arada kaldım resmen Yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loverman41

loverman41

Üye
    Konu Sahibi
arada kaldım resmen Yardım!!!!
kaptan ses sistemi alıcam dedim biriktirdim parayı 120 tl yeter şimdilik dedim bi araştırma yaptım 4 ürün arasında kaldım her birinin ayrı ayrı bide bilen arkadaşlar varsa yardım edin cuma günü istanbula gidip alıcam sistemi"23 nisan tatil hesabı" kararsız kaldığım sistemler
1. mikado md557

133 yazdığına bakmayın 125 e buldum kadıköyde
2.mikado md 558

bunuda 125 e buldum
3.mikado md 555

bu 90 tl biraz ucuz nedense?:S
4.creative a500

bunuda 100 tl ye buldum farklı bi yerden
5. creative m5300

hepsi bütçeme uyuyor istediğim hem düşük hem de yüksek seslerde sağlam buf yani bass vermesi
elimde soundblaster 5.1 ses kartı var ayrıca
kararsız kaldığım nokta mikadolar arasında iyi ler güzellerde freank aralığları düşün yani creativler 40 hz 20 khz arasında mikadolar 70-80 hz 20 khz neden bole bir fark var ve neyi değiştirir
kararsız kaldığım ikinci nokta a500 le m5300 arasındaki fark usta komedi neredeyse aynı modeller yahu:d
gelelim sonuca aga cuma gidicem istanbula eğer farklı bi yorum gelmezse alıcam mikado md 557 güzel görünüyor ama frekans aralığı endişelendiriyor beni bida ygs den sonra alıcam sağlam bişe yani bi yardım edin :ağlarım::ağlarım::ağlarım::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::vur:vur:vur:vur:vur:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:hmmm:hmmm
speedy konulara yaptığın yorumlardan anladığım kadarıyla biliyorsun konuyu yardım edelim lütfen :d

EMRE4488

EMRE4488

Üye
kararsız kaldıgın 1 nokta :frekan aralıgı ne kadar düşerse bas sesilerini o kadar derinden alırsın yani bas tonlaması daha güzel olur ,ne kadar yüksek olursa tiz seslerini yani ince sesleri daha detaylı bir şekilde alırsın
2 nokta :İki üründe aynı ama bana göre kaliteli olan A500 modeli
3 . sü ise ben senin yerinde olsam logitech x530 modelini alırdım

ürünü incele buradan senin gösterdiklerinden üstün oldugunu göreceksin...
virde mikadoya felan para verme kesinlikle benden sana tavsiye bilgisayar için alacaksan logitrech x 530 modelini kesinlikle öneririm....
bak verdiğim sitede bir senin gösterdiğin ürünlerde kullanıcı yorumuna bak birde benim gösterdiğim üründeki kullanıcı yorumuna bak oradan kendine bir pay çıkar hangisi kafana yatıyorsa onu al...

loverman41

loverman41

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldıgın 1 nokta :frekan aralıgı ne kadar düşerse bas sesilerini o kadar derinden alırsın yani bas tonlaması daha güzel olur ,ne kadar yüksek olursa tiz seslerini yani ince sesleri daha detaylı bir şekilde alırsın
2 nokta :İki üründe aynı ama bana göre kaliteli olan A500 modeli
3 . sü ise ben senin yerinde olsam logitech x530 modelini alırdım

ürünü incele buradan senin gösterdiklerinden üstün oldugunu göreceksin...
virde mikadoya felan para verme kesinlikle benden sana tavsiye bilgisayar için alacaksan logitrech x 530 modelini kesinlikle öneririm....
bak verdiğim sitede bir senin gösterdiğin ürünlerde kullanıcı yorumuna bak birde benim gösterdiğim üründeki kullanıcı yorumuna bak oradan kendine bir pay çıkar hangisi kafana yatıyorsa onu al...

kardeşim o kadar param olsa giderim t6160 alırım daha ucuza hemen hemen aynı subwooferlar elimde sağlam pioonerden çıkma kolonlar var bağlarım olur biter ama o kadar param yok malesef max 120 tl 125 tl bu daha fazla olmaz artı logitechi sevmiyorum arkadaşımda var mumnun o ama benim ilgimi çekmedi ilgilendiğin için saol ama hem bütçeme göre hemde istediklerime göre görünürde a500 var ama mikadolarda feci dercede hoşlanmıştım :allalla: nese daha başka başka:D:d::d:

EMRE4488

EMRE4488

Üye
keyfin bilir kardeş o zaman yardım istedin bende yardımcı olmaya çalıştım ama anlayana neyse

loverman41

loverman41

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim bi sıkıntım yok sana karşı ama aklımda bu hz konusunda takıntılar vardı düşük seslerdeki basslar falan iyi oldu a500 üm geldi canavar gibi memnunum şimdilik saoln teşekkürler

EMRE4488

EMRE4488

Üye
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullanman dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt