'' PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...''
Böyle bir hata alıyorum
bu hatayı bende söledim ama daha cevap veren olmadı..yada verecek bi cevapları yok![]()
kardeşim elli kere anlatıldı belki bu konular birazcık araştırın kaç kere de msn adresi verdik ekleyin yardım edelim diye anlatıyoz fakat bizi dinleyen kim yapmayın allah aşkına bu kadar bedavacı olmayın insanlar teli modifiye etmek için ne sıkıntılar ve aynı zaman da dikkat li bir şekilde uğraş veriyorlar bundan haberiniz varmı acaba

kardeşim elli kere anlatıldı belki bu konular birazcık araştırın kaç kere de msn adresi verdik ekleyin yardım edelim diye anlatıyoz fakat bizi dinleyen kim yapmayın allah aşkına bu kadar bedavacı olmayın insanlar teli modifiye etmek için ne sıkıntılar ve aynı zaman da dikkat li bir şekilde uğraş veriyorlar bundan haberiniz varmı acaba
bak arkadasım konuyu arastırmadıgım yer kalmadı sitede verilen her türlü modifiye seklini yapmaya calstım tekrar tekrar denedim yok aynı sorun teli power tusuna basmama ragmen bulmuyor...ve senin bu bedavıcı lafınıda kişiligine veriyorum...konuyu acan arkadasa ugras veren kişiye teşekkürümü ettim zaten daha onceki mesajlarımda..her nedense galiba cözümü bilen kişilerde senin gibi düşündügünden 1 mesaj yazmaya usenip cevap veremiyorlar daha sonrada yok sole olsa yok bole olsa.... sen bi yazı yaz dinleyelim uygulayalım ondan sonra sorunumuz cözülmese bile teşekkürümüzü ederiz...![]()
Kardeş sen bana bi lınk at bakım . nerde bu sorun anlatılmıs ben 2 gundur bu bolumdeyım bı turlu goremedım at sen bana ozelden yada mesaj olarak bakım
Araştırsanız bulurdunuz. Mühim olan bir konuyu her yerde değil kendi yerinde araştırmaktır. Sen başka yerlere bakıpta bir sürü yerde araştırdım demen hatadır. Aynı sorun bende de olmuştu ve buluncada paylaşmıştım bu konunun yorumlarını okusanız yeterliydi. Sayfa 18 4.mesaj sadece biraz araştırın birazcık buda linki;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...tim-12-05-2010-yeni-guncelleme-18-345129.html
simdi bide bu yontemi deneyelim bakalım
Ya Arkadaşlar acıl bana yardım lazm Jaf emulatör dekı ''MCU '' butonu yanmıyor bı tek nasıl yaparım bı yol yordam gosterın.
--------------- Ekleme ---------------
'' PRESS POWER ON NOW!
Böyle bir hata alıyorum
'' PRESS POWER ON NOW!
Böyle bir hata alıyorum
@n!wa+*R™ krdsm yardm lzm yaw :S deli etti butun ısıklar yanıyor onuda hallettım ama flash butonuna basıorm sonra power tusuna 1 kez basıyorum usttekı hatayı werıyor![]()
yaa hpsini yptımda bu seferde rom patcher yokk![]()
eyvallah kardeşim bu bolumdede son sayfaya kadar baktım fakat kacırmısım demekki görmemişim neyse saolasın sonucta bizim buraya sormamızın amacıda gormedigimiz için gören birilerinden yardım almak dimi.. lafım sana deil ama yardım etmeyecekse birisi en azından laf atarak kendini adam yerine koydurmaya calısmasınsimdi bide bu yontemi deneyelim bakalım
![]()
Yeni FW eklendi..İNTERNETE BAĞLANIRKENN EXPLORER DONMASI COZULDUMU ARKADASLAR BAKAMADIM DAHA![]()
Hata sebebi tel FW dosyalarını eksik atman..Ya Arkadaşlar acıl bana yardım lazm Jaf emulatör dekı ''MCU '' butonu yanmıyor bı tek nasıl yaparım bı yol yordam gosterın.
'' PRESS POWER ON NOW!
Böyle bir hata alıyorum
'' PRESS POWER ON NOW!
Böyle bir hata alıyorum
@n!wa+*R™ krdsm yardm lzm yaw :S deli etti butun ısıklar yanıyor onuda hallettım ama flash butonuna basıorm sonra power tusuna 1 kez basıyorum usttekı hatayı werıyor![]()
'' PRESS POWER ON NOW!
Böyle bir hata alıyorum
bu hatayı bende söledim ama daha cevap veren olmadı..yada verecek bi cevapları yok![]()
FW dosyaları eksik hata sebeb bu..Valla krdsm Aynen cevap weren olmadı ugrastım kurcaladım ben yaptım ama JAF EMULATOR V5 LE DGL V3 le yaptım normal bi şekılde. denılenlerı uyguladım tek fark v5 yerıne v3 olması.
Ekte verdiğim 5800 Hack Rofs dosyasını kendi orjinal FW ile değiştiriceksin o zman Rom gelecektir fakat format sonrası silinecektir ayrıca oto başlama özelliğinide kullanamayaksındır.''tugrul_27'' Arkadaşım aslında benimde merak ettiğim bir konu var bu v50'yi orjinal fw ile hackleyemezmiyiz. Ben sadece orjinal fw min hackli olmasını istiyorum, modifiye istemiyorum. Bir arkadaş bu konuda ekte verilen hack dosyasını orjinal fw ile birlikte flaşla olur demişti dediğini yaptım ama rom patcher gelmedi yani olmadı mümkünse yada biliyorsan bana anlatırmısın. Saygılarımla.
Sen birde beni düşün..kardeşim önce adam gibi konuşmayı öğren sonra yardım iste bak kendi ağzınla söylüyorsun gözden kaçmış diyorsun sonra insanları suçlama olurmu senin gibi elli kişiye ben bir günde yardım ettim bu v 40 çıktığında msn sayfam tanımadığım insanlarla doldu taştı bilip bilmeden konuşma oraya msn adresimi verdim ekle yardım edeyim dedim inşallah anlamışsındır hadi kendine iyi bak

Hack dosyasını da değiştiriceksin ekte var 5800 V50 Hack rofs dosyası diye.yaa hpsini yptımda bu seferde rom patcher yokk![]()
Öyle ama pek bilgisi olmayanlar da var işte onalrada biz yardım ediyoruzbu kadaar açıklamaya rağmen yapamıyorsanız ben size ne diyeyim ben bu yaşımda telefona flash atmatıda öğrendim iyi kötü yazılım modifiye etmeyide

Kardeşim bu sorun değil ki..daha doğrusu nasıl bilemzsin neyse.Altta 5800 için yamalar diye klasör var yha ekte onu indir içinden çıkan Patches klasörünü HAfıza kartına direk atAnimator kardeşim Yeni FW için teşekkürler ancak ben yine Rompatcher hatası alıyorum :S basıyorum acıklama kısmı geliyor tamam diyorum program kapanıyor. Acaba sende aciliyor mu ? bir deneyip bilgilendirirsen sevinirm

@n!wa+*R™;2303243' Alıntı:Kardeşim bu sorun değil ki..daha doğrusu nasıl bilemzsin neyse.Altta 5800 için yamalar diye klasör var yha ekte onu indir içinden çıkan Patches klasörünü HAfıza kartına direk at![]()
Garip senin patchlerle devam o zaman sağol