loverman41
Üye
arada kaldım resmen Yardım!!!!
kaptan ses sistemi alıcam dedim biriktirdim parayı 120 tl yeter şimdilik dedim bi araştırma yaptım 4 ürün arasında kaldım her birinin ayrı ayrı bide bilen arkadaşlar varsa yardım edin cuma günü istanbula gidip alıcam sistemi"23 nisan tatil hesabı" kararsız kaldığım sistemler
1. mikado md557
133 yazdığına bakmayın 125 e buldum kadıköyde
2.mikado md 558
bunuda 125 e buldum
3.mikado md 555
bu 90 tl biraz ucuz nedense?:S
4.creative a500
bunuda 100 tl ye buldum farklı bi yerden
5. creative m5300
hepsi bütçeme uyuyor istediğim hem düşük hem de yüksek seslerde sağlam buf yani bass vermesi
elimde soundblaster 5.1 ses kartı var ayrıca
kararsız kaldığım nokta mikadolar arasında iyi ler güzellerde freank aralığları düşün yani creativler 40 hz 20 khz arasında mikadolar 70-80 hz 20 khz neden bole bir fark var ve neyi değiştirir
kararsız kaldığım ikinci nokta a500 le m5300 arasındaki fark usta komedi neredeyse aynı modeller yahu:d
gelelim sonuca aga cuma gidicem istanbula eğer farklı bi yorum gelmezse alıcam mikado md 557 güzel görünüyor ama frekans aralığı endişelendiriyor beni bida ygs den sonra alıcam sağlam bişe yani bi yardım edin

speedy konulara yaptığın yorumlardan anladığım kadarıyla biliyorsun konuyu yardım edelim lütfen :d
1. mikado md557
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
133 yazdığına bakmayın 125 e buldum kadıköyde
2.mikado md 558
bunuda 125 e buldum
3.mikado md 555
bu 90 tl biraz ucuz nedense?:S
4.creative a500
bunuda 100 tl ye buldum farklı bi yerden
5. creative m5300
hepsi bütçeme uyuyor istediğim hem düşük hem de yüksek seslerde sağlam buf yani bass vermesi
elimde soundblaster 5.1 ses kartı var ayrıca
kararsız kaldığım nokta mikadolar arasında iyi ler güzellerde freank aralığları düşün yani creativler 40 hz 20 khz arasında mikadolar 70-80 hz 20 khz neden bole bir fark var ve neyi değiştirir
kararsız kaldığım ikinci nokta a500 le m5300 arasındaki fark usta komedi neredeyse aynı modeller yahu:d
gelelim sonuca aga cuma gidicem istanbula eğer farklı bi yorum gelmezse alıcam mikado md 557 güzel görünüyor ama frekans aralığı endişelendiriyor beni bida ygs den sonra alıcam sağlam bişe yani bi yardım edin

speedy konulara yaptığın yorumlardan anladığım kadarıyla biliyorsun konuyu yardım edelim lütfen :d