Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vista için batak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilkeer
Üye
Konu Sahibi
vista için batak
arkadaşlar konuyu yanlış yere açıyorsam özür dilerim.
vista için offline batak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ya da sana bir tavsiyeda bulunayım Neden hala Windows vista kullanıyorsun Microsoft bile ümidini kesti artık vistadan.Yakında desteğinide kesecek.Bence en kısa zamanda Windows 7 yükle hem Windows 7 de XP Modu var Windows 7 ye uymayanları Yüklersin XP ye sonra Windows 7 den açarsın yüklediğin oyunu.Kısacası Vista hiç tavsiye etmem Microsoftun en dandik işletim sistemi.
Ya da sana bir tavsiyeda bulunayım Neden hala Windows vista kullanıyorsun Microsoft bile ümidini kesti artık vistadan.Yakında desteğinide kesecek.Bence en kısa zamanda Windows 7 yükle hem Windows 7 de XP Modu var Windows 7 ye uymayanları Yüklersin XP ye sonra Windows 7 den açarsın yüklediğin oyunu.Kısacası Vista hiç tavsiye etmem Microsoftun en dandik işletim sistemi.