Yeni... Nokia 5800 v50.0.005 Modifiye Firmware v5.0 (HACKED) (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Bosnalı86

Üye
Progam Süper :D Su var :D telefonu kapatıyom No Tuşuna uzun Sure Basıyom telefon Açılıyor :D bide :D telefonu kapatınça açtıkdan sonra Pın İstemıyor ama bataryayı cıkartınça iştıyor ilginc Ve Super özelikler Süper ama Su telefonu Açınça pın istememesi Saçma RomPatcher de hangi ayarı yapsak Bu Sorun Kalkar Pın kodu Istesın Lütfen yardım şimdiden teşekürler

Ben No tuşu ile açamadım dostum,senin cihazda bi sistem arızası falan olmasın :islik

Tracy35

Tracy35

Üye
telefonu usten kapatıyorsun ya kırmızı no tuşu basılı tutuyorum açılıyor peki system hatasi ise nasıl helletçez _?

hitachi

hitachi

Üye
Çok güzel bi paylaşım.Envanter arkadaşın verdiği efektleride ekledim süper oldu.Herkese tavsiye ederim.
Teşekkürler.

volkan_al

volkan_al

Üye
Arkadaşlar şimdi yükledim ve ilk izlenimim gayet hoş bir FW olmuş gerçekten hızlı ve görsel olarak bu zamana kadar yüklediklerim arasinda en iyisi. Denemenizi tavsiye ederim.

fatih82

fatih82

Üye
teşekkürler şuan yükledim bakalım neler var süper birşeye benziyor

Halim21

Halim21

Üye
kırmızı tema var mı içinde?

TPLay

TPLay

Üye
Gerçekten süper bir çalışma olmuş.paylaştığın için teşekkürler.ilk başta jaf ile normal flashladım.Symbian Planet 5th.mavi teması ve kurulu gelmesi gereken programlar gelmedi.sonrasında senin tarif ettiğin gibi dosyaları göstererek ve C0r olarak adını değiştirerek flashlayınca olması gerektiği gibi oldu.bu arada orjinal font ve takla atan tema efectini flashlamadan önce nokia editör ile V02 dosyasına gömüp öyle flashladım.açılış kapanış resimlerini de ovistore ve nokia hacked olarak düzenledim.Açılış sesini de değiştirdim.Süper bir modlu firmware oldu.Tekrar teşekkür ederim.kendim düzenlediğim bu V02 dosyasını da istek olursa gönderebilirim.
Bu arada kurulumdan sonra hard format atın ve hafıza kartınızı takın patches klasörü kendisi otomatik olarak oluşuyor ve yamalar kendiliğinden aktif olup auto özelliği kazanıyor.(hafıza kartınızı takmadan önce ya format atın ya da hafıza kartındaki tüm sistem dosyalarını silin)
--------------- Ekleme ---------------

kırmızı tema var mı içinde?
kırmızı tema aslında var fakat jaf ile dosyaları elle göstererek kurulumda gizli kalıyor.bunu da 5800 a ait orjinal temaları google da aratarak ulaşabilirsin.hatta forumda da mavi-kırmızı-siyah .sis dosyaları olarak verildi diye biliyorum.bu firmware i kurmaya niyetlenip de bulamadığın takdirde elimde orjinal olan bu dosyalar var,gönderebilirim.

Halim21

Halim21

Üye
Gerçekten süper bir çalışma olmuş.paylaştığın için teşekkürler.ilk başta jaf ile normal flashladım.mavi tema ve kurulu gelmesi gereken programlar gelmedi.sonrasında senin tarif ettiğin gibi dosyaları göstererek ve C0r olarak adını değiştirerek flashlayınca olması gerektiği gibi oldu.bu arada orjinal font ve takla atan tema efectini flashlamadan önce nokia editör ile V02 dosyasına gömüp öyle flashladım.açılış kapanış resimlerini de ovistore ve nokia hacked olarak düzenledim.Açılış sesini de değiştirdim.Süper bir modlu firmware oldu.Tekrar teşekkür ederim.kendim düzenlediğim bu V02 dosyasını da istek olursa gönderebilirim.

kırmızı tema aslında var fakat jaf ile dosyaları elle göstererek kurulumda gizli kalıyor.bunu da 5800 a ait orjinal temaları google da aratarak ulaşabilirsin.hatta forumda da mavi-kırmızı-siyah .sis dosyaları olarak verildi diye biliyorum.bu firmware i kurmaya niyetlenip de bulamadığın takdirde elimde orjinal olan bu dosyalar var,gönderebilirim.

Anladım dostum.hani animatörün v40'a yaptığı bir sistem vardı ya.onun yazı fontu çok hoşuma gitti.acaba o yazı fontunu sisteme atarak burada paylaşabilir misin? ve tabiki kırmızı tema da :)

Yada dostum sen şu dosyaları hemen burda paylaşabilir misin? sana zahmet :)

TPLay

TPLay

Üye
animatör arkadaşın kullandığı bir kaç font vardı tam olarak hangisini istediğini anlayamadım.bir resimle örnek olarak gösterirsen senin için içinde kırmızı temanın da gömülü olduğu bir firmware hazırlayabilirim.
Yalnız burada dikkat etmen gereken nokta flashlamada dosya ismini C0r olarak değiştirmen ve dosyaları tek tek elle göstermen.elle göstermeden direkt flashlama yaparsan zaten senin bahsettiğin orjinal kırmızı teman kurulu olarak gelecek.Nasıl bir kurulum yapmak istediğini elle mi yoksa normal mi;bunu belirledikten sonra firmwareni hazırlamaya gayret ederim.bir de font unu örneğini göstermen kaydıyla.

EKLEME;
Mesajımı gönderdikten sonra gördüm.dosyaları istemişsin.hemen gönderiyorum.

Halim21

Halim21

Üye

Dostum bak bu resimdeki yazı fontu.istediğim bu.
Flashlama işlemini de istediğin şekilde hazırlayabilirsin.Ben her iki şekilde de kurabilirim. Şimdiden teşekkür ederim :)

TPLay

TPLay

Üye
Tamam dostum az biraz bekle 15 dk kadar :D

Halim21

Halim21

Üye
ok dostum.şimdiden teşekkür ediyorum :D

:islik

TPLay

TPLay

Üye
ok dostum.şimdiden teşekkür ediyorum :D

:islik

dostum beş dakkaya hazır upload ediyorum şu anda.fontu bulmam biraz zamana aldı.ayrıca senin için strippes red temasını da entegre ettim.

dostum beş dakkaya hazır upload ediyorum şu anda.fontu bulmam biraz zamana aldı.ayrıca senin için strippes red temasını da entegre ettim.

buyur dostum :)

Halim21

Halim21

Üye

Yaw dostum sen ne kadar iyi bir insansın :) valla bu gece gece bi dünya zahmete girdin.Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.Allah senden razı olsun :op:

dostum bende müzisyenim.

[email protected] ne zaman müzik ile ilgili herhangi birşeye ihtiyacın olursa çekinmeden yazabilirsin :)

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım yardımcı olurmusun ben MCU YA tıkladığımda program kapanıyor ne yapmam lazım...teşekürler...

TPLay

TPLay

Üye
Yaw dostum sen ne kadar iyi bir insansın :) valla bu gece gece bi dünya zahmete girdin.Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.Allah senden razı olsun :op:

dostum bende müzisyenim.

[email protected] ne zaman müzik ile ilgili herhangi birşeye ihtiyacın olursa çekinmeden yazabilirsin :)

Ne demek inşallah istediğin gibi olmuştur.MSN ye ekleyeceğim,sonucu bildirirsen sevinirim.1 saat kadar buralardayım.
arkadaşım yardımcı olurmusun ben MCU YA tıkladığımda program kapanıyor ne yapmam lazım...teşekürler...
birçok sebebi olabilir,driverların eksik olabilir veya win7 kullanıyorsan xp sp3 uyumluluk moduna alman gerekebilir.

Halim21

Halim21

Üye
Ne demek inşallah istediğin gibi olmuştur.MSN ye ekleyeceğim,sonucu bildirirsen sevinirim.1 saat kadar buralardayım.

ok dostum bi yükliyim sonucu bildireceğim :)

Dostum telefon harika oldu ya.Deli bişeye dönüştü vallaha :)
attığın tema mükemmel.yalnız yazı fontunda hiçbir değişiklik olmadı.bişey olmaz artık can sağlığı :)

Bu arada ben hack dosyalarını felan kullanmasını bilmiyorum.Ne neye yarıyor.flashı attıktan sonra başka bişey yapmama gerek var mı? aktif hale getirmem gereken uygulamalar felan.

mustafaaydin90

Üye
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

arkadaşlar bu hatayı alıyorum lütfen bi yardım edin
birde JAF ta cnt yi seçerken rofs3.fpsx dosyasını bulmuyor
ancak ben rofs3 dosyasını cnt yazısının üstüne sürükleyip bıraktığımda cnt seçenegini seçtiğimde görüyo
yardım edin halledelim şu işi

TPLay

TPLay

Üye
ok dostum bi yükliyim sonucu bildireceğim :)

Dostum telefon harika oldu ya.Deli bişeye dönüştü vallaha :)
attığın tema mükemmel.yalnız yazı fontunda hiçbir değişiklik olmadı.bişey olmaz artık can sağlığı :)

Bu arada ben hack dosyalarını felan kullanmasını bilmiyorum.Ne neye yarıyor.flashı attıktan sonra başka bişey yapmama gerek var mı? aktif hale getirmem gereken uygulamalar felan.

dostum önceki sayfadaki mesajımda dediğim gibi hafıza kartına format attıktan sonra veya sistem dosyalarınaı sildikten sonra tele taktıysan patches klasörü oto oluşuyor ve yamalar aktif ve auto hale geliyor.extra birşey yapmana gerek yok. sonrası telefonundan keyif almaya bak :)
birazdan yatacağım.ancak akşamdan sonra foruma girerim devam ederiz.ayrıca şimdi tekrar kontrol ettim senin istemiş olduğun ince harfli fontu yüklemişim.bir yanlışlık varsa dediğim gibi yarın akşam devam ederiz.şimdilik hoşçakal.

EKLEME : Bu arada kurulumdan sonra hard format atın ve hafıza kartınızı takın patches klasörü kendisi otomatik olarak oluşuyor ve yamalar kendiliğinden aktif olup auto özelliği kazanıyor.(hafıza kartınızı takmadan önce ya format atın ya da hafıza kartındaki tüm sistem dosyalarını silin)

PRESS POWER ON NOW!

ancak ben rofs3 dosyasını cnt yazısının üstüne sürükleyip bıraktığımda cnt seçenegini seçtiğimde görüyo

1.sorun için : açma tuşuna hafifçe dokun
2.sorun için : dediğin dosyayı bulması için açılan pencerenin altında dosya türlerinden tüm dosyalar (ALL FiLES) seçeneğini seçmelisin

Halim21

Halim21

Üye
PRESS POWER ON NOW!

Telefonu pc suite modunda bağla ve bağlı iken kapat..Flash atma işlemi sırasında PRESS POWER ON NOW! dediğinde açma/kapama düğmesine sadece 1 defa bas.elini üzerinde tutma sadec 1 defa..

rofs3 dosyasına gelince.dosya görünmüyor ama sen aşağıdaki seçenekten CNT4 yazıyor galiba, onu ALL FİLES olarak değiştir o zaman görünür..hadi kolay gelsin. :)

dostum önceki sayfadaki mesajımda dediğim gibi hafıza kartına format attıktan sonra veya sistem dosyalarınaı sildikten sonra tele taktıysan patches klasörü oto oluşuyor ve yamalar aktif ve auto hale geliyor.extra birşey yapmana gerek yok. sonrası telefonundan keyif almaya bak :)
birazdan yatacağım.ancak akşamdan sonra foruma girerim devam ederiz.ayrıca şimdi tekrar kontrol ettim senin istemiş olduğun ince harfli fontu yüklemişim.bir yanlışlık varsa dediğim gibi yarın akşam devam ederiz.şimdilik hoşçakal.

EKLEME : Bu arada kurulumdan sonra hard format atın ve hafıza kartınızı takın patches klasörü kendisi otomatik olarak oluşuyor ve yamalar kendiliğinden aktif olup auto özelliği kazanıyor.(hafıza kartınızı takmadan önce ya format atın ya da hafıza kartındaki tüm sistem dosyalarını sil

1.sorun için : açma tuşuna hafifçe dokun
2.sorun için : dediğin dosyayı bulması için açılan pencerenin altında dosya türlerinden tüm dosyalar (ALL FiLES) seçeneğini seçmelisin

Benden hızlı çıktın dostum yaw.:d: tebrikler :oke:

Tamam dostum yeni jeton düştü.ben şimdi rehber yedeğini felan alıp karta da tele de bi tokat atayım.eminim kendine gelecektir :D

evet formattan sonra tel kendine geldib:)

Dostum yazı fontu çok güzel ama problem var.Kesikler var,türkçe karakter sorunu oluşuyor ı yerine i çıkıyor ve qwerty kalvyenin şemasını da bozuyor.mecburen orijinal fontu geri yükleyecez..sanırım E resource klasörüne direkt fonts klasörü açp kullanırsak olur.

oorijinal yazı fontunu ekledim fakat halen tam ekran qwerty klavyede bi sorun var. hani harf kutunun içinde olur ya.işte o kutucuklar yok.harfler ortalıkta başı boş dolanıyor..Böyle bir sorun sizde de var mı?

Üst Alt