5800 V50 Dokunmatik Ekran Sorunu -->

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
5800 V50 Dokunmatik Ekran Sorunu -->
Ben 5800 v50 yükledikten sonra telefonuma dokununca algılamamaya başladı. Örneğin, "Seçenekler" diyorum. Mesajları açıyor. Tekrar Firmware'ı yükledim. Yine aynı sorun. Maviydi, Kırmızı yaptım yine aynı.. Bütün bunlar güncellemeyi yükledikten sonra oldu. Bu konuyu sizi uyarı amaçlı açtım. Güncellerken dikkat edin. Daha sonra sizde pişman olmayın! :vur

petrucci82

petrucci82

Üye
hard format attın mı?

emretwoolf

emretwoolf

Üye
sen neden uğrasıyordunki? ver servise yapsın sorun çıkarsa sölersin düzeltsinler işleri ne.
okudum buraları kendi yapmaya çalışanlar sırf sorun. bende az önce verdim servise 2saate kalmaz alıcam bakalim.

ve78el

ve78el

Üye
bence de sevise ver arkadaşım uğraşmaa :oke:

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Servise verdim arkadaşlar. Paramı geri almaya çalışıcam. O parayla'da Monte almayı planlıyorum.. :oke:

bozic

Üye
bu yazılımsal bir sorun bundan para iadesi alamazsın...möonte 5800 yanına yaklaşamaz özellik olarak...sen onca zaman teli kullanıcaksın sonra bırkere servısı verıp soıle sole dıyıp paranı gerı alıcaksın cok zekiymişsin biz bunu dusunememısız...

zwangless

zwangless

Üye
En kolay iş tekrar güncellicekler ve haliyle sorun çözülecek. Sen ise komik hayallerine veda edeceksin.

tuşbaşehri

Üye
v50yi asla yüklemeyim pişman olursunuz müzük çalar haricinde farklılık yok ancak ekran algılaması çok düşüyor v60 çıkana kadar kullanacaz ne yapalım siz sakın yüklemeyin üzülürsünüz

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
bu yazılımsal bir sorun bundan para iadesi alamazsın...möonte 5800 yanına yaklaşamaz özellik olarak...sen onca zaman teli kullanıcaksın sonra bırkere servısı verıp soıle sole dıyıp paranı gerı alıcaksın cok zekiymişsin biz bunu dusunememısız...

En kolay iş tekrar güncellicekler ve haliyle sorun çözülecek. Sen ise komik hayallerine veda edeceksin.

Zaten daha önce de sorunu vardı. Aynı garantiye 4 kere gitti.

orhaan48

orhaan48

Üye
v50yi asla yüklemeyim pişman olursunuz müzük çalar haricinde farklılık yok ancak ekran algılaması çok düşüyor v60 çıkana kadar kullanacaz ne yapalım siz sakın yüklemeyin üzülürsünüz
arkadaşım konu hakkında acemisin ve ahkam kesiosun yazılım güncelleme herzaman sorun giderir farklılığa gelince menüde dokunup aşağı yukarı çekersen kinetıc scroll oldunu anlarsın,görürsün; cihazda hızlanma ve dokunma hasasiyeti biraz daha artırılmış durumda bütün bunları farkedemediysen anlamıyorsun bu işlerden

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
uygulamalar galerı ve işlem kaydına gırmek ıstedıgımde ekran kayıyor bı kaç kere dokunmam gerekıyor neden bılen var mı? sag taraftakılerde oluyor böyle, solda sorun yok.. format attım tekrar guncelledım sonuc aynı :( eskı sürüme nasıl dönebılırım..

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar galerı ve işlem kaydına gırmek ıstedıgımde ekran kayıyor bı kaç kere dokunmam gerekıyor neden bılen var mı? sag taraftakılerde oluyor böyle, solda sorun yok.. format attım tekrar guncelledım sonuc aynı :( eskı sürüme nasıl dönebılırım..

Evet bende de aynı sorun var işte. Şu an hala serviste. Hiçbir cevap gelmedi. Kaymakamlığa şikayet etmeyi düşünüyorum...

Progressivity

Progressivity

Üye
kaymakamlığa mı

ribatz

Üye
ARkadaşlar V50 Yükledim.ve kendim yükledim ama hiç bir sorun yok telefonda.Artı çok hızlandı ve müzik çalarda göze çarpan deişiklikler var.Şiddetle tavsiye ediyorum

kuluncak

Üye

v60 ın çıkacağını nereden çıkarttın, ayrıca v60 içinde bir sürü şey söylenecek ve sen v 70 i bekleyeceksin. derken v80, v90, ...

destroy116

destroy116

Üye
Ben otomatik güncelleme yaptım gayet güzel hiçbir sorun çıkmadı 2 haftadır kullanıyom.:oke:

yousen

Üye
arkadaşlar v50 sakın yüklemeyin berbat bir versiyon kinetic kaydırmaya aldanıp yükledim dokunmatik berbat oldu hele de titreşim seviyesi çokk kötü
Dokunmatiğe 3-4 kere basmadan algılamıyo titreşimde sanki kafayı yedi 2-3 kere titriyoo bi basışta v30 daki titreşim tokluğu yok saçma sapan bişey yapmışlar

Progressivity

Progressivity

Üye
sen hard format atacaksın kardeşim v50Yi yükledikten sonra

karkarkara

Üye
Biz yaptık bir sakıncasını görmedik sende anormal bir durum olmuş servise ver düzelmesini bekle veya ekran kalibrasyonu bir yap bakalım olacak mı...

Üst Alt