En iyisini yapıyorsun teşekürler dostum@n!wa+*R™ tamam saol Dostum Kasıyorsa ozaman Sorun yok Vlanlada girdim Sorun Yok

Kardeşim doğru söylüyorsunda inan bende anlayamadım ne kadar saçma hiç dokunmadım tr dil yamalrına ve dosyalarına ama işte bende de bazı sayılar da hiç harf yok bir türlü anlayamadım ne tetikliyor onu :Shocam şu wireless şifre yazma olayına el atsan, evdeki modemin koduni değiştirmek kolayda iş yerinde sorun çıkarıyor, telefon flash manyağı oldu 2 gündür,bulduğum her 5800 v50.. hacked konusunu birebir uyguladım telefona,lakin senin program kadar tat veren yok,korkuyorum sonuna elimde kalıcak telefon...
Sorunu hallettim,birazdan linki güncelleyeceğimkardersim su wiriles şifre sorunu değil kodu sayısal yapsak bıle nete gezınırken yazacagımız yazılarda bıle eksık yazıyor yada o harfler yok buna sebeb olan bır program yada bır hata olmalı bunu bulrsan sevınırz aksı halde modıfıyenın bır anlamı kalmıycak bu kadar emek verdın yazık olmasın
Sağolasın kardeşim,hayırlı kullanımlarhemşom yine harikasın ya eline saglık![]()

HAyırlı kullanımlar kardeşimHarika eline sağlık...
Eyw.Hımm..Peki bu FW'de de mi öyle bir hata aldın yoksa başka FW'de mi?usta benim bi sorunum var =/ tl i hackledim müzik çalara girince hiçbirmüziği görmüyor=( daha önceden gene aynnı olmuctu e/music klasörüne ses dosyalaının içerisine atıp sorunu düzeltmiştim ama şimdiobile fayda görmüyor
Sağolasın kardeşim,isminin hakkını vermesi lazım değil miHer zamanki gibi gerçekten profesyonel ve kusursuz

Yani resim bile koyduk daha nasıl bir yardımda bulunalım..Yani sorununu yaz istersen?ya biri daha ayrıntılı açıklasa da biz de yapsak şu flash olayını...

Ne demek hayırlı kullanımlar kardeşim..Emeğine sağlık. Uzun zamandır bekliyorum başka cfw denedim fakat seninki gibi özelliklere sahip değildi ve pekte memnun değildim. Sonunda çıkması çok iyi oldu hemen bunu yüklüyorum. Eline koluna sağlık)

Bu sorunların hiçbiri FW ile alakalı değil..Flashtan sonra wi-fi me bağlanmak istediğimde wep i giremiyorum tuşlara basınca harf yerine rakam çıkıyor.Avea internetten girerken de beyaz sayfada kalıyor . Ayrıca rom patcheri açmak istediğimde bir şey yazıyor tamam diyorum tam açılacak kapanıyor.:S bir yardımcı olur musun

Bir de Büyük QWERTY klavye yok bu güncellemede.