crazyjack
Üye
elektrik direğine çarpan genci öldürdük
arkadaşlar merhaba bgün işler çok karıştı cafer ben yalçın tugay sanayide ustaya yardım ediyoruz işte ben içerde penseyi arıorum derken dışarda bi bağırtı çağırtı oldu bi baktım yalçın tugay cafer bir olmuşlar yaşlı 80 90 yaşlarında bi adama tekme tokat dalıolar mevzuyu öğrenmeye gidincede orda durumu öğrendim bizim ustaya bir grup genç küfretmişler sonra bende hızımı alamadım ve adamın hayalarına var gücümlen tekmeledim kendime gelince durunnn lann diye bağırdım yalçınlar yoldan geçen yaşlı adama yanlışlıkla dalmışlar yaşlı dayının ağzı burnu kan tabi dedim noldu yaşlı amcada bu çocuklar dedi ve bayıldı sonra yalçın kafasından tuttu bende ayakklarından tuttum bodruma attık adamı derken arabaya atladık çocukları bulmaya gittik direksiyonda yalçın vardı sanayininde vermiş olduğu stresle arabayı deli gibi sürüodu bi anda bi genç önümüze çıktı sonra yalçın çocugu çarparak durdurdu derken çocuk bi anda belini tutarak ayağa kalktı ve napıosun lan hayvan yavas olsana dedi bende kötü konuşma lan dedim ve bi anda çocuk boğazıma sarıldı sonra usta arkamızdan koşarak küfredenlerin birisi buydu diye haber verdi meğersem diğerleri topuklamış sonra çocuk bi anda paniğe kapıldı derken yalçınla tekrar arabaya atlayıp çocugun üzerinden geçtik çocuk sinirlenmiş olacakkki cama tutundu ve yalçını öldürecekmiş gibi bakıodu artık yalçın çocuk yüzünden önünü göremiodu ve düşsün diye arabayı sağ sol yaptı işe yaramadı derken bende silecekleri açmasını önerdim yalçında silecekleri açtı ama çocuk hala sımsıkı tutunuodu bırakmadı sonra yalçınnında artık gözü döndü ve torosla 180e bastı elektrk direğine dğru gitti ve son anda direksiyonu kırdı çock elektrik direğine takıldı derken bende aynadan bakıodum bi baktım çocuk rokcular gibi kafasını bacağını sallayarak elektirğe tutuldu allalalalallalalalallala diye bağırmaya başladı ve yalçın bu sese daha fazla dayanamayacağını söyleyerek torpido gözünden coltu çıkartı ve kafadan tek kurşunla çocugu aldı sonrasında koltuğa oturarak bi oh çekti ve eve döndük şuan yaptıklarımızın hepsi gözümüzün önünden film karesi gibi geçio sizce ne yapmalıyız antidepresan kullanmalımıyız arada mevzusu geçince atıorum çok pişmanız doktor tavsiyesi olmadan kullanmıyorz yardm edn

Maxihort ekibi