5800 sms okuyucu

Sponsorlu Bağlantılar

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
okumak sorun değil program hoşuma gitti 5800 da kullanabilirmiyim die die sordum hepsi bu....

Zymenn

Zymenn

Üye
Nuance Talks'ın S60v5 ler için sürümü var ancak 320X240 çözünürlükler için. Yani N96ya oluyor ancak n97yi uyumlular listesinde görmedim. Bu Nuance Talks ayarlanarak okumasını istediğiniz şeyleri seçebiliyorsunuz. Şahsen ben de indiririm bu yazılımı. N97 ve 5800ım olsa. Belki çıkmıştır bakmak lazım yine de

--------------- Ekleme ---------------

Evet arkadaşlar program tam sürüm mü bilmiyorum ama ****** numarası yazmış önizleme resminde. Paylaşım linkini buldum Ayrıca ecnebi sitesindeki açıklamada 5800 ve n97 uyumlu telefon listesinde var. Sitenin Linkini ve oradaki paylaşım linkini paylaşıyorum. Yalnız Unsigned yazması tam sürüm değil anlamına geliyor sanırım. Arkadaşlar deneyip bir yorum yazarsak ben de sevinirim. Paylaşması benden yorum sizden.

nasri304

Üye
arkadaşlar bn ykledm gyt gzl çlışıor sadece signed ypmanz grekio ****** ztn verilmş :D emeğe sağlık :D

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
bende sertifika hatası veriyor....

legandere54

Üye
europe.nokia.com/support/product-support/text-to-speech arkadaslar bu linke gırın nokıanın web sıtesı cıkacaktır orda choose your devic dıyen yere tıklayın ordan telefonunuzun marka modelınızı secın ve orada bılesen dıl kodlarını Türkçe olarak bulun orada 2 tane yuklemınız gereken madde olacak
1 language package
2 voice pockage bunları telefonunuza yukleyın sonraa seslı mesaj bolumune acın dıl kodunuz hazırdırrrr haydı sıze kolay gelsın arkadaslar