çin malı gprs ayarları ıem numarası çalmak içinmi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

nokia8800_41

Üye
    Konu Sahibi
çin malı gprs ayarları ıem numarası çalmak içinmi!!!
Bİ SİTEDE BULDUM GPRS AYARLARI DİE BU:

VODAFONE GPRS/MMS AYALARI
GPRS/WAP AYARLARI
Servisler
Wap
Ayarlar
Profil Düzenle
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı : vodafonewap
Ana Sayfa : [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] veya isteğe bağlı Java 1.0 destekleyen sayfalar
Veri Hesabı : vodafonewap
Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 212.065.136.226
Güvenlik: Kapalı
Kullanıcı Adı: vodafone
Şifre: vodafone
Bu işlemlerden sonra düzenlenen profil Etkinleştirilir.
Daha sonra Veri Hesabı oluşturulur bunun için,
Servisler
Veri Hesabı
Gsm Data
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: vodafonewap
Numara: +905427545000 <<<<<<<<<<<<<BU NUMARA YALANMI YOKSA IEM NUMARASI ÇALMAK İÇİN Mİ?
Kullanıcı Adı: VODAFONE
Parola: vodafone
Hat Türü: ISDN
Hız: 9.6 Kbps

HI NEDERSİN KARDEŞ BU AYARLARI GERÇEKMİ YOKSA IEM ÇALMA TAKTİKLERİMİ LÜTFEN YARDIM ET:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: lejon33

kol@j

kol@j

Üye
Kardeş göserdiğin numaranın gerçekliğini vodafone dan öğrenebilirsin bende bir keresinde ayarlamak için o numarayı kullandım diye hatırlıyorum ama en güzeli başka bir tel ile 4440542 yi ara uzaktan teknisyen yükleyebiliyor.
Eğer sorun çıkarsa onlardan öğrenebilirsin ama başkaoperatörün yapamadığı yüklemeyi vodafone yapabiliy hadi allah kolaylık versin

--------------- Ekleme ---------------

üstelik böyle bir ayarlama derdim vardı senden öğreneceğim inşallah

nokia8800_41

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ BU YÖNTEMLERLE IEM NUMARAMI ALIRLARMI GPRS AYARLARI DİE SİTELERDE HEP BU AYARLARI YAYINLAMIŞLAR ACABA DOĞRUMUDUR BU YÖNTEM YOKSA IEM ÇALMA İÇİNMİ:allalla:

alixkandemir

Üye
Hayır bu profil imei kodu filan çalmaz
bu profil gprs ayarı için değidir.
Bu bağlantı profilinin amacı wap bağlantısı yapmaktır
wap bağlantısında bir numara aranır ve bu numara üzerinden gelen data telefon tarafından çözümlenir ve wap bağlantımız oluşturulmuş olur ama hiç hesaplı değildir çok aşırı lira yer wap bağlantısı yaptığın sürece para odenir.
Içini rahat tut bişey olmaz ama liraların çok aşırı gider
gprs destekliyorsa telefonun vodafone gprs ayarlarını özel mesaj at ben vereyim sana

endişe etme

nokia8800_41

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bu profil imei kodu filan çalmaz
bu profil gprs ayarı için değidir.
Bu bağlantı profilinin amacı wap bağlantısı yapmaktır
wap bağlantısında bir numara aranır ve bu numara üzerinden gelen data telefon tarafından çözümlenir ve wap bağlantımız oluşturulmuş olur ama hiç hesaplı değildir çok aşırı lira yer wap bağlantısı yaptığın sürece para odenir.
Içini rahat tut bişey olmaz ama liraların çok aşırı gider
gprs destekliyorsa telefonun vodafone gprs ayarlarını özel mesaj at ben vereyim sana

endişe etme
kardeş bnm telin internet ayarı nasıl oluyor sana çok dua ederim kardeş nolur yardım et özele yazamıyorum çünkü yeni üye oldm istersen al ekle bnm msn yi ordan konuşalım [email protected]

zyxelzyxel

Üye
cepten internete girmem için numara gerekiyor

yolcuu_19

Üye
slm

s1a2

s1a2

Üye
Bİ SİTEDE BULDUM GPRS AYARLARI DİE BU:

VODAFONE GPRS/MMS AYALARI
GPRS/WAP AYARLARI
Servisler
Wap
Ayarlar
Profil Düzenle
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı : vodafonewap
Ana Sayfa : [ Değerli #Reklam - Mesajı Rapor Edin# Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] veya isteğe bağlı Java 1.0 destekleyen sayfalar
Veri Hesabı : vodafonewap
Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 212.065.136.226
Güvenlik: Kapalı
Kullanıcı Adı: vodafone
Şifre: vodafone
Bu işlemlerden sonra düzenlenen profil Etkinleştirilir.
Daha sonra Veri Hesabı oluşturulur bunun için,
Servisler
Veri Hesabı
Gsm Data
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: vodafonewap
Numara: +905427545000 <<<<<<<<<<<<<BU NUMARA YALANMI YOKSA IEM NUMARASI ÇALMAK İÇİN Mİ?
Kullanıcı Adı: VODAFONE
Parola: vodafone
Hat Türü: ISDN
Hız: 9.6 Kbps

HI NEDERSİN KARDEŞ BU AYARLARI GERÇEKMİ YOKSA IEM ÇALMA TAKTİKLERİMİ LÜTFEN YARDIM ET:ağlarım:
Vodafonun kendi numarası kardeşim imei numarasını niye çalsınlar ama imei numaran kayıtlı değilse kapatırlar o ayrı bir mesele..

Üst Alt