sa arkadaşlar ben 5800 aldım.tel gayet sper.ama ekranı aşağı yukarı kaydırdıktan sonra yada kaydırmadığım zaman galeriye tıklıyorum ekran aşağı yukarı kayıyo.uygulamalara girerkende oluo.ama arada yapıo.bu benim telefonun bi sorunumu yksa genelde mi vr.lütfen yardım![]()
(ama tırnak veya kalemle değil )sadece bu üç menüde yapıyor.Deneyin ve şok olun
Zaten daha önce de sorunu vardı. Aynı garantiye 4 kere gitti.

aynı dediğin olay bendede vardı sadece siyah yerde gözüküyordu sol alt köşede bir tane sanırım toz değil ölü pixel garantiye verdim.matrax-0052 kardes'm bu bnm 5800da ekranin kosesinde 2 tane nokta var.sadece siyah yerde gzukuo.beyaz yerde yok.video izlerkende rahatsiz etmio ama kafama takildi sana sorim dedim.onceki konuda aydinlattigin gibi bundada aydinlatirsan cok memnun olucam simdiden tesekkurler kardesim![]()
matrax-0052 kardes'm bu bnm 5800da ekranin kosesinde 2 tane nokta var.sadece siyah yerde gzukuo.beyaz yerde yok.video izlerkende rahatsiz etmio ama kafama takildi sana sorim dedim.onceki konuda aydinlattigin gibi bundada aydinlatirsan cok memnun olucam simdiden tesekkurler kardesim![]()
valla üzerinde toz bile bulunmayan 1 aylık 5800ı göndermiştim geldiğinde telefon 10 yıl yaşlanmıştı heryeri çizik,ekranın içi tozla dolu,vidaları yalama olmuş(valla ben içini açsaydım onlardan temiz kapatırdım vidaları).Genpayı vs.. bilmiyorum ama kvk ise durum böyle.Bana sorarsan 2 tane nokta için cihazı açtırma derim ama sen bilirsin gönderirsende arızası basit lcd ekran değiştirirler ölü pixel sorunu kalmaz ama diğer söylediim durumlar ortaya çıkar.aynı dediğin olay bendede vardı sadece siyah yerde gözüküyordu sol alt köşede bir tane sanırım toz değil ölü pixel garantiye verdim.
Hep aynı yerde ve sürekli görünüyorsa maalesef ölü pixeldir.Garantiye gönder diyeceğim ama telin kvk garantili ise göndermeden önce 2 kez düşün,valla üzerinde toz bile bulunmayan 1 aylık 5800ı göndermiştim geldiğinde telefon 10 yıl yaşlanmıştı heryeri çizik,ekranın içi tozla dolu,vidaları yalama olmuş(valla ben içini açsaydım onlardan temiz kapatırdım vidaları).Genpayı vs.. bilmiyorum ama kvk ise durum böyle.Bana sorarsan 2 tane nokta için cihazı açtırma derim ama sen bilirsin gönderirsende arızası basit lcd ekran değiştirirler ölü pixel sorunu kalmaz ama diğer söylediim durumlar ortaya çıkar.