Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Kardeşim Sanki idda oynuyor gibi hazırlanmakla olmazki bu iş atayımda hangisi tutarsa bir hedef belirlersin kendine uğrunda savaşırsın başarırsın yada başaramassın :d:

minoo

minoo

Üye
bnm hedefm kndim içn en iyisini yapmak.illede şu olcak deyp de boşlkta kalmak deil abicm.istemediqim mesleqi zaten ASLA seçmem.ama ilqi alanım fazla benim.bunun sonucu olarak da birden fazla bölüm çıkıyo ortaya.atmakla ilqisi yok.mesleqimi seçerken de iş bulma imkanını qöz önünde bulunduruyorum :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
sen daha iyi bilirsin ben Sadece bu psikolojiye Kapılmanı istemem hedef büyük olursa daha iyi olur diye düşündüm çünkü seçenek çok oldugu zaman bu seni rahatlatır ve daha az efor sarfetmeni sağlar ben kaçtım kendine iyi bak Sakın kocaeli üniversitesini kazanma :)

minoo

minoo

Üye
neden kazanmim kötü mü :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
yok kötü değilde ben kocaelide yaşıyorum ondan dedim

minoo

minoo

Üye
ayyyy :D sana inat kocaeli üniverstesini kazancam kapında yatcm!bela olcm başına.sen istedin bunu :D

--------------- Ekleme ---------------

ben oralarda aç sefil :ağlarım: dayanabilcen mi :ağlarım:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
keşke sölemeseydim nerede oturduğumu bittim ben ya hadi kaçtım ben kendine iyi bak

minoo

minoo

Üye
yaşasın kötülük :ehe qit sen qiiiit yarın qece qörüşcz snleee :D ii qeceler ev sahibim :ehe

haltie

haltie

Üye
:islik

kimler var:hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Spam olayına girmeyelim :D

Perfect!

Üye
iyi geceler gececiler uzun bi aradan sonra yazıyorum. Nasılsınız bu gece

Yağmur

Üye
iyi geceler gececiler...

haltie

haltie

Üye
iyi geceler hoşgeldin yağmur erken geldin :hmmm :ehe

Perfect!

Üye
iyiym halit abi geçiyordum bi yazaym dedm

haltie

haltie

Üye
yoktun uzun süredir :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Spamdan uyarı versem mi acaba bu elemena :hmmm

haltie

haltie

Üye
kim o :hmmm:ehe

Perfect!

Üye
öyle oldu ya geceye kalamdan uyumaya başladım bi ara bahar yorgunluğu falandı galiba atlattım ama öss yorgunluğu var bide okul tabi bitsede kurtlsam artık diyorumda bitmez heralde daha üniversite var..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Elemanın biri işte...
Alacağım bir ara aklını!..

Halil nasılsın?..

Üst Alt