• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

survivor konsey müziği

Sponsorlu Bağlantılar

dermeh2743

Üye
    Konu Sahibi
survivor konsey müziği
survivor konsey müziği
arkadaşlar bende survivor aslanlar kanaryalardaki konsey müziğini arıyorum. şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: blue5800 ve ardabahar

ahtapotgs

Üye
tesekkurler..

HİTMANNNN

Üye
link nerde

haltie

haltie

Üye
Bu bölüm Wav, Mp3 Melodi İstekleri bölümü.Dermeh2743 te o müziği arıyor.iyi forumlar.

guven92

Üye
arkadaşlar bende o müziği arıyodum çoktandır en sonunda buldum şarkı Medieval total war oyunun euro mobilize 1 isimli şarkısı burdan da download to computer diyerek indirebilirsin :

seyms

Üye
Saolasın kardeşim bu müziği arıyodum ne zamandır :oke:

fefefe1996

Üye
Ya bırak verdikleri etiketin ben

--------------- Ekleme ---------------

Arayın qörüşelm ; 0537 111 11 11

Mancuxxx

Üye
çok saol kardeş

qirL1903

qirL1903

Üye
BayıLıyorum ya bu yarısmaya..

evrenfb

Üye
bu müziğin daha uzun olanı yokmu bilen varmı acaba ?

teas10

Üye
Nrden indircezzz Üyede olduk ?

ferudun48

Üye
çok sağol

aieai

Üye
arkadaşlar bende o müziği arıyodum çoktandır en sonunda buldum şarkı Medieval total war oyunun euro mobilize 1 isimli şarkısı burdan da download to computer diyerek indirebilirsin :

Survivor'un en son yayınlanan bölümünde çalan bir müzik arıyorum.Çok eski bir şarkı.Yıllar öncede KANAL 1-Video Gag'da arka planda çalmıştı.

Lestabulaaa şabuuunnnn ooooo lestabuuunnn lestabulaaaa şabuuunnnn tarzı birşeydi.

Survivor'da ise erkeklerin ödül oyununu kazandıktan sonra başka bir adaya gittiklerinde Hakan Metin'i denize itmişti.Tam o sırada çalıyordu.

Survivor'un en son yayınlanan bölümünde çalan bir müzik arıyorum.Çok eski bir şarkı.Yıllar öncede KANAL 1-Video Gag'da arka planda çalmıştı.

Lestabulaaa şabuuunnnn ooooo lestabuuunnn lestabulaaaa şabuuunnnn tarzı birşeydi.

Survivor'da ise erkeklerin ödül oyununu kazandıktan sonra başka bir adaya gittiklerinde Hakan Metin'i denize itmişti.Tam o sırada çalıyordu.

yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

selam orhan

selam orhan

Üye
yaha bulmazsunıuz yaha sinir etmeyin adam99ı

vay be yok ya

serefay

Üye
merhaba. 27 haziranda yayınlanan survivor da ada konseyi olduktan sonra gizem ve hakan elele tutuşmuş sahilde yürürken fonda bir müzik çalıyordu. slow çok güzel bir parça. aslında ritmi çoktanıdık geliyor ama bir türlü şrkıyı bulamadım. hatta şarkı çalarken hakan gizeme seni destekleyen kaç kişiyiz diye konuşuyor ve isimleri sayıyor sonra kendimi anaç hissediyorum falan diye devam ediyor. bu konuşmanın devamında da şarkı devam ediyor. nakarat bölümünün sonu "vera" diye bitiyor. bilen arkadaş varsa şarkının adını yazarsa çok sevinirim. teşekkürler...

furkorrr

Üye
saol

little_wolf

Üye

eyw

bilezik

bilezik

Üye
süper teşekkürler çok aradım Medieval total war - euro mobilize 1

kedyck

Üye
Yhaaa aRadasLaR bende bu 19 temmuzda yayınlanan programda kemal yarısmyı kazanınca tekneye bindiklerinde çalan bi şarkı var yhaaa

na nanan nanana nana nana die yaşlıyor yardımcı olursanız sevicem birde şarkının sözleri DA BRAT - HİGH COME DOWN şarkısınn sözlerine benzio ama nednse sarkı farklı...

Cooltraş

Üye
ben bunun Medieval total war - euro mobilize 2 yi arıyorum bulan varsa linki buraya koya bilir mi acilde...

Üst Alt