slideIT s60v5 Signed Dokunmatik Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Dün tekrardan mail attım cevap gelmiş.

Dear Hüseyin

The Turkish language pack for Android has been released last week
For WM and Symbian it will release very soon !

Great Day,
DASUR TEAM

Çok yakında symbian için geliyormuş:oke:

Εthnic

Εthnic

Üye
bekliyoruz...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

george138

Üye
Ben de meaj attım yine. "Lan yine mi sen, tamam çıkarcaz sakin ol" dediler. Geliyo geliyo az kaldı.

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Baskı kurmadan çıkarmazlar:ehe:ehe

karcepoyt

karcepoyt

Üye
sagolasın

bertuhh

Üye
ya arkadaşlar bn yükledim prog. ramı ama bi değişiklik olmadı :( eski klavye çıkıo hala

george138

Üye
o değil de programın süresi de bitmiş yahu. deneme sürümü imiş meğer. sağlamını bulmak lazım türkçe paket ççıktı çıkacak, hazır olalım.

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

mustafa

mustafa

Üye
arapça desteği bile var türkçe desteği yok yaa :(

BATTY

Üye
çok iğrenç bi klavye adamı hasta ediyor signed diye yükledim sonra baktım bi şeye yaramaz sonra hemen sildim.yayınlayan arkadaş sağol yinede emek vermiş hakkını yememek lazım

safak1903

safak1903

Üye
teşekkürler...:oke:

mavikorsan250

mavikorsan250

Üye
tşkler bi deneyelim bakalım

george138

Üye
çok iğrenç bi klavye adamı hasta ediyor signed diye yükledim sonra baktım bi şeye yaramaz sonra hemen sildim.yayınlayan arkadaş sağol yinede emek vermiş hakkını yememek lazım

Bu haliyle kullanırsan hasta olursun, kendine dikkat et biraz. Sözlükle kullanılıyo bu program, işte o yüzdendri ki Türkçe sözlüğün çıkmasını bekliyoruz. İşte o zaman tadından yenmeyecek.

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel program n97 liler için süper bişi

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

ozmoz15

Üye
bu klavyeyi yükleyemiyorum.telefona atıyorum sonra kuruyorum.yüklendi diyor ama yüklenmemiş görünüyo.defalarca denememe rağmen aynı sorun.Yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

sorun halloldu.Teşekkürler.Bence çok kullanışlı

yunusmax

Üye
saol kardeş programı indirdim yükledim sanırım bütün harfleri büyük yazamıyoruz, baş harfler büyük oluyor...

Takipçi Satın Al

Üst Alt