N73-N73 ME Önemli Bilgiler-Sorunları Olanlar Baksın

Sponsorlu Bağlantılar

FrKnEmRcN

FrKnEmRcN

Üye
merhaba benim sorunum proram yüklediğimde sertifika hatası diyor ve yükleyemiyorum ne yapmalıyım acaba (acele olursa iyi olur)

--------------- Ekleme ---------------

merhaba benim sorunum proram yüklediğimde sertifika uygulayıcısıyla görüşün diyorve yükleyemiyorum ne yapmalıyım acaba (acele olursa ve iyi olur)

zx6r

zx6r

Üye
merhaba benim sorunum proram yüklediğimde sertifika hatası diyor ve yükleyemiyorum ne yapmalıyım acaba (acele olursa iyi olur)

merhaba benim sorunum proram yüklediğimde sertifika uygulayıcısıyla görüşün diyorve yükleyemiyorum ne yapmalıyım acaba (acele olursa ve iyi olur)

Telefonu hacklemen gerekli dostum yada yükleyeceğin programı sertifikalandırmalısın

onur0735

Üye
yazılım guncellerken usb kablosu cıktı.tel artık acılmıyor.ne yapabılırım acıl yardım lutfen

n73

adaka

adaka

Üye
o deddigin telefon her açtıgı programı kendi hafızasına kaydediyo programdayken seçenekler çıkış diyerek çıkarsan problem kalmaz direk no ya basarak çıkma

son sürüm n73 için
V4.0839.42.2.1
27-09-2008
RM-133
©Nokıa N73 (02)​

cobra52

Üye
kardesim paylaşımın için sagol benımde n 73 um var ben de bısey soracam bu telefonda sectıgımız resım tam ekran duvar kagıdı olmuyo acaba bır bılguın var mı varsa cevabını beklıyorum

tamavrA

tamavrA

Üye
Saollllun

yer6rap_67

Üye
Merhaba arkadaslar benim bi sorunum var telefonum n73 ME simdi soruna geleyim telefon kendi kendine telefon havızasını dolduruyor aksam yatıorum sabah kalktıgımda telefon havızası dolu bazı verileri silin diyor ama hiç bi sekilde tel havızasını kullanmıorum ve pc den nokia phone browser den giriyorum telefon havızasına yenilediyorum sorun gidiyor vee tekrar oluyor bir kac gün sonra bu sefer format atmak zorunda kalıyorum sizce ne yapmalıyım bana bi yardım edin simdiden tesekkürler............
bence lifeblog dan yapabilir benimde bi ara öyle olmuştu .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş benim joistik tuşu saga sola yukarı aşşagıya hareket ediyo ama ortaya basmıyo orta tuş dokunmatik gibi oldu dokunuyosun işliyo bunun sorunu nedr acaba :hmmm

kömürkentli ezo

Üye
n73 e format atamıyorum,telefonumda msj olmamasına rahmen hafiza dolu deyip msj atmıyor ve bu sebepden rehbere numarada ekleyemiyorum sürekli hafıza dolu diyor,ben bu sorunu ortadan kaldırmak için format atmak istedim sanırım basarılı olamadım,*3 yes tusuna basıp teli açmakapama dügmesine bastım ama hiç bişey olmadı tel kendi kendine acıldı,formt faln da bi yazı gelmedi ve telefonum çok yavas napmam lazımmm

kingmor dedigin joistik sorunu bende de var

1094827015

Üye
arkadaşlar bende de tlfn hafızası dolu veri silin diye yazılar geliyor.ama tlfn hafızası boş.sorunun lifeblog olduğunu öğrendim.bana tam anlamıyla bu sorundan kurtulmam için yardım edin lütfen...

toprakxx

toprakxx

Üye
n73 2.el aldıgım icin guvenlık kodunu blmiym nasıl bulabilirim

mustafa uluçay

Üye
usta pc den bir sey atamıyorum telefon dosyası kopyalanamıyo diye n
e yapmak lazım şimdiden teşekkür

yigidim

Üye
paylaşım için teşekkürler, benim N73 pc tarafından tanınmıyor senk bağlantı ayarlarından pc suiteyi seçiyorum ama bluetooth olarak secili kabloyu seçemiyorum nedeni salt okunur diyor lütfen ne yapmam gerektiği hakkında bi bilgi verirseniz sevinirim.

pek1

Üye
Selamlar Arkadaşlar, N73 İkinci El Aldım Fakat Temiz Telefon, Hattım Vodafone ; Şimdi Arkadaşlar Sorunum Şu : Biri Beni aradığı zaman Geç Çalıyo Telefon Işıklar Yanıyo 4,5 Sn Sonra Görüntü geliyo şu şu kişi arıyor diye... Sebebi Ne olabililr ? Turkcell Takıyorum böyle bi sorun olmuyor. Arıyan Kişide ilk çalışta, telefon hemen çalıyor. Vodafone den dolayımı ? yoksa telefon bozukmu ? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Üst Alt