• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Microsoft Office 2010 Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Office 2010 Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı!
Microsoft’un uzun bir süreden beri internet ortamında dedikoduların odağı olan Office 2010 isimli yazılım paketinin fiyatı ve ne zaman satışa sunulacağı hakkındaki tüm bilgiler bugün kamuoyuna duyuruldu. 15 Haziran 2010 tarihi içerisinde raflardaki yerini alacak ve tüm dünya pazarlarına dağıtımları gerçekleştirecek olan office paketi; üç farklı sürüme bölünecek. Bu sürümler; Student, Home ve Proffesional olarak adlandırılacak.

( Microsoft'un Office 2010 paketi satışa sunulacak! )

Microsoft 2010’un tüm sürümlerinde; Word, Excel, PowerPoint ve OneNote yazılımları yer alacak. Home sürümünde bunlara ek olarak Outlook yer alırken, Professional sürümünde Publisher ve Access uygulamaları da olacak. İşte paketlerin fiyatları;

• Microsoft Office 2010 Student – 162 Dolar,
• Microsoft Office 2010 Home – 239 Dolar,
• Microsoft Office 2010 Professional – 635 Dolar,

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yuh arkadaş bu nasıl fiyat böyle.oldu olacak ofis pro yu alana laptop hediye etsinler bari...:nono:

yagizbogac

yagizbogac

Üye
oha o fiyat ne öyle

fattoli

fattoli

Üye
yuh be şu fiyatlarlara bak kullancı düşmanı microsoft yine yapmış yapacağını, openoffice kullanıyorum çok güzel ve tabi pardus, . zaten türkiyede kimse bunlara para verip almaz bakmışsınız office2010 ***** ****** patch vs.. cirit atıyor :halay3:

GANG BANG

GANG BANG

Üye
işletim sistemimi satıyosun ne bu fiyatlar.kaldıki işletim sistemine bile 600$ verilmez bence.

ts2000

ts2000

Üye
:nono:yuhh o fiyata yepyeni birbilgi sayar alınır.:bann:

draugar_lp

draugar_lp

Üye
geçen senenin başlarında reklam geliri kullanılarak bedava olabilir diye sözü edilen office mi bu şimdi??

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
geçen senenin başlarında reklam geliri kullanılarak bedava olabilir diye sözü edilen office mi bu şimdi??
Microsoft bu kadar yüksek fiyat politikasını sürdürmeye devam ederse korsan kullanım hiç kuşkusuz artmaya devam eder.
Ben Onur beylede görüştüm.(Onur Görür - Türkiye Office System Genel Müdürü) Bu fiyatların aksine ülkemizde biraz daha fazla olabileceğini de söyledi.Yani bu fiyatlar olursa şükredelim.Tabi satın almayı düşünenler için.
Birde şuna açıklık getireyim.
Küçük reklamların olacağı starter isimli ücretsiz office paketi de çıkacak ama netleşen kesin birşeyler yok malesef.

Lacrymosa

Üye
Bu fiyatlardan sonra korsan alanlara kızıyorlar ya ben de buna kızıyorum.

Aziz™

Üye
çok çok pahalı yahu...
bir office kullanacağız diye bir bilgisayar fiyatımı vereceğiz
yok daha neler..
zaten yakında piyasaya sızar beleş indiririz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt