SpbSoftware SPB TV v1.02(770) S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
çok sağol kardeşim

refik57

Üye
slm arkadaşlar SpbSoftware SPB TV v1.02 770 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA hatası veriyo neden bilen varmıya benim telefon n79

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar SpbSoftware SPB TV v1.02 770 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA hatası veriyo neden bilen varmıya benim telefon n79

Sanırım sertifika hatası veriyor, çevrilen uygulamaların şu an için tümü unsigned'tır, sertifikalandırıp ya da telefonunuzu hackleyip kurabilirsiniz.

fatih edge

Üye
teşekkür ederiz

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Programa yeni eklenen türk kanalları ilk mesajda belirtildi, bilginize...

pazzoo

pazzoo

Üye
emegine saglik kardes

haktas70

Üye
sayın editör. ses sorununu bir türlü halledemedim. bunun lisanlı halini nasıl albilirim

--------------- Ekleme ---------------

sayın editörüm AFP dışında görüntü net ama ses yok . bunun çözümü yok mu?
ilk yüklediğim zaman ses ve görüntü vardı. şimdi ses yok. lütfen yardımcı olurmusunuz?

sayın editör. ses sorununu bir türlü halledemedim. bunun lisanlı halini nasıl albilirim

ilk yüklediğim zaman ses ve görüntü vardı. şimdi ses yok. lütfen yardımcı olurmusunuz?
AFP ses ve görüntü var diğer kanallarda ise görüntü net ama ses yok

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

alabilirsiniz ancak sorunun çözülmesiyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Uygulamanın önceki sürüm dosyaları ile ilgili herşeyi silip tekrar deneyin. Mesala E:\Data\Others\SPBTV klasörünü silin ve uygulamayı tekrar yükleyin.

Saygılar.

mahmut_hoca

Üye
Emeğine sağlık saygılar

martlost

Üye
sertifika problemi nedeniyle yüklüyemedim.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim nokia n78 kullanıcısıyım o program'da sertifika problemiyle yüklenmedi.

Birde bunu deneyin.:oke: Tıkla

Konu içinde n79 yazması önemli değil 9.3 tüm telefonlarda geçerlidir. Saygılar

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
Telefenla indirip xplore ile rardan çıkardım ama dosya bozuk diyor galiba sorun bende bu kadar kişi yüklediğine göre bir yardım etsen şimdiden teşekkürler

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Telefenla indirip xplore ile rardan çıkardım ama dosya bozuk diyor galiba sorun bende bu kadar kişi yüklediğine göre bir yardım etsen şimdiden teşekkürler

X-plore ile malesef sorun çıkartıyor, FreeUnRar uygulamasını yüklemenizi öneririm sorunsuz bir şekilde dosyayı çıkartıp yükleyebilirsiniz, sitede aratırsanız bulabilirsiniz.

eray_01

eray_01

Üye
teşekkür emeğine sağlık

amede2147

Üye
tam sürüm ise tşklr indiriyorum

ohinaz

Üye
saol denicem

● aLuvi ●

Üye
Teşekkürler Ediz Abi .. !

by_samci

by_samci

Üye
niye elli tane yere durmadan aynı programları paylaşıyosun sorumlu kişiye sesleniyorum bir yerde en son ekleneni göremeyizmi

Üst Alt