Mahalledeki Olaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Mahalledeki Olaylar
Dün mahallece 29 kişi toplandık ve geleneksel taso turnuvası yapmaya karar verdik. Yalçınla ben ortaktım ve 4-5 çocuğu eledikten sonra deli cafer tam 28975 tasoluk serisiyle karşımıza oturdu.Deli cafer ortaklarıyla puhahaha diye bize bakıp kopuyorlardı.Yalçın buna çok sinirlendi ve deli caferin battal boy taso poşetine 8 ila 10 kez tekme attı.Deli cafer çok sinirlenmişti ve yalçına bütün gücüyle vurdu.Boooom diye bir ses geldi ve yalçının kaburgası kırıldı.9 sokak öteden koşan Tugay sesi duymuş olmalı ki hayyttt o neydi layyn diye mahalleye daldı ve yalçını yerde gördü. Bunu hangı dangalak yaptı diye bağırdı ve deli cafer ben lan noluceks dedi. Tugayda deli caferin annesine küfrederek ahanda bunlar olacak dedi ve cebinden çıkardığı tornavidayı işte bunu bizim sanayiden çaldım diyerek hihihahah diye deli cafere sapladı deli cafer naptın lan sen ayı dedi ve köşeye giderek oturdu.Sonra biz yalçını kaldırdık ve birşeyin varmı diye sorduk. Yalçında birşeyim yok birazdan geçer dedi. Ama tugay aldırmadı ve bir koşuya hemen eczaneden aspırın aldı ve yalçına içirdik.Yalçın işte şimdi daha iyiyim ulan cafer sonun geldi diyerek cafere bütün gücüyle daldı.Deli Caferin hertarafı kanrevan içerisindeydi ve yalçınla birbirlerini çok seviyorlardı mahallece onlara eski anılarından bir kaç şey anlattık ve mahallemizde duygusal anlar yaşandı. Ağlayarak birbirlerine sarıldılar ve tüm mahalle ayakta alkışladık.Olay bölgesinden ayrılınca tugaya neden deli cafere kafa tuttun diye sorduk ve sanayideki patronun tugayın canını sıktığını öğrendik ve yarın sanayiyi basma planları yapıyoruz.Sizce mahallecekmi basalım yoksa 3 kişi yalçın tugay ben gitsek yetermi ? Yardımlarınıza mhtacm

'Davut

'Davut

Üye
Sitenin delisi olarak kabul görecen nerdese herkes tarafından ...:ehe

Buralarda yıpranma sen ağa...:kop:

Bu arada kaçınçı taso turnuvası Geleçek seferkine bizim mahalledekileride toplarım büyük bir turnuva olur ...:kop: Bence sanaiiye kendin git Bu hayal gücü ile baya iş yaparsın...:kop:Bana inan...:kop:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
numune geldi

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Şuan yalçın tugay ve ben sanayiyi basma planları yapıyoruz

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:ehe

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:ehe

'Davut

'Davut

Üye
Yanlışmıyım Onur bir Video Güzel olmaz mı?:kop:

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Düşünüyoruz. Video çekebiliriz.

Şimdi sanayiyi basmaya gidiyoruz. Elimizde fotoğraf makineleriyle.. Mahalleden iki eleman aldık Görüntüyü onlar üstleneceklermiş. Buradan Teşekkür ediyorum. Deli cafer ve Brezilyalı muzaffere 1 saat sonra videoyu getireceğim

'Davut

'Davut

Üye
Peki basmaya gidiyorsunuz niye daha onlinesın...:kop:

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar açıktı şimdi anlatıcam. Arkadaşlar çok kötü şeyler oldu birazdan anlatıcam

'Davut

'Davut

Üye
Merakla bekliyoruz...:kop:

Sen bir grup açsana hayran grubu...:kop:Çok fazla hayranın olur...:kop:

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Davut™;2260296' Alıntı:
Merakla bekliyoruz...:kop:

Sen bir grup açsana hayran grubu...:kop:Çok fazla hayranın olur...:kop:

Çok iyi bir fikir, hemen üye olurum :kop::kop:

'Davut

'Davut

Üye
Bak gördün mü Hemen hayran kitlen oluşmaya başladı...:kop:

Belki bir gün imza günü yaparsın...İzdaham oluşur...:kop:

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Geçen günkü olayda peşimize polisler takılmıştı ve Tugay ben Yalçın Bütün çakılarımızı kaybetmiştik Bugün paramızda yoktu. Hemen bir seyyar satıcı gördük çakıların en krallarını gözümüze kestirdik. Sonra yaşlı adama yalçın hacı bunlar kaça yaa dedi. Yaşlı adamda 5 lira yeğen dedi. Yalçında Küfrederek hadi len ordan başlarım 5ine 3üne diyerek tezgahı dağıttı ve 3 tane çakıyı alıp yanımıza geldi. Çok yorulmuştu ve yaşlı amca yerde öylece yatıyordu birden cafer amcam aklıma geldi ve empatı yaparak onu cafer amcamın yerine koydum. Vicdanım sızladı gidip kaldırsakmı diye bizimkilere sordum ve daha sanayiyi basıcaz duygusala bağlama lean dediler ve silkinip kendime geldim. Kamerayı hazırda bulunduran Deli Cafer ve Brezilyalı Muzaffer hemen Çekimi başlattılar ve bizde sanayi patronuna ağalık taslamaya başladık.Patron adamlarını çağırdı ve Dev 8 tane adam karşımıza geldi.Bizde noluyo lan teker teker gelin soysuzlar deyip kendi üsllubumuzca kfa tuttuk.8 adam Tugayı kollarından ve bacaklarından tutup aşşağı bodrum kata kazan dairesine götürdüler. Şuan telefondan bunları yazıyorum ve bizide duvara halatla bağladılar.Ne Video çekebiliyoruz nede birşey yapabiliyoruz. Bodrum kattan tugayın çığlıklar içerisinde Ahhh Uhhh Anammmm Yapmayın Abilerrr Diye yakarışlarını duyuyoruz.İnşallah çocuğun namusunu kirletmiyorlardır. İnşallah işkenceden dolayı o sesleri işitiyoruzdur Elimiz kolumuz bağlı hiçbirşey yapamadığımızdan dolayı içimiz sızlıyor. Şuan Yalçın keşke o yaşlı amcayı kaldırsaydık bence bu Allah tarafından bir ceza olabilir diye söyleniyor.

Yardım edin lütfen. 155 Polis İmdatı aradım. bana senmisin lan yine ne işletion olum 1500üncü araman sapıkmısın psikopatmısın bırak lan artık bizi dediler ve bende ulan sizin teşkilatınızı s.......im dedim ve suratıma kapadılar.

'Davut

'Davut

Üye
Yardım edin lütfen. 155 Polis İmdatı aradım. bana senmisin lan yine ne işletion olum 1500üncü araman sapıkmısın psikopatmısın bırak lan artık bizi dediler ve bende ulan sizin teşkilatınızı s.......im dedim ve suratıma kapadılar.

Çok Ayıp etmişler sana karşı...:kop:

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi biz Sanayidekilerden özür diledik ve şuan itibariyle evdeyim nasıl kurtuldunuz dersenız tugay aşşağıda işi halletmiş sorduk ama nasıl hallettiğini söylemedi utanıyorum kapayın bu konuyu dedi ve anlayışla karsılayıp kapadık.

'Davut

'Davut

Üye
Çovouğun üstüne gitmeyin fazla...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sıktın ama bir yere kadar...
Işin b*kunu çıkarmamak lazım ...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:kop::kop::kop::d::d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...