crazyjack
Üye
Mahalledeki Olaylar
Dün mahallece 29 kişi toplandık ve geleneksel taso turnuvası yapmaya karar verdik. Yalçınla ben ortaktım ve 4-5 çocuğu eledikten sonra deli cafer tam 28975 tasoluk serisiyle karşımıza oturdu.Deli cafer ortaklarıyla puhahaha diye bize bakıp kopuyorlardı.Yalçın buna çok sinirlendi ve deli caferin battal boy taso poşetine 8 ila 10 kez tekme attı.Deli cafer çok sinirlenmişti ve yalçına bütün gücüyle vurdu.Boooom diye bir ses geldi ve yalçının kaburgası kırıldı.9 sokak öteden koşan Tugay sesi duymuş olmalı ki hayyttt o neydi layyn diye mahalleye daldı ve yalçını yerde gördü. Bunu hangı dangalak yaptı diye bağırdı ve deli cafer ben lan noluceks dedi. Tugayda deli caferin annesine küfrederek ahanda bunlar olacak dedi ve cebinden çıkardığı tornavidayı işte bunu bizim sanayiden çaldım diyerek hihihahah diye deli cafere sapladı deli cafer naptın lan sen ayı dedi ve köşeye giderek oturdu.Sonra biz yalçını kaldırdık ve birşeyin varmı diye sorduk. Yalçında birşeyim yok birazdan geçer dedi. Ama tugay aldırmadı ve bir koşuya hemen eczaneden aspırın aldı ve yalçına içirdik.Yalçın işte şimdi daha iyiyim ulan cafer sonun geldi diyerek cafere bütün gücüyle daldı.Deli Caferin hertarafı kanrevan içerisindeydi ve yalçınla birbirlerini çok seviyorlardı mahallece onlara eski anılarından bir kaç şey anlattık ve mahallemizde duygusal anlar yaşandı. Ağlayarak birbirlerine sarıldılar ve tüm mahalle ayakta alkışladık.Olay bölgesinden ayrılınca tugaya neden deli cafere kafa tuttun diye sorduk ve sanayideki patronun tugayın canını sıktığını öğrendik ve yarın sanayiyi basma planları yapıyoruz.Sizce mahallecekmi basalım yoksa 3 kişi yalçın tugay ben gitsek yetermi ? Yardımlarınıza mhtacm