bencede arkadaşlar pusulası olan n97 de manyetik alan hesaplayan bobin sensorler var. buda büyük ihtimalle pusulaya metal yaklaştırdığınızda nasıl sapıtıyorsa programda sensorden aldığı yoğun metal bilgisini sayısal olarak gösteriyordur..
evet ben google baktım o bana baktı daha sonra öğrendimki 5800 içinde bulunan metaryeller le metal dedektörün içinde bulunan metaryellerle aynı.bende n97 var onda çalışmıyor ama 5800 var arkadaşımda onda denedik benim silahın üstüne tuttuğumuzda ötüyor....5800 in metal dedektoru olarak kullamayi dusunen arkadarlar ilk once bi metal dedektorunu google da bi arasin. metali bulmak icin icine ne koymuslar bi baksin,sonra bu alet nasil calisir bi arastirsinlar. sonra 5800 dan hala boyle bir sey bekliyorsaniz siz muhtesemsiniz...
ben bi kup altin buldum arkadaslarr!!! ise yariyooorr..
demesini cok isterdim ama eglence icin bu prog. yaaa![]()
işte budur , süper 
evet ben google baktım o bana baktı daha sonra öğrendimki 5800 içinde bulunan metaryeller le metal dedektörün içinde bulunan metaryellerle aynı.bende n97 var onda çalışmıyor ama 5800 var arkadaşımda onda denedik benim silahın üstüne tuttuğumuzda ötüyor....
--------------- Ekleme ---------------
demekki ,be n muhteşemim
yaw ötmüyoya normalde 5800 da bu pusula var mı benim 5800 a yükledim programı silaha tutmum birşey olmadı üstelik o wave your device in a figure of 8 ...... diye yazan yazıda geçmiyor ne yapamam lazım

dah güzel bi açıklama yapılamazdı dostum harikasın çok güldüm5800 in metal dedektoru olarak kullamayi dusunen arkadarlar ilk once bi metal dedektorunu google da bi arasin. metali bulmak icin icine ne koymuslar bi baksin,sonra bu alet nasil calisir bi arastirsinlar. sonra 5800 dan hala boyle bir sey bekliyorsaniz siz muhtesemsiniz...
)

dah güzel bi açıklama yapılamazdı dostum harikasın çok güldüm)
![]()