Cep Vakit 2010! Artık ilçeler de var! tüm java modeller için!!!

Sponsorlu Bağlantılar

heroman33

heroman33

Üye
    Konu Sahibi
Cep Vakit 2010! Artık ilçeler de var! tüm java modeller için!!!
Cep Vakit 2010! Artık ilçeler de var! Önce programı aşağıdaki linkten indirip telefona kurun.Sonra ayarlardan il seçimine girip ilinizi seçin.Daha sonra ayarlardan ilçe ayarlarına girip bulunduğunuz ilçenin ezan vaktini seçtiğiniz ilden kaç dakika önce ya da sonra olduğunu ayarlayın. Bu kadar.

Namazda ruhun ve kalbin ve aklın büyük bir rahatı vardır. Hem cisme de o kadar ağır bir iş değildir. Hem namaz kılanın diğer mubah dünyevî amelleri, güzel bir niyet ile ibadet hükmünü alır. Bu surette bütün sermaye-i ömrünü, âhirete mal edebilir. Fâni ömrünü, bir cihette ibka eder.​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: moğol, byrmalkiz, didolini ve 53 diğerleri

mazlum1790

mazlum1790

Üye
teşekkür ederim

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Cep Vakit 2010! Artık ilçeler de var! Önce programı aşağıdaki linkten indirip telefona kurun.Sonra ayarlardan il seçimine girip ilinizi seçin.Daha sonra ayarlardan ilçe ayarlarına girip bulunduğunuz ilçenin ezan vaktini seçtiğiniz ilden kaç dakika önce ya da sonra olduğunu ayarlayın. Bu kadar.

CepVakit (190KB-MIDP2.0) - tıklayın​

Namazda ruhun ve kalbin ve aklın büyük bir rahatı vardır. Hem cisme de o kadar ağır bir iş değildir. Hem namaz kılanın diğer mubah dünyevî amelleri, güzel bir niyet ile ibadet hükmünü alır. Bu surette bütün sermaye-i ömrünü, âhirete mal edebilir. Fâni ömrünü, bir cihette ibka eder.​

nokia 5800 xm de calıstı ve güzel bir program teşk emegine saglık:oke:

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eline sağlık

heroman33

heroman33

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.
Bir Teşekkürü çok görmeyelim...

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Allah razı olsun...

necid

necid

Üye
Teşekkürler..

rewaz

Üye
Eski sürümü vardı.bununla karşılaşmam güzel oldu emegine saglık

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sürekli kullandığım bir uygulama, bu yıl diyanet takvimleri illere göre ayrıntılı çıkarınca, bu uygulamanın işi de zorlaşdı. Saat farkı girerek de olmuyor, kimi ezan 3 dakika farklı iken kimisi ise 2 dakika oluyor. Yeni versiyon için sağol.

heroman33

heroman33

Üye
    Konu Sahibi
Yinede birçok ilçede işe yarar.

samo31samo

Üye
Teşekkürler...

celali158

Üye
teşekkürler

sert_seri

Üye
çok ama çok tşkler Allah razı olsun 5800 da çalışıyor fakat kurulum esnasında internete bağlanması lazım .....

26halper

Üye
çok teşekkürler sağol varol

gokhanxwx

Üye
tşk

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

zoryuksel

Üye
emeğine saygı ellerine sağlık Allah razı olsun. i8910 a yükledim oldu. ezan vakitlerinde uyarı ver dedim inş. çalışır.ezan vaktine 3 saat 6 dakika var diyor.kıble tayinide yapıyor ama ben başaramadım pek anlayamadım nasıl yapılacağını. yükleme esnasında internete bağlanması gerekiyor wlan üzerinden bağlantı yaptım.

heroman33

heroman33

Üye
    Konu Sahibi
emeğine saygı ellerine sağlık Allah razı olsun. i8910 a yükledim oldu. ezan vakitlerinde uyarı ver dedim inş. çalışır.ezan vaktine 3 saat 6 dakika var diyor.kıble tayinide yapıyor ama ben başaramadım pek anlayamadım nasıl yapılacağını. yükleme esnasında internete bağlanması gerekiyor wlan üzerinden bağlantı yaptım.

Internet üzerinden bağlantı gerekmiyor. Daha fazla bilgi için adresine bakın...

karaman-355

karaman-355

Üye
teşekürler

kmealll

kmealll

Üye
işallah e

Takipçi Satın Al

Üst Alt