Yeni... Nokia 5800 v50.0.005 Modifiye Firmware v5.0 (HACKED) (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

marco2000

Üye
arkadaşlar nihayet jaf programını çalıştırabildim. vista kullananlar önce JAFSetup_1.98.62 yi yükleyin ardından OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 i masaüstüne taşıyın sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" a basın çıkan pencerede " GO" butonuna basın JAF çalışacaktır.

ayrıca şu konularda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

- flaş atınca telefon kapalı mı olmalı
- hafıza kartı çıkarılmalı mı
- şu an telefona yüklü programlar siliniyor mu

--------------- Ekleme ---------------

birde tekrar orjinal haline çevirebiliyormuyuz telefonu ?

ByOrkO

ByOrkO

Üye
bu dediklerini tıkladıktan sonra jafta sağdaki FLASH butonunamı basıyoruz???flash nasl oluyor anlamadm??yardm edin ltfen

flasha tıklıyorum teli buluyor fakat ini data okunamadı diyor??

tamamdır hallettim fakat senin bu anlatımın biraz eksik kalmış

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...s-and-resimli-anlatim-guncellendi-345129.html

bu konudaki gibi yapın yalnız atacağınz sistemin dosyasını seçin(yani bu konudaki arkdaşn attığı dosyaları) o zmn oluyor
gayet güzel olmuş eline sağlık

bergotem

Üye
arkadaşlar zaten flip front denedim elden de attım olmadı kökten nasıl değiştirebiliryoruz varsayılanı

mathman20

Üye
Yeni güncellemelerin yer aldığı yeni modifiye dosyasını indirebilirsiniz.

WOOLF

Üye
Harika bir fw olmuş ellerin dert görmesin teşekürler :oke::oke:

marco2000

Üye
ya yeni olarak ne var ben tam şimdi ilk sayfadakini yükledim ya :(

harita02

harita02

Üye
arkadaşlar nihayet jaf programını çalıştırabildim. vista kullananlar önce JAFSetup_1.98.62 yi yükleyin ardından OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 i masaüstüne taşıyın sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" a basın çıkan pencerede " GO" butonuna basın JAF çalışacaktır.

ayrıca şu konularda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

- flaş atınca telefon kapalı mı olmalı
- hafıza kartı çıkarılmalı mı
- şu an telefona yüklü programlar siliniyor mu

birde tekrar orjinal haline çevirebiliyormuyuz telefonu ?

cevaplar bizzat kendim yaptıgım işlemler oldugu için cevap verdim

flaş atmaya başlamdan önce telefonu tam kapatıp USB ile baglıyorsun.
hafıza kartının takılı kalması daha iyi çünkü hack için uzantılı dosyaları oraya atıyor.temiz bir hafıza kartını takılı olmsı daha iyi olur.
telefonda mevcut olan ne varsa herşey sıfırlanır. bilgisayara format atmak gibi bir işlem zaten

umarım açıklayıcı olmuştur senin için

marco2000

Üye
tşk ettim. ben flaşh işlemini yaptım ama hafıza kartını takmamıştır. patches ler yok önceki sayfalarda hafıza kartını formatlayın takın kendi kendine gelir denilmiş ama bende gelmedi. bi arkadaş patchleri ekleyebilirmi lütfen

ByOrkO

ByOrkO

Üye
merhaba arkadaşım herşey çok güzel ellerine sağlık.Fakat ne kadar uğraşsamda müzi çalarda ekolayzer ı er ne kadar farklı farklı ayarlasamda seste bir değişiklik olmuyor bunu nasıl aacağım.yardım edersen sewnirim....Stero genişletme veya ses yoğunluğunu açsamda bi fayda etmiyor hep aynı ses ben bunu kendime göre ayarlamak istiyorum.yardımlar için teşekkürler....

bergotem

Üye
arkadaşlar frontlar kökten nasıl değişiyor bu nu bilen yokmu??

ugurbaki

ugurbaki

Üye
müzik çalarda problem mi war acaba,kütüphane yenilendi 211 parça bulundu ama müzikler hiçbiryerde yok :hmmm

Tamam buldum,sadece E/müzik klasörünü tarıyormuş :oke:

Themes:
Symbian Planet 5th.
:oke:

s.a.
Bu linkteki yüklemeyi yaptım ama müzikçalara gösteremedim müzikleri; sen nasıl yaptın anlatır mısın bana?

-------------

Tamam, ben de buldum. Sadece E/Music klasörünü tarıyormuş :)

TPLay

TPLay

Üye
merhabalar sizden bir ricam olacaktı ama yapabilirmisiniz bilemiyorum nokia n97 içinde böyle bir modifiye hazırlayabilirmisiniz acaba işletim sistemleri benzerdir zaten yapabileceğinizi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim n97 v21.0.102
Özel msj atmışsına ama benim 50 mesajım olmadığı için size cvp yazamadım.Buradan yanıt vereyim :)

Elimde N97 olmadan bu işe girişmek istemem.Çünki hazırlanan dosyaları illa ki test etmek gerekli.
Ama size 2 adet link vereyim inceleyin.

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
Teşekkürler.

tek seferde sorunsuz bir şekilde yükledim. 2 gündür kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım. Güzel modifiye edilmiş.

makif_28

Üye
walla benim telefonda ufak bi sorun vardı garantiye gönderdim 1 hafta sonra v50 sürümü ile geldi,özellikle kinetic scroll..özelliği dikkatimi çekti ve ovi güncellemeleri müthiç anında gps sinyallerini algılıyove müzik olayı aşmış...

tugrulcelik

Üye

Yükleme:

1. Orjinal v50.0.005 firmware dosyalarını NAVIFIRM kullanarak indiriniz.
2. RM-356_50.0.005_prd.core.C00 dosyasının uzantısını RM-356_50.0.005_prd.core.C0r olarak değiştiriniz.
3. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
4. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
5. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
6. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
7. 'CNT' tıklayıp burada verdiğim rofs3 dosyasını seçiniz. Görüntü aşağıdaki gibi olmalıdır...

8. ve bundan sonrasını normal flash atar gibi devam ediniz...

Dosyaları buradan indiribeilirseniz....:
v5.0 - veya İNDİREBİLİRSİNİZ...(English, Dutch, German, Italian, France and TÜRKÇE)

ne dediğin anlaşılmıyor.8.adımdan sonra işlemler bitiyor ? dosyaları buradan indirebilirsiniz ne demek ? bir dosyadan bahsedilmemiş ki buradan indirebilirsiniz diyosun.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Yeni güncellemelerin yer aldığı yeni modifiye dosyasını indirebilirsiniz.

arkadaşım eline sağlık çok süper olmuş şimdiye kadar ki yapılanlardan bin kat iyi menü düzenli herşey çok iyi çok saol teşekürler tekrardan... ;)

stuntgrind

Üye
Öncelikle sağ ol böyle bir paylaşımda bulunduğun için. İkincisi Ben telefonuma phoenix ile v40 a yükselttim navi olarak ki telefonum red. wlan üzerinden v50 yükselttim sonra fakat telefonda agırlaşma arada bir siyah ekran gelip gitme uygulamalar menüsüne girerken girmeme gibi hataları var bunları düzeltmek ve en baştan tüm versiyonları yüklemek istiyorum daha dogrusu telefonun versiyonunu sıfırlamak istiyorum. Hard format ta(yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma tuşu kombinasyonu) işe yaramadı. Nasıl ilk satın aldığım versiyonuna düşürebilirim telefonu bir yardımcı olun lütfen!!!

Jaspir

Üye
arkadaşlar,bu modifiyeli Firmware lerde sertfifka sorunu oluyormu? bende daha önce eski sürüm vardı hackliydi sertifika sorunumda yoktu v.50 ye geçtim şimdi aynı programları kurmak istediğimde sertifika istiyor eski rompatchi kurmaya çalışıyom yv50 yemiyo???

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Arkadaşlar bu formda verilen Modifiyeli Firmware adresinden alınmış bir alıntıdır.
Öncelikle
belirtmekte fayda var, bu modifiyenin yeni versiyonu 6.0 ve geliştirme versiyonu 6.0a yukarıda verdiğim linkte mevcuttur.

6.0 versiyonu bir önceki versiyonda bulunan hataların giderilmiş halidir. Artı olarak;
Orjinal 5800 temaları eklenmiş, tema efektinde hızlandırmalar yapılmış.
Kamera sesi kapatılmış, ayrıca daha fazla değişiklik için ingilizce açıklamaları okuyabilirsiniz ;

New in v6.0 (05-05-2010)
1. Vivaz conversation added (thread SMS). Just take a look at your inbox. - ONLY IN v6.0a
2. Heapsize mod adjusted for v50; increase system heap size and reduce application delay close time
3. Camera focus sound removed
4. Application policy mod added (install unsigned applications without installserver patch)
5. Mediabar icons changed in the default Symbian Planet theme
6. Homescreen transparancy added to Symbian Planet theme
7. Default Black and RED theme added (for people who want even more speed and free RAM)
8. Symbian Planet without custom icons added
9. Effects changed and added. Mediabar effect and multiple system notes effects added to theme effects (taken from 'Glide' by Mr G). Also added an application loading indicator.
10. Effects enabled by default, just disable them from the themes selection menu if you don't like them.
11. Kinetic scroll adjusted; disabled kinetic in small lists. This will prevent some of the occasions where you need to press multiple times before a app or menu opens. It's not completely fixed because it's just wrongly coded by Nokia.
12. Menu reorganized; added Music, Video and Images folder. Also more folder names will change according to language.
13. Device update (FOTA) now only allows you to view the current version. I've removed the "Check for updates", "Server Profiles" and "Settings" values from the option menu. No reason to leave them, you can't use them anyways.
14. Removed the short multi tap patch from autostart (contains a bug)
15. Total number of messages kept in "Sent items" folder increased from 20 to 40.
16. Default Bluetooth folder changed to E:\Received\ (couldn't test it)
17. Widget security warnings disabled
18. The four default homescreen shortcuts are changed to ROMPatcher+, Autoinstaller, Filebrowser and Realplayer.
19. Gallery search mod adjusted:
-Disabled search in Garmin and Ndrive folders
-Enabled search in C:\Data again (image folder is located at C:\data\images, while the memory card uses E:\images).
20. Garmin XT, Ndrive and Sygic Mobile will be added to the GPS folder after install (these apps aren't included)
21. Font adjusted; characters are a little larger and less bold but the font itself is 60% smaller in size. Noticeable difference in the native browser, still not perfect but Opera Mobile is my big friend anyways.
22. Photo Browser BETA app by Nokia added. It's clean simple and looks sweet. For the people who don't know this app:
23. Other minor adjustments

Releases and fixes (please click on the green above my avatar if you like this firmware):
v6.0 and v6.0a font fix -

GELİŞTİRME MODİFİYELERİ 6.0a (TAVSİYE EDİLMEZ)
v6.0a - (English and Portuguese - experimental and untested - added ) - Big thanks to for adding PT!
v6.0a - (English and Portuguese - re-release - experimental and untested - added ) - Big thanks to for also adding PT!
v6.0a - or (English-only - experimental - added )

KULLANILABİLİR TEST EDİLMİŞ SÜRÜM
v6.0 - or (English-only)
v6.0 - (Croatian, English and untested) - Big thanks to for adding Croatian!
v6.0 - or (Portuguese, Spanish and English) - Big thanks to for adding PT!
v6.0 - or (English, Dutch, German, Italian, France and Turkish) TÜRKÇE İÇİN BUNU İNDİRİN

Ovi Store Kurulumu -

Üst Alt