminde speed theme efect 2 yi eklemeni öneririm çok güzel

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

M_aTRa_X

Üye
süper olmuş emeğine sağlık bu saatte kurdum sağlıklı çalışıyor suanda

henes_42

henes_42

Üye
haydar ecevit kardeş ben aşağı yukarı 10 gün oldu kuralı, sorunsuz çalışıyor, zaten sayfalarda da belli. telefona veya hafıza kartına format atınca hack işlemine bişey oluyormu? yoksa aynen devammı

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar ecevit kardeş ben aşağı yukarı 10 gün oldu kuralı, sorunsuz çalışıyor, zaten sayfalarda da belli. telefona veya hafıza kartına format atınca hack işlemine bişey oluyormu? yoksa aynen devammı

hafıza kartına format atarsan patch dosyası silinir ama sonra tele hard format atarsan yeniden patch dosyaları gelir kardeşim hacke devam edebilirsin hard formattan sonra :oke:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
sonraki modifiyeyi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

henes_42

henes_42

Üye
Sayın Haydar bey veya diğer arkadaşlar, modifiye yapımında Türkçe haricindeki dilleri ve yardım dosyalarını nasıl silebiliriz. Bilgisi olupta paylaşmak isteyen arkadaş olursa sevinirim. Sayın Haydar Ecevit beyin bu modifiyesi gerçekten güzel, kendisininde yardımı ile modifiye hakkında bilgim oldu, şimdi Türkçe haricindeki dilleri ve yardım dosyalarını silmek istiyorum, şimdiden teşekkürler

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
pardon ya içeriği sildim

Cyberwolf_06

Üye
ben tuş ışıklarını açmak istiyorum napabilirz?

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
yav ben yaptım ama araçları bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

yav olmamış benim tele neyse sonra denerim yine

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
sonraki modifiyeyi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

nokia yeni fw çıkarınca yapmayı düşünüyorum

Sayın Haydar bey veya diğer arkadaşlar, modifiye yapımında Türkçe haricindeki dilleri ve yardım dosyalarını nasıl silebiliriz. Bilgisi olupta paylaşmak isteyen arkadaş olursa sevinirim. Sayın Haydar Ecevit beyin bu modifiyesi gerçekten güzel, kendisininde yardımı ile modifiye hakkında bilgim oldu, şimdi Türkçe haricindeki dilleri ve yardım dosyalarını silmek istiyorum, şimdiden teşekkürler

hiç boşuna silme bence ama silmek istersende nette biraz araştırırsan rahatlıkla bulursun

ben tuş ışıklarını açmak istiyorum napabilirz?

önceki sayfaları okursan bu soruya cevap vermiştim

Cyberwolf_06

Üye
Kardeşim tuş ışıkları konusunda cevabını gördüm hack süper olmuş kullanıyorum ama ışıklarsız yapamıyorum rica etsem tuşların ışığı yanan ve tuş kilidi açınca titreyen bir fw düzenler misin?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim tuş ışıkları konusunda cevabını gördüm hack süper olmuş kullanıyorum ama ışıklarsız yapamıyorum rica etsem tuşların ışığı yanan ve tuş kilidi açınca titreyen bir fw düzenler misin?

talep fazla olursa yaparım tabi kardeşim

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ya düzenlemek kolay da tele atınca orijinal fw oluyor telefon çözümü yok mu bunun

yav telefona rof3 atmıyor bu jaf rofs2 yi atıyor

red mi seçmek lazım blue seçiyorum hep

cnt den rofs 3 seçtim bende başka türlü olmuyordu bakalım olcak mı tel bozulmasın da :)

oldu :)

uğraştığıma deydi artık öğrendim her şeyi firmware yapmaya başladım 3 güne hazır olur

sanalsavas

Üye
süpermiş

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
firmware hazırladım ama rofs3 e dönüştürürken 10kb oluyor boyutu firmware editor beta 7 ile yaptım beta 1 de denedim o da olmadı acaba winrarla zip yapıp biçimi rofs3 yapsak olur mu

ffarukk

Üye
hocam ben nokia shop'tan v50 güncellemesi yaptırdım bunu hacklı yapmak istesem yapabileceğim işlemler sırasıyla neler ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
firmware hazırladım ama rofs3 e dönüştürürken 10kb oluyor boyutu firmware editor beta 7 ile yaptım beta 1 de denedim o da olmadı acaba winrarla zip yapıp biçimi rofs3 yapsak olur mu

kardeşim telini bozarsın sakın yapma

hocam ben nokia shop'tan v50 güncellemesi yaptırdım bunu hacklı yapmak istesem yapabileceğim işlemler sırasıyla neler ?

benim anlatımımdaki gibi harfiyen uygularsan olur kardeşim kolay gelsin :oke:

Üst Alt