Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
yok olmaz o :ehe

Yağmur

Üye
:ehe

haltie

haltie

Üye
:fkr:

Yağmur

Üye
eyvah korktum ben :ehe

haltie

haltie

Üye
:gun1: maxi katliamı yaptırtmayın :d: 2 kokoş :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
:hayalet:

minoo

minoo

Üye
Tüh cikms ya yakalayamadm :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Kedini bulucam minoo ben leventin ruhuyum :hayalet:

haltie

haltie

Üye
iyi geceler kim var kim yok :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ben varım Halit dün gece uyuya kalmışım yav gece 4 de uyandım :D dedim kalkmışken güzel bir kahvaltı yap bugün iyiydim yani pohaça pohaça nereye Kadar kahvaltı güzeldi

punqermojo

Üye
selahattin özdemir görsemde tanımam korktugum aşkından dııı ama şimdi degiştiii :D ferdi tayfur tanım nasıl sevdim böyle zalimi :)

haltie

haltie

Üye
:kop: :ehe benim mideme dokunuyor onlar yiyemiyorum :s susurluk ayranı olacakki

sen şimdi nasıl gitcen o kadar saatte levent mesafe var:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
halitçim normalde gidilmez kabul ediyorum ama bir idda oldumu gidiyor insan tek parça yada bir kaç parça ama sonuçta gitmek isteğin yere varıyorsun valla sabah uykuya yenildiğim için hep işe giderken yolda pohaça yiyorum :d:

haltie

haltie

Üye
selahattin özdemir görsemde tanımam korktugum aşkından dııı ama şimdi degiştiii :D ferdi tayfur tanım nasıl sevdim böyle zalimi :)

oo damar:ehe

halitçim normalde gidilmez kabul ediyorum ama bir idda oldumu gidiyor insan tek parça yada bir kaç parça ama sonuçta gitmek isteğin yere varıyorsun valla sabah uykuya yenildiğim için hep işe giderken yolda pohaça yiyorum :d:

şaka kardeş biz nerelere gittik geldik:pro::ehe
yol güzel gerçekten bursadan sonra bursaya girmeden otobana ayrılıyor ordan sonra yapıştırıcan :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ankara yoluda çok temiz olmuş Halit bolu tünelide süper olmuş

haltie

haltie

Üye
Evet süper.sen bolu üzerinden gidiyosun dimi

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
evet Halit ama eski yoldada kral kendin pişir kendin ye lokantaları vardı onlarda ekmeğinden oldu :(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi geceler Maxicep.

haltie

haltie

Üye
bolu dağını diyorsun kardeş orda çok kaza oluyordu ama ya :s yeni yol müthiş olmuş bence şimdi yeni yol projesi var biliyorsun değil mi

Üst Alt