nokia X6......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mygse

Mygse

Üye
bu sitede de okudum kapasitif die bir özellik var telefonda 5800 da olmayan telefon ıphone gibi sadece parmakla dokunnca algılıyor. 5800 daki gibi her şeyle değil. ama ne kadar doğru ve kadar kullanışlı bilmiyorum. gönlüm x6 dan yana n97 çooookkk gereksiz bir telefon. o telefona o kadar para verceğinize e serisi alın daha iyi. x6 nette 750 800 civarı var.
750 800 civarı? yanlş gördün sanırım

Kblub

Kblub

Üye
Nokia shop a gidip sordum ürünü inceledim.Mayıs ayı içinde satışa sunulacak dedi. Sanrım 3 mayısta da fiyatı açıklanacak ondan sonra yavaş yavaş satışa sunulur.

baranas

Üye
    Konu Sahibi
Ankarada nerede satılıyor

messi_10

Üye
Nokia x6 almayın N8 geliyo 12mp sonra pişman olursunuz dersiniz x6 ya verdik şukadar n8 bukadar tüh be keşke almasaydım

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Nokia x6 almayın N8 geliyo 12mp sonra pişman olursunuz dersiniz x6 ya verdik şukadar n8 bukadar tüh be keşke almasaydım

n8'le x6 fiyat farkı çok olur diye düşünüyorum ben.en iyisi 2side çıksın piyasaya 2-3 ay içinde fiyatlar daha makul bi seviyeye düşer ztn.

ByLaZ6116

Üye
ben bi şe soyleyim arkadaşlar x6 gercekten on numara bir telefon ben almanyadan getişrdim kayıt yaptırdım ve kullanıyorum sunu soyleyebilirim gecekten pişman olnmayacak bir telefon ne ararsan var o telefona sahip olan başka sına heves duymaz sadece bu cok guzel telefon sorun var o da telefon modeli kayıt olmamıs ınternet falan ayarları olmuyorr bilgisi olan

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Öncelikle X6yı N97 ile karşılaştırmayalım Lütfen.X6 kapasitif ekran...
X6 kvk genpa garantilisi gold da mevcut.
İstanbul garantili 1000tlye kadar telefoncularda bulabilirisiniz.
birde bir site indirim yapmış siteyi bilmiyorum ama 707 tlye veriyor muhtemelen ist garantili.

Kblub

Kblub

Üye
Öncelikle X6yı N97 ile karşılaştırmayalım Lütfen.X6 kapasitif ekran...
X6 kvk genpa garantilisi gold da mevcut.
İstanbul garantili 1000tlye kadar telefoncularda bulabilirisiniz.
birde bir site indirim yapmış siteyi bilmiyorum ama 707 tlye veriyor muhtemelen ist garantili.

Dostum Gold da satılan x6 genpa garantili değil. Nokia shop satışa sunmadan satılan her model paralel ithalat ürünüdür ve garantisi ithalatçı firma tarafından karşılanır. Ve ayrıca gold la direk iletişime geçip sordum garantisini ,ithalat ürünü ithalatçı firma tarafından salanıyor dedi bir isim vermişti ama şuan hatırlayamıyorum. kİ dediği şirketi nette araştırdım bulamadım. yani sonuç olarak gold da satılan x6 diğer ithalat olarak satılan firma ve sitelerde ki ile aynı.fiyat farkı kimseyi yanıltmasın fiyatının yüksek olması gold un kendi isimini kullanmasından kaynaklanıyor saygılar.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Dostum Gold da satılan x6 genpa garantili değil. Nokia shop satışa sunmadan satılan her model paralel ithalat ürünüdür ve garantisi ithalatçı firma tarafından karşılanır. Ve ayrıca gold la direk iletişime geçip sordum garantisini ,ithalat ürünü ithalatçı firma tarafından salanıyor dedi bir isim vermişti ama şuan hatırlayamıyorum. kİ dediği şirketi nette araştırdım bulamadım. yani sonuç olarak gold da satılan x6 diğer ithalat olarak satılan firma ve sitelerde ki ile aynı.fiyat farkı kimseyi yanıltmasın fiyatının yüksek olması gold un kendi isimini kullanmasından kaynaklanıyor saygılar.
Gold genelde bayilik ile çalışır
Yani sordugun gold kendiside getirtiyor olabilir...Bende kvk olduguna emin degilim ancak öle duymuştum yanlışta olabilir
Parelel ithalet ile ilgli bilglim çok...
Bilgilerin için saol.
Sonuçta şans işi ben N95 3 yıl önce kvk garantilileri gelmeden 6 ay önce almıştım.Parelel ithalattan
Hemde 400tl farkla.Hala çatır çatır çalışıyor.Ama arkadaşıma aldıgımız N95 hep sorun çıkardı Sonuçta fiyat farkı var.Onuda servis garantisine saycaksın.
Yani aslında kumar gibi bozulmadıgı sürece sorun yok.Ama ya bozulursa...Ozaman yandın....:ehe

feridunaksu

Üye
dostum telefon piyasaya çıktı şuan. ben istanbulda çeliktepede oturuyorum. burdaki telefon dükkanından satın aldım. 2 hafta önce nokia x6 aldım. Almadan önce iphone 2G kullanıyordum. İphone 2G'e eş değer bir telefon diyebilirim. Fiyatı da 750 tl ye kadar düştü. Şarjı ve multimedya, nagivasyon özellikleri çok iyi.Düşünmeden al derim.

Kblub

Kblub

Üye
Nokia X6 16 GB Nokia resmi satış fiyatı 489 Euro olacak. Ayrıca 69 lira aylık ödeme ile 1gb data paketi hafta sonu sms ve konuşma dahil 24 aylık sözleşme ile Turkcell'den alınabilecek. Müzik servisi ile birlikte satılacak telefon Turkcell İletişim Merkezlerinden satışa başlanacak.

erhanercan

erhanercan

Üye
Kullanıyorum yazılımının daha iyileştirilmesi gerek bellek yönetimi özeliikle, rehber cubuguda sorunlu bazen eklenen resimler bozulabılıyor yeni yazılımla iyileştirilebilir bunun haricinde herşeyi gayet yeterli fiyatı 750 lıradan yukarı etmez bence

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hazirana kadar gelir kesin..

Necmati

Necmati

Üye
ben okumuştum haberlerini maxicep te şeklide güzel... :D

selcuk1626subtl

Üye
Gold bilgisayardan aldım ve mükemmel bir telefon tavsiye edilir.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Fevkalade bir telefon.

deadly_whisper

Üye
kamerası nasıl acaba? 5800 biraz soluk çekiyordu gece çekimleri de pek iyi değildi. x6 nın da aynı mı yoksa daha mı iyi kullanan arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırsa çok memnun olurum

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Düzeltmişlerdir inşallah.

feridunaksu

Üye
kamera ve video çekimi çok güzel. nokia n69 ve 5800 dan daha güzel çekiyor.arkadaşlarla karşılaştırdık x6 daha iyi zoom da bile fark ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt