5800 sms okuyucu

Sponsorlu Bağlantılar

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
5800 sms okuyucu
arkadaşlar şöyle bi sorum var 5800 da smsleri sesli dinleyebileceğim bi program var mı varsa yardımcı olurmusunz....!!!?

• Beğen
Tepkiler: irhaf65

celibar

celibar

Üye
Telefonun kendisinde olması lazım.hangi mesajı dinlemek istiyorsan üzerine gelip seçenekler>dinle şeklinde olması lazım.benim kinde var ama Türkçe'yi herhangi bir dilde konuşuyo hiçbir şey anlamıyom. :D

nümayan

Üye
benım seceneklerde dınle dıye birsey yok :(

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Aynı şekilde benimkinde de yok sende 5800XM olduğuna emin misin:)

camecula

camecula

Üye
Böyle bir program yok sanırım olsada tam bir çözümleme alamazsın yazılımdan pek sağlıklı bir durum değil yani.

WitchKing

Üye
bilgisayarda varda dediğin biraz zor :S

petrucci82

petrucci82

Üye
benim 6630 da öle birpro vardı körler için yapılmış ama telefonda ne var ne yok herşeyi konuşuodu..

rapman

rapman

Üye
5800 için var mıdır bilmem ama s60 v2 ve s60 v3'ler için vardı.programın adı Nuance Talks . Herşeyi okuyor bu program.üstelik ücretsiz.Bak bakalım s60 v5 için var mı :oke:

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için tşkler arkadaşlar n97de vardı hoşuma gitti 5800 da kullanmak istedim....:oke:

khytr89

khytr89

Üye
c6 fw sinde mevcut. Aylinciğim çok güzel okuyor :D

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
hımm biliyorum o aylini n97 de vardı :)....
bişey soracam 5800 fw yapsak olurmu acaba ya ????

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten c6 fw si n97 mini tabanlı :D

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
anlıyorumda bunu 5800 uygulayabilirmiyiz onu soruyorum....

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
hımm... c6 veya n97 fw nasıl yükleyebilirim link verebilirmisin veya anlatabilirmisin...
ve sonradan 5800 orjinal yazılıma geri dönebilecekmiyim...

khytr89

khytr89

Üye
hımm... c6 veya n97 fw nasıl yükleyebilirim link verebilirmisin veya anlatabilirmisin

sitede mevcut. s60v5 deki sistem modifikasyon kısmından bakabilirsin.gerekli herşey orda var. ama unutma rehber gibi önemli şeyleri yedekle. xp den 7 ye geçme gibi bişey çünkü.tamamen formatlanıyo hdd si telefonun

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduğun için tşkler...

muxo

muxo

Üye
mesajı tel okusa ne olacak.. ne kadar şaçma bi pro.2 satır biseyi okumaya mı üşeniyon kardeşim

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 sms okuyucusu yok yani