5800 kamera çerçevesii yardımm!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
5800 kamera çerçevesii yardımm!!
arkadaşlar 5800 ın arka kamerasındaki metal rengi çerçeve sallanıyor bende sizdede öylemi acaba, telefon titrediğğinde oda sallanıyorr ses yapıyor siniriimi bozuyor. Sizdede öylemi acaba ??

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
evt bndede öle pek bi sıkıntım yok şuan aksine elimle oynuyrrm stres atıoRm :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bende öyle bir sıkıntı yok. Muhtemelen kapak sorunlu. Servise ver dicem de pek büyütülcek birşey değil telefonundan ayrılmaya değer mi bilmiyorum.

bettacı

Üye
Ben teli sıfır aldım bendede yok öyle birşey

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle bir sıkıntı yok. Muhtemelen kapak sorunlu. Servise ver dicem de pek büyütülcek birşey değil telefonundan ayrılmaya değer mi bilmiyorum.

bilmiyorum arkadaşlar ama telfon her titremesinde tuş kilidi açmamda cık cık ses çıkarıyo , aslında pekte büyütülcek bişe değil ama ne bilm orjinalimi öyle diye merak ettim. Teşekkürler

kuvars10

Üye
Bende bu telden 2 tane aldım,kırmızı ve mavi.Mavi renk olanının kamera çerçevesi dediğiniz gibi oynuyor ses yapıyor fakat kırmızıda hiçbir sorun yok.Yalnız bide şu var kırmızı olanın şarjı maviye göre daha az gidiyor.Bana denk gelen iki renk arasındaki farklılık.

haytaefendi

haytaefendi

Üye
bnmde öle ama bi sıkıntısı yok ..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
ewt arkadaşım bendede öyleydi kapağın arkasından çerçevenin tutacaklarının altına çok küçük kağıt koydum düzeldi.artık benimde sinirimi bozmuyor:D

laveled

laveled

Üye
benim öle değildi garantiye gidnce yeni kapak yollamışlar yeni gelen sallanıyor

punisher123

punisher123

Üye
Konular: 34
Telefon: ev telefonu
Gsm: Avea
cecihierz telefon ev etelefonu hayran kaldım yha:kop::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt