Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slideIT s60v5 Signed Dokunmatik Klavye
Sponsorlu Bağlantılar
zirk32
Üye
güzel teşekkür ederim karşıyaka kardeşim
KarSıyaKa
Üye
Rica ederim
HÜSOLİNE
Üye
çok sağol
mert_535
Üye
Çok saol...
george138
Üye
türkçe versiyonundan haber çıkmadı mı acaba
KarSıyaKa
Üye
Daha çıkmadı. Bu kadar zor mu ya Türkçe karakter destekli program yazmak
i8910 kullanmadigim icin bilmiyorum.. ama s60v5 isletimli her telefona uyar sanirim..
futbol123
Üye
teşekkürler..
Sw33TyBoOY
Üye
Telefon Hackli değil programı sertifikalandırdım ama yüklenmedi 5800 Xm ... V50
V50 Hack yapamadığım için bi çok uygulama yükleyemiyorum yüklemek istediğim halde
Efeck
Ev Ekranları
İphone Tarzı Keyboard
vs vs bunların gibi bi çok şey ....
KarSıyaKa
Üye
Arkadaşlar dün bir sitede slideit için Türkçe dil desteği 2 haftaya kadar gelebilir diye haber okumuştum. Pek inanmasam da bir ümit bekliyorum
george138
Üye
Mesaj atın, baskı yapın Ben birkaç farklı mail adresinden Türkçe paketi çıkarmayacakmısınız diye sordum. Çıkarıcaz tabi ki diyorlar. Bol mesaj alırlarsa elleri hızlanır diye tahmin ediyorum.
callcium
Üye
sözde nisanın başında çıkacakı ses yok hala
alleqrolaw
Üye
ya arkadaslar bn bunu yukledm ama kuramadm yanı acıorum programı orda dasur keyboard ve nokıa keyboard var hangısıne tıklıcam
UntimeLy
Üye
başarılıymış
niccor13
Üye
Arkadaslar belli ki sadece ben mail atmamısım. Yorumları okudum mail atan çok arkadaşımız var bana da verilen cevapta cok yakın bir zamanda çıkacagi yazıyordu. İnşallah dedikleri doğrudur cünkü herkes bu klavyeyi sabırsızlıkla bekliyor.