crazyjack
Üye
FİNAL... '' Veda ''
Bugün polislerden kaçarken evine sığındığımız yaşlı amca bize tecavüz edecek gibi bakıyordu bende bundan korkup yalçının kulağına eğildim ve yaşlı amcaya uçan tekme atmasını önerdim.Oda bunun mantıklı olduğu kanısına vardı ve yaşlı amcaya uçan tekme attı yaşlı amca yere düştü ve ardından yalçının sert tekmesiyle merdivenlerden yuvarlandı aşşağıya gidip yaşlı amcaya bakalım derken bir baktık ki yaşlı amcanın teşkilat yer değiştirmiş hemen kaçtık ve eve geldik yalçın çok sıkıldığını ve değişik bir etkinlik yapmamızı önerdi tugay ve bende bunun doğru olduğu kanısına vardık ve 5 katlı evimizin balkonundan mahalleye en önce kim atlayacak diye iddaalaştık sıra sıra atlamamızın ardından ben yoldan geçen kaşif hocamın üzerine düştüm kaşif hoca çıkardığı tabacayı bana doğrulttu ve 8 el ateş etti benim hiç biryerime isabet etmedi ve bende kaşif hocanın tabancasına tekme atarak elinden kaçırmasını sağladım şimdi kaşif hocanın hiçbir güvencesi yoktu ve üzerine yürümeye başladım arkamda olan yalçın tugay ve deli hasanın hemen arkasındanda cafer amcam geldi kaşif hoca çok korkmuştu ve bu seferde cebinden çakı çıkardı gelmeyın ulan polis çağırırım dedi bende çağır bebeğim dedim 155i aradı ve polislerin sirenlerini duyunca bugünki kaçısımız aklıma geldi tekrar topukladık ve bir cafenın ıcıne gırdık yalçın ve tugay hemen kendilerine kız buldular eğlendiler ve sevgili oldular eve tekrardan dönerken yolda kaşif hocayla karşılaştık beni aslında gerçekten oğlu gibi sevdiğini söyleyen kaşıf hocamın ellerinden ve gözlerinden öptüm gerçek anlamda duygusal anlar yaşadık sonra eve gittik ve babamdan 50.000 dolar aldım tek taşların 10.000 dolar olduğunu kuyumcudan öğrendim sonra iki tane çift taş bir tanede tek taş aldım ve sevgilime götürdüm hastanede olan sevgilimle barıştık ve o hediyeleri gören sevgilim ayaklandı ordada duygusal anlar yaşadık ve tekrardan eve döndük artık herkesle beraber evde toplanmıştık ve gerçekten mutlu bir aile tablosu vardı kaşif hocamda bir dakika birisi daaha eksik dedi ve okulumuz müdürünü çağırdı ve zil çaldı dindonn
sonra kapıyı açtım ve müdürlede barıştım onu heryerinden öptüm sonra pasta kola geleneksel kutlamamızı yaptık ve şuan herkes kaşif hoca yalçın ben tugay deli hasan mahalledeki arkadaşlar müdür.. vs heerkes bilgisayarın başında bunları yazıyorum...
sonra kapıyı açtım ve müdürlede barıştım onu heryerinden öptüm sonra pasta kola geleneksel kutlamamızı yaptık ve şuan herkes kaşif hoca yalçın ben tugay deli hasan mahalledeki arkadaşlar müdür.. vs heerkes bilgisayarın başında bunları yazıyorum...

Keşke gitmesen, Seni özleyecez...