Metal Detector Touch

Sponsorlu Bağlantılar

ozanulu

ozanulu

Üye
bencede arkadaşlar pusulası olan n97 de manyetik alan hesaplayan bobin sensorler var. buda büyük ihtimalle pusulaya metal yaklaştırdığınızda nasıl sapıtıyorsa programda sensorden aldığı yoğun metal bilgisini sayısal olarak gösteriyordur..

Cengizt

Cengizt

Üye
bencede arkadaşlar pusulası olan n97 de manyetik alan hesaplayan bobin sensorler var. buda büyük ihtimalle pusulaya metal yaklaştırdığınızda nasıl sapıtıyorsa programda sensorden aldığı yoğun metal bilgisini sayısal olarak gösteriyordur..

aynen öyle iste-...

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

iOS Developer

iOS Developer

Üye
5800 in metal dedektoru olarak kullamayi dusunen arkadarlar ilk once bi metal dedektorunu google da bi arasin. metali bulmak icin icine ne koymuslar bi baksin,sonra bu alet nasil calisir bi arastirsinlar. sonra 5800 dan hala boyle bir sey bekliyorsaniz siz muhtesemsiniz...
evet ben google baktım o bana baktı daha sonra öğrendimki 5800 içinde bulunan metaryeller le metal dedektörün içinde bulunan metaryellerle aynı.bende n97 var onda çalışmıyor ama 5800 var arkadaşımda onda denedik benim silahın üstüne tuttuğumuzda ötüyor....

--------------- Ekleme ---------------

demekki ,be n muhteşemim

one2one2

one2one2

Üye
ben bi kup altin buldum arkadaslarr!!! ise yariyooorr..

demesini cok isterdim ama eglence icin bu prog. yaaa :aha:

ludaidris

Üye
hay ben böyle programın...
ekrandaki yazı kaybolmuyor ya biri açıklasın şunu lütfen

haltie

haltie

Üye
eğlenceli bir uygulama sağol abi:)

MetHew

MetHew

Üye
evet ben google baktım o bana baktı daha sonra öğrendimki 5800 içinde bulunan metaryeller le metal dedektörün içinde bulunan metaryellerle aynı.bende n97 var onda çalışmıyor ama 5800 var arkadaşımda onda denedik benim silahın üstüne tuttuğumuzda ötüyor....

--------------- Ekleme ---------------

demekki ,be n muhteşemim

ya normalde 5800 da bu pusula var mı benim 5800 a yükledim programı silaha tutmum birşey olmadı üstelik o wave your device in a figure of 8 ...... diye yazan yazıda geçmiyor ne yapamam lazım

OğuzcanAbi

Üye
denemdim ama teşekkürler

Hagi 10

Üye
ellerine saglik usta:box

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler denemek lazım :oke:

MetHew

MetHew

Üye
ya normalde 5800 da bu pusula var mı benim 5800 a yükledim programı silaha tutmum birşey olmadı üstelik o wave your device in a figure of 8 ...... diye yazan yazıda geçmiyor ne yapamam lazım
yaw ötmüyo :D

maxicgds

Üye
yinede emeğe saygı paylaşım ilginç

knight_rider

Üye
n97 de çalışıyor.

gokser01

gokser01

Üye
N8 de denedim arkadaşlar programı açtıktan sonra hızlı bi şekilde telefonu 8 çizerek sallayın renk kırmızı olduktan sonra teli yere paralel olarak alt tarafını bi metale yaklaştırdığınızda ışıkları yanıp sönüyo ama metale değecek kadar çok yakın tutmanız gerekiyo...

LOGOOS

Üye
arkadaşlar bencede fake bir uygulama

osmanatak1

osmanatak1

Üye
5800 in metal dedektoru olarak kullamayi dusunen arkadarlar ilk once bi metal dedektorunu google da bi arasin. metali bulmak icin icine ne koymuslar bi baksin,sonra bu alet nasil calisir bi arastirsinlar. sonra 5800 dan hala boyle bir sey bekliyorsaniz siz muhtesemsiniz...
dah güzel bi açıklama yapılamazdı dostum harikasın çok güldüm :)):naughty:

geomatrixsl

Üye
çalışmıyor boş iş.. yinede teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt