yalnız zaten tel ve hafıza kartı formatlı yukledim peki buresimler nerden geldi onu anlamadım ilgilendigin iç,n çok teşekkür ederim
bir dahaki modifiye sisteminde speed theme efect 2 yi eklemeni öneririm çok güzel
süper olmuş emeğine sağlık bu saatte kurdum sağlıklı çalışıyor suanda
haydar ecevit kardeş ben aşağı yukarı 10 gün oldu kuralı, sorunsuz çalışıyor, zaten sayfalarda da belli. telefona veya hafıza kartına format atınca hack işlemine bişey oluyormu? yoksa aynen devammı

sonraki modifiyeyi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Sayın Haydar bey veya diğer arkadaşlar, modifiye yapımında Türkçe haricindeki dilleri ve yardım dosyalarını nasıl silebiliriz. Bilgisi olupta paylaşmak isteyen arkadaş olursa sevinirim. Sayın Haydar Ecevit beyin bu modifiyesi gerçekten güzel, kendisininde yardımı ile modifiye hakkında bilgim oldu, şimdi Türkçe haricindeki dilleri ve yardım dosyalarını silmek istiyorum, şimdiden teşekkürler
ben tuş ışıklarını açmak istiyorum napabilirz?
Kardeşim tuş ışıkları konusunda cevabını gördüm hack süper olmuş kullanıyorum ama ışıklarsız yapamıyorum rica etsem tuşların ışığı yanan ve tuş kilidi açınca titreyen bir fw düzenler misin?

firmware hazırladım ama rofs3 e dönüştürürken 10kb oluyor boyutu firmware editor beta 7 ile yaptım beta 1 de denedim o da olmadı acaba winrarla zip yapıp biçimi rofs3 yapsak olur mu
hocam ben nokia shop'tan v50 güncellemesi yaptırdım bunu hacklı yapmak istesem yapabileceğim işlemler sırasıyla neler ?