5800 ekran için yardım lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran için yardım lütfen :(
arkadaşlar 5800'ımın ekranında çizikler olduğu icin yeni yan sanayi kapak aldım sadece ekran bölümünü takmak istedim aşağıyada resmi ekledim görebilirsiniz fakat icini actığımda ekranın yapışık oldugunu gördüm kavlattım yeni aldığım resimdeki ekranı koyunca yapışık olmadığı icin durmuyo dokunmatiği mahvoldu gibi kafayı yiycem ya nasıl takıyosunuz bu ekranı offf :ağlarım:

Uploaded with

kaan-gsm

kaan-gsm

Üye
çift taraflı bant denedin mi ?

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
yok denemedim kardes paketin icinden cıkmadı oyle bisey ama aldıgımı varsayarsak yapıştırırken iskence gibi hava kabarcıkları olur mutlaka hadi bunda olmasa bunu telefonun dokunmatik yerine yapıştırıken olur nasıl yapmalıyım nolur yardım edin

kaan-gsm

kaan-gsm

Üye
ekran bölümüne değil sadece plastik bölümlerine uygula önceki gibi durur büyük ihtimal cıkardıgın kapaktada bant kullanılmıstır nerelerinde yapışkan var bak aynı yerlere uygula

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
her köşesinde kullanılmış sadece kenarları değil yani tamamı yapışkandı çıkardığım bunda yapışkan yok uff araştırdım galiba 100 tlye touchpadını değiştimem gerekiyo napıcam simdi hay elim kırılsaydıda çıkarmasaydım ya:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun. Senin hatan bize ders oldu, başkalarının canı yanmaz inşallah. Bir telefon tamircisiyle görüşmeni öneririm, muhakkak o ekranda kullanılan ayrı bir yapıştırıcı var.

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
oof of bu dokunmatiklerin ben taa.. sinir oldum ya kapağı değişmez, çizilir bu ne ya o kadar ozen gosterdik genede cizildi bi çizilen yerini değiştirmek için her sefer 100 tlmi vercez bida dokunmatik neyim almam ben ya nerden aldım şunu!

ystanblue_1910

ystanblue_1910

Üye
Geçmiş olsun. Senin hatan bize ders oldu, başkalarının canı yanmaz inşallah. Bir telefon tamircisiyle görüşmeni öneririm, muhakkak o ekranda kullanılan ayrı bir yapıştırıcı var.

aynen kardeş bize ders oldu :D sanada büyük geçmis oLsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt