Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
Love Prince
Üye
iyi yapmışsın en azından kafanı dinlersin
arslansem
Üye
Pek dinleyemiyorum.Yanlış zamanda gelmişim.Ev taşıyorlarmış bu hafta
Love Prince
Üye
ee geçmiş olsun ne diyim
haltie
Üye
güven abimizin memleketi
arslansem
Üye
Hoşgeldin Halit Güven abiye söyledim pas vermedi sağol Hüseyin
haltie
Üye
hoşbulduk kardeşim görmemiştr belki
arslansem
Üye
Yok şakasına diyorum
Aziz™
Üye
selamün aleyküm hayırlı geceler herkese ve bana müsade yatmam gerekli yarın erken kalkacağım.Allaha emanet olun.bizim evde neti kestiler.şimdi dayımın evinde misafiriz ordan girdim.sizlerle bir daha ne zaman görüşebiliriz bilmiyorum.Hakkınızı helal edin.Allaha emanet olun
arslansem
Üye
Sen de helal et Aziz.Dramatikleştirme olayı
Aksi
Üye
selam (=
kralxxx
Üye
iyi geceler arkadaşlr.. kafam bi milyon vala dertleşck kimse bulamdım sizi gördüm geldm
ah be güzel kardeşim ne desem boş, biliyor mu bari senin sevdiğini
arslansem
Üye
Ah ah bende de o dert var neyse anlat bakalım dinleyelim.Güzin abla gibi olduk bu gece
kralxxx
Üye
eet bişeyler yaşandı öle boş değil de şimdi nedensizce çekip gidiyo anlamıyorm neden diyrm öle olması gerekiyo dyo kafayı ycm ya sizide sıkmayım gece gece kusura bkmayın
eet bişeyler yaşandı öle boş değil de şimdi nedensizce çekip gidiyo anlamıyorm neden diyrm öle olması gerekiyo dyo kafayı ycm ya sizide sıkmayım gece gece kusura bkmayın
belki canını bişiler sıktı, belki kafasını dinlemek istiyordur orasını bilemeyiz, biz dinleriz sen anlat
arslansem
Üye
Yok yeterince sıkıcıyım şahsen herşeyin hayırlısını iste..Söyleyecğim tek şey bu.Derdine çare olacak şeyler söylemek isterdim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi misali..
kralxxx
Üye
ya çok üstüme geliyosun dio 4-5 aydır billikteyz ama ne çıkıyz ne arkadaşız arada kadık öle ben biraz ilgi gösterince kendini çekiyo şimdide işte bilmyrm ya nolck