Cep Vakit 2010 - Namaz Vakitleri Cep Telefonunda - Tüm Java Modeller

Sponsorlu Bağlantılar

denmen1977

Üye
teşekküürler

mgta

Üye
linkler nerde kardeşşş.

ı_am_legend1

Üye
saolasın kardesım

özkan 71

özkan 71

Üye
çok çok saol teşekkürler

merd iven

merd iven

Üye
saol kardeş :)

--------------- Ekleme ---------------

çok güzel program :oke:

WormsOrginal

WormsOrginal

Üye
Arkadaşlar dün saatler 1 saat ileri alındığından dolayı Cep Vakit 2010 programının saati 1 saat geri kalmıştı.Bununla ilgili ayarlamayı denedim ve buldum şimdi telefonun saatiyle program saati aynı oldu.Program saatini düzeltmek için sırasıyla işlemleri yapalım.

Cep Vakit açtıktan sonra Menü-->Ayarlar-->Saat Ayarı-->Aktif Seçeneği seçilip işaretlenecek tamam dediğinizde "Uygulama hatası" geliyor. sorun değil Cep Vakitten çıkıp tekrardan açtığınız zaman saat halen değişmemiş bunun içinde son bir ayar daha var o da aynı yere "Saat Ayarı" bölümüne girip 0 yazan yerin sol tarafına 6'yı eklemek yani sonuç:60 oluyor.

"Saat farkını dakika cinsinden giriniz (eksi değer için başına - koyunuz)" tam altındaki 0 yazan kutuya 60 yazıyoruz ve program saati telefon saatiyle aynı namaz saatlerinden 1 saat geri kalmamış oluyoruz.Cep Vakit 2010 programının saati düzeldi, 31 Ekim'de saatler 1 saat geri alındığı zaman 60 yazdığımız yeri eski haline getirmek için --> ister 0 yapıp istersede "Pasif" seçeneğini işaretleyebiliriz.

Bu işlemleri yaparken eğer sizdede uygulama hatası geliyorsa sorun değil programdan çıkıp girdiğinizde sorunsuz bir şekilde açılıyor.

muhammed_ikbal

muhammed_ikbal

Üye
emeğinize sağlık

kocasahin

kocasahin

Üye
merhaba arkadar bu proğramı daha önce noki 6630 kullanıyordum ama samsung m8800 uyarım ayarları çalıştıradım bilen varmı acaba şimdiden teşekkür

samo31samo

Üye

Eline sağlık kardeşim...Çok işime yarayan bir program harika...
Yeni sürümünü hemen indireyim...

tevfik477

Üye
tsk

turkfalcon33

Üye
Allah hayrını kabul etsin
teşekkürler :)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Teşekkürler

kamuran 03

Üye
allah razı olsun

amed2134

Üye
tşkler

mustafa asci

Üye
tesekkurler

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Teşekürler i8910 sorunsuz oldu Allah razı olsun

metind

Üye
niçin bu tür proğramları daha basit indiremiyoruz. Dini proğrramlar indirmek için çok basit olsa dinimize hizmet daha güzel olmazmı

ertbar

Üye
samsung d880 telefonuma kurdum çalıştırdım, ancak gizle ye basıyorum bişi olmuyor, ancak çıkış yapabiliyorum

draymen58

Üye
ALLA razı olsun

Üst Alt